BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, February 5, 2011

Kamu Memang Best!

Mereka sangat-sangat best! Kerana apa? Sebab mereka 'paksa' saya makan ubat! Hahaha~ Tengah asyik menyakat Norfa (psst! Norfa da berdotcom weh...:p), tiba-tiba doc Amalina datang menyerbu suruh makan ubat. Dush! Amek ang! Kan dah kena leter dengan doc cumil tu. :p


Okie~ Saya dah makan dah~ Jap lagi ngantuk la tu~ Terus tak larat nak menyakat blogger-blogger lain kat SB tu. Hoho~

Dahsyat betul SB ni...bukan saya sorang yang rasa, malah Ir Nazirul pon rasa apa yang saya rasa. Nak tau apa kitorang rasa? Ni, baca ni...

Haha~ Memang dahsyat penangan SB~ Sampai blog jadi sunyi sepi! :p Then, terkejut dengan kemunculan seorang Akikazu Imaizumi. Hoho~ Siapakah beliau? Jeng jeng jeng~ Mula-mula saspen jugak, sape lah yang nama susah nak eja ni~ Bukan Arnold Susah-nak-eja ok~ Dia pun join sekali suh makan ubat ngan Amalina. Terus add dia kat FB. Then, dia mesej...



Rupa-rupanya Udin a.k.a Budak Logam! Heheh~ Tak kenal? Gi la blog dia~ Budak Logam yang rajin blogwalking~ Hehehe...

Admin: Dah, dah...masa untuk tidur~




23 comments:

bun said...

huuhhu

kan dah kene

ciannyer

tapi law cihat lagi bagus :)

udin said...

huhu.. sambil bace tergamam jap.. nak leter sekali g.. rajin2 la mkn ubat ye.. lalalala~ ;)

Amira Naddia said...

sb memg dasat kn! lau post somethin kejap je da turun bawah!

Sunah Mohammad said...

@bun

hehe..betul2~

Sunah Mohammad said...

@udin

haha! nak tergamam lagi~

Sunah Mohammad said...

@Amira Naddia

memang! dahsyat betul! kuikuikui~

Norfa said...

selamat tidor..semoga cepat sembuh..heheh

Wan Gerrard said...

semoga cepat sembuh..jaga diri :P

waveX said...

awat nama cek tak de??

~...AmALinA....~ said...

kak sunah... ina nk blk seremban dh.. nnt sembang2 lagi ye..=)

... said...

as salam..
haa..yang malam tadi~ ;)
eh~ ksp dgn fh boleh join team gila-gila ujang. pegi terjah ujang kat sogo~

... said...
This comment has been removed by the author.
black paper said...

hua hua hua,,
have a gud rest,,and get well soon k,,

Sunah Mohammad said...

@Norfa

thanks~

Sunah Mohammad said...

@Wan Gerrard

terima kasih wan g~

Sunah Mohammad said...

@waveX

takdak ka? tu ada tu~ wavex tak nampak eh...:D

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

nak balik da ke? huhu~ okie~ jaga diri ye~

Sunah Mohammad said...

@...

salam~ o...de ke? hehe~ nak terjah!

Sunah Mohammad said...

@black paper

orait doc! ;)

... said...

spy melaporkan, tak jumpa pun diorang.ct dengan ujang pergi jalan TAR kot

Sunah Mohammad said...

@...

haha~ kamu jadi spy ye? tettt!

... said...

tak~ kawan saya yang kebetulan kat sogo~ ada bagi link yang ada gamabr ujang dengan ct.maka beliau dengan isterinya pun pergi la mencari-cari sambil shoping.dan..tak jumpa~
adoi..agaknya memang diorang shopping.mata tengok baju je dari tengok orang.huhu~

kalau saya jadi spy, habis la ujang..saya jejak guna gps ;D

Sunah Mohammad said...

@...

haha~ patutnya kamu ikut je ujang n kak yana membeli belah sekali~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.