BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, February 5, 2011

Kamu Memang Caring~

Menggagahkan diri untuk menaip. Saya degil? Biarlah~!

Terima kasih kepada semua yang mendoakan agar saya cepat-cepat sembuh...mereka-mereka yang prihatin tinggalkan komen kat SINI...

Syafiq Ridhwan [terompah memang caring~]

Farasakura [kembar sakura]

Kak Deqdeq [komen akak paling best]

WaveX [kenapa ada 'hmmm...'?]

Amalina [geng 500 blog menang segmen~ :D]

Eika -[miracle]- [moga ada miracle untuk cepat sembuh~ hehe]

Zhafri [cepatlah balik U buat PSM]

Ir Naz [terima kasih kawan datang melawat]

Ieyba [kitak iboh demam juak deng]

Terima kasih...yang jadi silent reader tu pun, dan mendoakan kesembuhan saya senyap-senyap, terima kasih ye...moga Allah merahmati kamu semua...ameen...

Bestnye ada kawan-kawan blogger yang prihatin macam kamu semua. Terharu...huhuhu. Terima kasih!

Tekak masih rasa loya...kepala masih rasa berat...adoi...taknak makan ubat boleh? :D




20 comments:

DeQdEq said...

ada plak tak nak makan ubat sunah nih...

klu tak makan ubat lambat la sihat....mcm mana nk beraksi nanti..hehehe

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

hehe..makan ubat makin pening..adoi...

nazirulhazwan~ said...

ade rase nak nanges teharu tak den mai melawat;p hehe da2, p rehat dulu, blog esok boleh layan

DeQdEq said...

aiyak...mcm tu plak...makan ubat makin pening...

sakit apa sebenarnya nih...hehehe

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

nak nanges? takde pon...berhingus-hingusan ade la...haha~ ala..nak layan gak blog..sob3..

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

ubat batuk tu makes me dizzy...huhuhu. khayal jadinya..kuat sangat!

Pembawa_Wacana said...

makan obat tu..baru cepat sembuh..:)

Sunah Mohammad said...

@Pembawa_Wacana

hee~ terima kasih~ :)

mohd zhafri said...

adusss....terlupa plak ade PSM...haha

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

cet, boleh pulak lupa!

~...AmALinA....~ said...

dtg melawat... dah ok bel0m??? g la rehat...=)

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

belom lagi...thanks datang lawat~ :)

bun said...

alahai

law cepat sembuh leh

blogwalking

update blog

hehhe,rindu nak bace senanyer :)

Sunah Mohammad said...

@bun

huhu...yeke..siannye dia..eh, siannye saya...ni lagi terharu baca komen bun ni..

farasakura said...

terima kasih yer...da sembuh tak?

Sunah Mohammad said...

@farasakura

belom lagi..insya'Allah esok sembuh ler..

-[miracle]- said...

weee~
nnt eika hantar miracle supaya sunah cepat sembuh .
hee ~ :D

Sunah Mohammad said...

@-[miracle]-

hehe~ ade ke?

ieyba said...

aiieeee...tua2 xmok mkan ubat aihhh...hehe:p
mun gik nembiak kdk kmk tok x pa kak...makan ubat cya..boh skip2..

klak spa susah??ktk jwak~~hee:D
cyan org blogwalk ctok..lak entri sal sakit+ubat+sup demam jak dibaca ctok..hehe
moga Allah bgik kesembuhan ngan ktk^^

Sunah Mohammad said...

@ieyba

hahaha~ pandei kitak! alu sihat kamek! :p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.