BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 27, 2011

Kamu Suka Yang Macam Mana?


Beberapa hari ni Enchek Nuffnang macam merajuk pulak, tak dapat nak check stats kat situ. Maka, dapat check kat Blogger.com ni je la. Jenguk, jenguk, jenguk tadi...tengok lah entry mana yang konon paling hot sejak setahun lepas. Erm...top 5 entry yang konon-konon hot tu adalah...


Nampaknya semua yang berkaitan dengan Enchek Ben begitu hot sepanjang tahun, ye? :D Guro saje! Yang first tu mungkin sebab entry kempen, manakala yang kedua last dan last tu pulak entry segmen...kat atas ni semua berdasarkan pageviews, bukan komen ye. Sebab kalau check balik, ada entry yang dapat feedbacks lebih banyak dari yang atas-atas ni.

Manakala top 10 posts untuk minggu ni pulak...

Feb 22, 2011, 54 comments
132 Pageviews

Feb 24, 2011, 58 comments
117 Pageviews

Feb 21, 2011, 18 comments
73 Pageviews

Feb 21, 2011, 22 comments
68 Pageviews

Feb 26, 2011, 30 comments
60 Pageviews

Feb 25, 2011, 29 comments
50 Pageviews

Feb 24, 2011, 28 comments
49 Pageviews

Feb 26, 2011, 39 comments
49 Pageviews

Feb 21, 2011, 24 comments
47 Pageviews

Feb 22, 2011, 36 comments
43 Pageview

Okie, kat sini boleh nampak, promosi entry tu memang perlu, kalau tak, orang tak tahu...dia selalu kata, ok? Tak perlu cakap banyak-banyak dah...:D

Eh, Ustazah! : Cinta tu baru post semalam... Erm...suke eh baca entry macam tu? (terus kena cop jiwang, adehhh...-_-") Saya tengok entry-entry berkaitan contest atau bloglist, tak berapa nak kene hit. Mungkin sebab tu entry contest kot...tuan penganjur je datang check...hehehe.

Tapi...saya teringin gak nak survey. Kamu-kamu semua ni suka baca entry yang macam mana ek?  Nak saya tulis yang macam mana? Ke suka entry yang sesedap Sup Sosej kat Selera Sakura tadi? :D


ENTRI CAMBEST TAKDE SEBAB MYUNG NAK BAKO! :D





24 comments:

Myung Dae said...

TAK KIRA !! Nak bako jugak . =P

Sunah Mohammad said...

@Myung Dae

hahaha! garang betul!

Fiqas said...

tahniah la sunah...makin lama makin mantap ..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

tak tau nak kata entry yg mcm mana yg sy suka baca..tgk mood..tp yg pasti saya suka tgk gaya penulisan kalau baca entri org..kalau gaya penulisan dia best+entri best saya tambah suka..

Nurana said...

congaratulation!! u deservE it!! :D

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

eiks, nape tahniah? adoii...tak menjawab soklan..hahah~

Sunah Mohammad said...

@Rina AVAIL a.k.a cik betty

o yeah~ terima kasih untuk pandangan! :)

Sunah Mohammad said...

@Nurana

eik, okie..terima kasih...:D

qasehraihan said...

wah wah wah..mantap..bagus2

hoyahadis said...

wah..semakin mantop blog sunah ni..
satu entry bleh cecah 100 komen..akak nye zaman bila la agaknye..(^_^)

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

eik, terima kasih..akak lagi mantap..

Sunah Mohammad said...

@hoyahadis

erk..mana de kak..huhu~ tu pageviews jek..

MIMIE AIZA said...

sunah macam mane nak tengok benda2 ni?? tak reti la.. heeee

Sunah Mohammad said...

@MIMIE AIZA

tengok kat Stats kat dashboard blogger tu dear..:)

efa said...

tudia...tahniah hehehe makin tip top blog ni eceh =)

anies anessa said...

akak tulis apa pon saya ttap suka baca...

Sunah Mohammad said...

@efa

eiks, efa pon..hish..thanks sayang~

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

thanks sayang~ kalo gitu akak terus menulis yang pelbagai, ok? ;)

nazirulhazwan~ said...

yang insan2 terawal la.hehe:P

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

hahaha! ang memang Ir~ :p

bun said...

hahha
same ngan naz

Sunah Mohammad said...

@bun

haha! bun pun nak sama ngan naz ke? ekeke~

Is Hitam Putih said...

saya suka yang valentine.. hehehe

Sunah Mohammad said...

@Is Hitam Putih

hehe..yang valentine ye..kene wat lagi ke? hahaha~ tunggu taun depan, bagi orang lain wat lak...:)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.