Kamu Suka Yang Macam Mana?

February 27, 2011


Beberapa hari ni Enchek Nuffnang macam merajuk pulak, tak dapat nak check stats kat situ. Maka, dapat check kat Blogger.com ni je la. Jenguk, jenguk, jenguk tadi...tengok lah entry mana yang konon paling hot sejak setahun lepas. Erm...top 5 entry yang konon-konon hot tu adalah...


Nampaknya semua yang berkaitan dengan Enchek Ben begitu hot sepanjang tahun, ye? :D Guro saje! Yang first tu mungkin sebab entry kempen, manakala yang kedua last dan last tu pulak entry segmen...kat atas ni semua berdasarkan pageviews, bukan komen ye. Sebab kalau check balik, ada entry yang dapat feedbacks lebih banyak dari yang atas-atas ni.

Manakala top 10 posts untuk minggu ni pulak...

Feb 22, 2011, 54 comments
132 Pageviews

Feb 24, 2011, 58 comments
117 Pageviews

Feb 21, 2011, 18 comments
73 Pageviews

Feb 21, 2011, 22 comments
68 Pageviews

Feb 26, 2011, 30 comments
60 Pageviews

Feb 25, 2011, 29 comments
50 Pageviews

Feb 24, 2011, 28 comments
49 Pageviews

Feb 26, 2011, 39 comments
49 Pageviews

Feb 21, 2011, 24 comments
47 Pageviews

Feb 22, 2011, 36 comments
43 Pageview

Okie, kat sini boleh nampak, promosi entry tu memang perlu, kalau tak, orang tak tahu...dia selalu kata, ok? Tak perlu cakap banyak-banyak dah...:D

Eh, Ustazah! : Cinta tu baru post semalam... Erm...suke eh baca entry macam tu? (terus kena cop jiwang, adehhh...-_-") Saya tengok entry-entry berkaitan contest atau bloglist, tak berapa nak kene hit. Mungkin sebab tu entry contest kot...tuan penganjur je datang check...hehehe.

Tapi...saya teringin gak nak survey. Kamu-kamu semua ni suka baca entry yang macam mana ek?  Nak saya tulis yang macam mana? Ke suka entry yang sesedap Sup Sosej kat Selera Sakura tadi? :D


ENTRI CAMBEST TAKDE SEBAB MYUNG NAK BAKO! :D



You Might Also Like

24 Comments

  1. tahniah la sunah...makin lama makin mantap ..

    ReplyDelete
  2. tak tau nak kata entry yg mcm mana yg sy suka baca..tgk mood..tp yg pasti saya suka tgk gaya penulisan kalau baca entri org..kalau gaya penulisan dia best+entri best saya tambah suka..

    ReplyDelete
  3. congaratulation!! u deservE it!! :D

    ReplyDelete
  4. @Fiqas

    eiks, nape tahniah? adoii...tak menjawab soklan..hahah~

    ReplyDelete
  5. wah..semakin mantop blog sunah ni..
    satu entry bleh cecah 100 komen..akak nye zaman bila la agaknye..(^_^)

    ReplyDelete
  6. @hoyahadis

    erk..mana de kak..huhu~ tu pageviews jek..

    ReplyDelete
  7. sunah macam mane nak tengok benda2 ni?? tak reti la.. heeee

    ReplyDelete
  8. @MIMIE AIZA

    tengok kat Stats kat dashboard blogger tu dear..:)

    ReplyDelete
  9. tudia...tahniah hehehe makin tip top blog ni eceh =)

    ReplyDelete
  10. akak tulis apa pon saya ttap suka baca...

    ReplyDelete
  11. @anies anessa

    thanks sayang~ kalo gitu akak terus menulis yang pelbagai, ok? ;)

    ReplyDelete
  12. @bun

    haha! bun pun nak sama ngan naz ke? ekeke~

    ReplyDelete
  13. @Is Hitam Putih

    hehe..yang valentine ye..kene wat lagi ke? hahaha~ tunggu taun depan, bagi orang lain wat lak...:)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com