BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 28, 2011

KATEK MAHU REVIEW BLOG!!


dalam kolam ikan
ada puteri katek
jomlah rakan-rakan
kita join segmen katek~
eh! :p

Cantik la pulak header ni bila background jadi pink

Okie~ Katek sayang nak buat blog reviewwwww~ (muncungkan mulut anda sepanjang 20 sen :D)

Katek, katek...blog saya ni hurm...saya tulis macam-macam dalam ni. Personal? Isu? Tutorial? Ilmiah? Info sihat? Semua dah campur, entry masak-masak je yang dah pindah ke restoran baru kat Selera Sakura. :D

Kadang-kadang jadi tempat luahan perasaan, kalau dulu-dulu masa degree...sah-sah tempat luahan perasaan bila merajuk dengan bestfriend. Lepas tu dia baca, then jadi baik balik. Hahaha~ Dia memang dah tahu sangat lah kalau-kalau ade yang tak kena melalui blog saya ni. :p

Then, kalau boleh pembaca yang datang ke blog ni dapat ilmu dari ape yang saya tulis. Please...kalau tak jumpa (sebab tersirat sangat ke...), korek-korek sikit ye...:p

Okie, dah!


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



10 comments:

AdyBudika said...

abg ady pun wat review2 blog org lain..urrmmm...tapi takde lak macam ni..errrr...

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

takpe~ it's up to abang nak wat method cane, kan? :)

AdyBudika said...

tak2..maksud abg...sunah....sunah tak lak wat entri macam ni untuk abg review blog sunah..errr

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

erk! hahaha~ ala...kene ke? abang tak suh wat gitu pun? :p kan abang guna style tutup2 mata, lepas tu pilih pakai mouse...kalo saya da wat gini, tak kene mouse gak, cane...merajuk kang, habis sume froggy abang saya amek..wahaha~

AdyBudika said...

ahahahahaha..comelnya dia...











(errr..tetibe pakai ayat jiwang lak :P)

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

erkkk..*blushing jap*







katek!!!! sila tutup mata! wahahaha~

niesz said...

gud luck awak.. :)

Sunah Mohammad said...

@niesz

thanks sayang~ join la sekali..:)

putERi-kAtEk said...

erk alamak!!!! adakah saya patut letak ini semua dlm review blog?? hahahaha kasi hangat hangat hangat!!!! hahahaha

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

katek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jangan!!!!!!!!!!!!!!!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.