KATEK MAHU REVIEW BLOG!!

February 28, 2011


dalam kolam ikan
ada puteri katek
jomlah rakan-rakan
kita join segmen katek~
eh! :p

Cantik la pulak header ni bila background jadi pink

Okie~ Katek sayang nak buat blog reviewwwww~ (muncungkan mulut anda sepanjang 20 sen :D)

Katek, katek...blog saya ni hurm...saya tulis macam-macam dalam ni. Personal? Isu? Tutorial? Ilmiah? Info sihat? Semua dah campur, entry masak-masak je yang dah pindah ke restoran baru kat Selera Sakura. :D

Kadang-kadang jadi tempat luahan perasaan, kalau dulu-dulu masa degree...sah-sah tempat luahan perasaan bila merajuk dengan bestfriend. Lepas tu dia baca, then jadi baik balik. Hahaha~ Dia memang dah tahu sangat lah kalau-kalau ade yang tak kena melalui blog saya ni. :p

Then, kalau boleh pembaca yang datang ke blog ni dapat ilmu dari ape yang saya tulis. Please...kalau tak jumpa (sebab tersirat sangat ke...), korek-korek sikit ye...:p

Okie, dah!


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

You Might Also Like

10 Comments

  1. abg ady pun wat review2 blog org lain..urrmmm...tapi takde lak macam ni..errrr...

    ReplyDelete
  2. @AdyBudika

    takpe~ it's up to abang nak wat method cane, kan? :)

    ReplyDelete
  3. tak2..maksud abg...sunah....sunah tak lak wat entri macam ni untuk abg review blog sunah..errr

    ReplyDelete
  4. @AdyBudika

    erk! hahaha~ ala...kene ke? abang tak suh wat gitu pun? :p kan abang guna style tutup2 mata, lepas tu pilih pakai mouse...kalo saya da wat gini, tak kene mouse gak, cane...merajuk kang, habis sume froggy abang saya amek..wahaha~

    ReplyDelete
  5. ahahahahaha..comelnya dia...











    (errr..tetibe pakai ayat jiwang lak :P)

    ReplyDelete
  6. @AdyBudika

    erkkk..*blushing jap*







    katek!!!! sila tutup mata! wahahaha~

    ReplyDelete
  7. erk alamak!!!! adakah saya patut letak ini semua dlm review blog?? hahahaha kasi hangat hangat hangat!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  8. @putERi-kAtEk

    katek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jangan!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com