KATEK MAHU REVIEW BLOG!!


dalam kolam ikan
ada puteri katek
jomlah rakan-rakan
kita join segmen katek~
eh! :p

Cantik la pulak header ni bila background jadi pink

Okie~ Katek sayang nak buat blog reviewwwww~ (muncungkan mulut anda sepanjang 20 sen :D)

Katek, katek...blog saya ni hurm...saya tulis macam-macam dalam ni. Personal? Isu? Tutorial? Ilmiah? Info sihat? Semua dah campur, entry masak-masak je yang dah pindah ke restoran baru kat Selera Sakura. :D

Kadang-kadang jadi tempat luahan perasaan, kalau dulu-dulu masa degree...sah-sah tempat luahan perasaan bila merajuk dengan bestfriend. Lepas tu dia baca, then jadi baik balik. Hahaha~ Dia memang dah tahu sangat lah kalau-kalau ade yang tak kena melalui blog saya ni. :p

Then, kalau boleh pembaca yang datang ke blog ni dapat ilmu dari ape yang saya tulis. Please...kalau tak jumpa (sebab tersirat sangat ke...), korek-korek sikit ye...:p

Okie, dah!


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

10 comments:

  1. abg ady pun wat review2 blog org lain..urrmmm...tapi takde lak macam ni..errrr...

    ReplyDelete
  2. @AdyBudika

    takpe~ it's up to abang nak wat method cane, kan? :)

    ReplyDelete
  3. tak2..maksud abg...sunah....sunah tak lak wat entri macam ni untuk abg review blog sunah..errr

    ReplyDelete
  4. @AdyBudika

    erk! hahaha~ ala...kene ke? abang tak suh wat gitu pun? :p kan abang guna style tutup2 mata, lepas tu pilih pakai mouse...kalo saya da wat gini, tak kene mouse gak, cane...merajuk kang, habis sume froggy abang saya amek..wahaha~

    ReplyDelete
  5. ahahahahaha..comelnya dia...











    (errr..tetibe pakai ayat jiwang lak :P)

    ReplyDelete
  6. @AdyBudika

    erkkk..*blushing jap*







    katek!!!! sila tutup mata! wahahaha~

    ReplyDelete
  7. erk alamak!!!! adakah saya patut letak ini semua dlm review blog?? hahahaha kasi hangat hangat hangat!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  8. @putERi-kAtEk

    katek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jangan!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi?

Terima kasih tinggalkan komen~ ;)

Powered by Blogger.