Monday, February 28, 2011

KATEK MAHU REVIEW BLOG!!


dalam kolam ikan
ada puteri katek
jomlah rakan-rakan
kita join segmen katek~
eh! :p

Cantik la pulak header ni bila background jadi pink

Okie~ Katek sayang nak buat blog reviewwwww~ (muncungkan mulut anda sepanjang 20 sen :D)

Katek, katek...blog saya ni hurm...saya tulis macam-macam dalam ni. Personal? Isu? Tutorial? Ilmiah? Info sihat? Semua dah campur, entry masak-masak je yang dah pindah ke restoran baru kat Selera Sakura. :D

Kadang-kadang jadi tempat luahan perasaan, kalau dulu-dulu masa degree...sah-sah tempat luahan perasaan bila merajuk dengan bestfriend. Lepas tu dia baca, then jadi baik balik. Hahaha~ Dia memang dah tahu sangat lah kalau-kalau ade yang tak kena melalui blog saya ni. :p

Then, kalau boleh pembaca yang datang ke blog ni dapat ilmu dari ape yang saya tulis. Please...kalau tak jumpa (sebab tersirat sangat ke...), korek-korek sikit ye...:p

Okie, dah!


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

10 comments:
Write Comments
  1. abg ady pun wat review2 blog org lain..urrmmm...tapi takde lak macam ni..errrr...

    ReplyDelete
  2. @AdyBudika

    takpe~ it's up to abang nak wat method cane, kan? :)

    ReplyDelete
  3. tak2..maksud abg...sunah....sunah tak lak wat entri macam ni untuk abg review blog sunah..errr

    ReplyDelete
  4. @AdyBudika

    erk! hahaha~ ala...kene ke? abang tak suh wat gitu pun? :p kan abang guna style tutup2 mata, lepas tu pilih pakai mouse...kalo saya da wat gini, tak kene mouse gak, cane...merajuk kang, habis sume froggy abang saya amek..wahaha~

    ReplyDelete
  5. ahahahahaha..comelnya dia...











    (errr..tetibe pakai ayat jiwang lak :P)

    ReplyDelete
  6. @AdyBudika

    erkkk..*blushing jap*







    katek!!!! sila tutup mata! wahahaha~

    ReplyDelete
  7. erk alamak!!!! adakah saya patut letak ini semua dlm review blog?? hahahaha kasi hangat hangat hangat!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  8. @putERi-kAtEk

    katek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jangan!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com