Friday, February 11, 2011

Kempen Kena Bagi Besar?

Ada yang cakap, kempen ni kena buat secara besar-besaran. Nak buat macam mana tu? Mungkin kita boleh ajak PM Najib berblog sekali tentang kempen ni, ok gak kan? Haha~ Tapi PM sibuk lah...maka, kita yang kat bawah-bawah ni je la yang mampu nak sebarkan...takpe, kita mula kecik-kecik dulu...kalau kamu, kamu, dan kamu pun join sekali, maka lama-lama, jadi besarlah nanti! Ye tak? Tapi nape kamu tak join? Huhuhu...

Meh, nak share gak apa kata mereka tentang kempen Valentine's Day ni...

Echa
Nur Elyani
Hidayah
Cik Bee
Cik Leen
Nurelle 
Asma
Noraim
Garfield88_aini
Remaja Boroi (erk, tak tahu nama la..nama blog ni)
Hakim Zailan
Shereena
Kak Yana Paknyah Punye~ :p
Sara berkuntum-kuntum~
Norfa Bulat (eh! Norfa jek.. :p)
Faizahfyn
Ayushida

Alhamdulillah...ramai gak yang tolong menyebarkan...terima kasih gak kat Hakim yang buat kempen bersama..kalau nama kamu-kamu takde kat sini, mungkin ade kat sana, ok? Jangan sedih-sedih lak...

Ni la yang terkumpul...setakat sebelum pulang ke rumah petang ni...nak tengok list lain? SINI, SITU, SANA, SINI GAK, dan YANG NI...selamat berblogwalking ye~ :)

7 comments:
Write Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com