Kenapa Tak Satukan Link? - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, February 11, 2011

Kenapa Tak Satukan Link?

Memang menyusahkan! Bakpe buat banyak-banyak entry pasal link orang join kempen tu? Payah la i nak carik link kat mana~ Nape tak satukan jek? Ish, nape, nape, nape?

Ada yang bertanya kepada saya...kenapa tak satukan je list blogger yang join kempen tu? Boleh tak nak jawab, "biarlah rahsia"...style pakcik saya...hahaha~ macam beliau, inilah 'senjataku'...wahaha! Poyo la ang sunah!

Adusss! Ada sebabnya saya tak satukan link blogger yang join kempen tu...pertamanya, sebab link sentiasa bertambah dari masa ke masa...jadi kalau saya nak satukan dalam satu entry sahaja, mesti panjang entry tu nanti dan kalau satukan, maksudnya kena buat sticky post lagik~ Kalau nak pendekkan guna scroll box, kamu-kamu jugak yang rasa tak best nak blogwalking nantikan? kan? kan?

Lagi satu...untuk satukan link-link tu, insya'Allah saya akan buat jugak...tapi tunggu sampai habis kempen, ok? Maksudnya 15hb nanti saya akan satukan semuanya...sebelum tu, meh jenguk diorang ni...bersemangat betul ni...

Jejaka Terhangat
Siti Nazirah
Muhammad Zarin
Azza Firza
Saiful Zaini
Gadish Lollipop a.k.a Farah
TiMmiE
Linda Amin
Batrisya
KinosKoko
Natalyaa

Ada lagi tak? Ape? Nak tepek banner kat sidebar jek? Boleh! Silakan~ :)

Sambil-sambil tu mari bersantai-santai kat SINI...lama dah tak jenguk Dr. saya ni~


10 comments:

  1. betul tu..kadang2 leceh gak kan..sbb list akn bertambah..

    ReplyDelete
  2. eh nak join gak la kempen ni (anti org couple..ahaha..sebab diri sendiri tak couple..hari2 pun hari penuh kasih sayang waht :P

    ReplyDelete
  3. @AdyBudika

    betul tu ady! eiks, ady memang da kene tag la! sila sedar dirik! haha~

    ReplyDelete
  4. yup, kalo panjang² nanti lambat nal loading.

    ReplyDelete
  5. wah..satu entri diperlukan untuk jawab soalan saya

    nanti saya join ya kak..

    ReplyDelete
  6. oh, disini ada kempen ek, ketinggalan sungguh la..nnt sy join jugak la..

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad