Saturday, February 19, 2011

Maaf Tak Dapat Komen...


Maaf kawan-kawan bloggers yang lain~ Komen untuk post sebelum ni saya terpaksa tutup. Tak sangka pulak ramai yang bertanya (takdelah ramai sangat...hehe...), kenapa tak dapat nak komen? Kenapa tak nampak button komen? Maaf sangat-sangat... Bagusnya kamu-kamu ni... :)

Jangan risau, saya rasa saya ok je...

Biasalah, kalau ada yang tak puas hati dengan kita dalam satu-satu group ni, tak boleh terima cara kita dan lain-lain. Cumanya, saya rasa cara dia menegur tu saya tak boleh terima, bertambah dengan saya rasa kecewa dengan diri sendiri; rasa tak layak berada di situ, saya klik button 'Leave group'...

Takpelah, saya nak buat group baru lah!

Ada yang nak join?


Admin: Takde kaitan dengan SB dan KGB


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

12 comments:
Write Comments
  1. as salam..hasunah,saya nak join group kamu kalau ianya betul ;-)

    ReplyDelete
  2. nape dik....abaikan je org tu....

    deqdeq tak sabar nk tunggu selera sakura...

    sunah singgah la blog deqdeq..ada entri baru ttg makanan juga....heheheh

    ReplyDelete
  3. alooo sunah kenapa..huhuhuhu.... tp sunah jgn la leave SB dgn KGB ok...heheheh....

    ReplyDelete
  4. @DeQdEq

    ye, abaikan..adoh..hatiku geram~~~ huh!

    sabar ye~ tengah wat header~ ;)

    ReplyDelete
  5. sunnah..selamat malam..
    apa pun teruskan berblogging...

    all the best

    ReplyDelete
  6. @Citarasa Rinduan

    kak ayu~ berblogging akan diteruskan, insya'Allah.. :)

    ReplyDelete
  7. kak sunah nak buka group baru? saya join!!! hehe~

    entri baru, jom baca.

    ReplyDelete
  8. sapa yg tegur akak scara tak bertauliah tue???
    meh nk ajar skit...
    hehehe
    akak,jgn sdey2 ek....

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com