BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, February 19, 2011

Maaf Tak Dapat Komen...


Maaf kawan-kawan bloggers yang lain~ Komen untuk post sebelum ni saya terpaksa tutup. Tak sangka pulak ramai yang bertanya (takdelah ramai sangat...hehe...), kenapa tak dapat nak komen? Kenapa tak nampak button komen? Maaf sangat-sangat... Bagusnya kamu-kamu ni... :)

Jangan risau, saya rasa saya ok je...

Biasalah, kalau ada yang tak puas hati dengan kita dalam satu-satu group ni, tak boleh terima cara kita dan lain-lain. Cumanya, saya rasa cara dia menegur tu saya tak boleh terima, bertambah dengan saya rasa kecewa dengan diri sendiri; rasa tak layak berada di situ, saya klik button 'Leave group'...

Takpelah, saya nak buat group baru lah!

Ada yang nak join?


Admin: Takde kaitan dengan SB dan KGB


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



12 comments:

... said...

as salam..hasunah,saya nak join group kamu kalau ianya betul ;-)

DeQdEq said...

nape dik....abaikan je org tu....

deqdeq tak sabar nk tunggu selera sakura...

sunah singgah la blog deqdeq..ada entri baru ttg makanan juga....heheheh

putERi-kAtEk said...

alooo sunah kenapa..huhuhuhu.... tp sunah jgn la leave SB dgn KGB ok...heheheh....

Sunah Mohammad said...

@...

ye? heh~ takpe..tak betul kot? :D

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

ye, abaikan..adoh..hatiku geram~~~ huh!

sabar ye~ tengah wat header~ ;)

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

baeklah tuan puteri! haha~

Citarasa Rinduan said...

sunnah..selamat malam..
apa pun teruskan berblogging...

all the best

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

kak ayu~ berblogging akan diteruskan, insya'Allah.. :)

HAJAR hasan said...

kak sunah nak buka group baru? saya join!!! hehe~

entri baru, jom baca.

anies anessa said...

sapa yg tegur akak scara tak bertauliah tue???
meh nk ajar skit...
hehehe
akak,jgn sdey2 ek....

Sunah Mohammad said...

@HAJAR hasan

haha~ sume nak join ye!

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

takpe...biorlah diorang.. :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.