Maaf Tak Dapat Komen...

February 19, 2011


Maaf kawan-kawan bloggers yang lain~ Komen untuk post sebelum ni saya terpaksa tutup. Tak sangka pulak ramai yang bertanya (takdelah ramai sangat...hehe...), kenapa tak dapat nak komen? Kenapa tak nampak button komen? Maaf sangat-sangat... Bagusnya kamu-kamu ni... :)

Jangan risau, saya rasa saya ok je...

Biasalah, kalau ada yang tak puas hati dengan kita dalam satu-satu group ni, tak boleh terima cara kita dan lain-lain. Cumanya, saya rasa cara dia menegur tu saya tak boleh terima, bertambah dengan saya rasa kecewa dengan diri sendiri; rasa tak layak berada di situ, saya klik button 'Leave group'...

Takpelah, saya nak buat group baru lah!

Ada yang nak join?


Admin: Takde kaitan dengan SB dan KGB


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

You Might Also Like

12 Comments

  1. as salam..hasunah,saya nak join group kamu kalau ianya betul ;-)

    ReplyDelete
  2. nape dik....abaikan je org tu....

    deqdeq tak sabar nk tunggu selera sakura...

    sunah singgah la blog deqdeq..ada entri baru ttg makanan juga....heheheh

    ReplyDelete
  3. alooo sunah kenapa..huhuhuhu.... tp sunah jgn la leave SB dgn KGB ok...heheheh....

    ReplyDelete
  4. @DeQdEq

    ye, abaikan..adoh..hatiku geram~~~ huh!

    sabar ye~ tengah wat header~ ;)

    ReplyDelete
  5. sunnah..selamat malam..
    apa pun teruskan berblogging...

    all the best

    ReplyDelete
  6. @Citarasa Rinduan

    kak ayu~ berblogging akan diteruskan, insya'Allah.. :)

    ReplyDelete
  7. kak sunah nak buka group baru? saya join!!! hehe~

    entri baru, jom baca.

    ReplyDelete
  8. sapa yg tegur akak scara tak bertauliah tue???
    meh nk ajar skit...
    hehehe
    akak,jgn sdey2 ek....

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com