BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 11, 2011

Maafkan Kami Rasulullah...

Subhanallah, mungkin tak ramai yang sedar, 15 hb ni adalah Maulidur Rasul...tapi lebih ramai yang tahu 14 hb ni adalah Valentine's Day! Kenapa ek jadi gitu? Huhu...agak-agak kalau Rasulullah masih hidup, tidakkah baginda sedih dengan semua ni? Huhu...

Disebabkan mungkin tak ramai yang tahu, jom join satu kempen yang Hakim buat sekali dengan KEMPEN: Kami TAK Sambut Hari Valentine~

"SAYA SAYANG SAUDARA SEISLAM SAYA, SAYA CINTA RASULULLAH DAN SAYA TAK AKAN SAMBUT VALENTINE DAY"
Moga-moga lebih ramai yang akan sedar...insya'Allah...:) Nak join kempen Hakim, leh klik kat gambar tu ye~

Nak tengok siapa lagi yang join kempen? Mereke adalah...

Hakim sendirik (hehe..)
Nadiah
Atikah
Ema (muda lagi ni~ bagus, bagus!)
Arawani
Vna Cumil
Wavex (yang suke merajuk~ :p)
Miss Kay MazRan (entry sempoi habis!)
Cik Mimmie
Sakinah (banner kat sini besar gedabak!)
Penjejak Mimpi

Ada lagi nak join? Klik SINI.. Ade lagi yang tertinggal? Tinggalkan komen kat sini...:)

Admin: Sabarlah laptop...sat lagi i restartkan...



16 comments:

al_hakim said...

masyeh sunah..jangan lupe senaraikan nama abg ben ye..abg ben pun join..=)

Sunah Mohammad said...

@al_hakim

a'ah~ baru jek nampak tadi..hehe

waveX said...

tingginya pengorbanan rasulullah dalam menegak agama Allah..pelbagai rintangan dan cabaran yang dihadapi..tapi apa yang kita buat untuk menghargai segala jasa baginda..buat renungan semua dan juga diri sendiri..

... said...

as salam..
sokong!
dan jangan kita lupa pula kepada keluarga Nabi.Sesungguhnya Nabi sangat menyukai ummatnya yang ingat pada keluarga baginda juga ;)

Ujang9897 said...

tggu ek geng...

Sunah Mohammad said...

@waveX

alhamdulillah..terima kasih wavex..

Sunah Mohammad said...

@...

salam..yup! sebab tu kita kena rajin selawat..sebab dalam selawat tu ada doa untuk baginda, ahli keluarga dan sahabat2 baginda..

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

baek geng~ :D

Mr. Swift said...

:)

Sunah Mohammad said...

@Mr. Swift

senyum jek swift? :)

~...AmALinA....~ said...

tgu ye..nak join jgk..=)

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

join jangan tak join~ pilihan hati ina tu~ ekeke~

~sn~ said...

k.sunah~Cha pon nak menyahut seruan kempen akk. ^_^

Sunah Mohammad said...

@~sn~

jom join~ ;)

Ibnu Jamil said...

Assalamualaikum..

dah pun menyertai kempen ini..bacalah entry dan hayati

http://www.ibnujamil.com/2011/02/nabi-muhammad-lahir-di-daerah.html

Sunah Mohammad said...

@Ibnu Jamil

wa'alaikumussalam wrt...syukran!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.