BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 10, 2011

Mereka Sudah, Anda Bila Lagi?


Kerja-kerja blogwalking berjalan seperti biasa hari ini...demi menyebarkan kempen yang baru dilancarkan semalam. Bak kat Enchek Ben, kalau kita buat entry tapi tak promosi entry tu baik-baik, tak ramai yang akan tau...jadi, saya tengah apply la ni 'pakcik' (dapat title pakcik dari status Norfa kat FB! :D)... Hehehe~

Alhamdulillah, ada beberapa blogger telah menyahut seruan untuk berkempen... Boleh jenguk entry mereka... Abdul, Azlin, Zhafri, Junko, Atikah, dan lain-lain yang akan cuba saya kesan sedikit masa lagi (ayat macam CSI jek~).

Mula-mula saya target kempen ni kat blog je, kat facebook, Cik Jun pun tukar profile pic dia kepada banner kempen. Tak terfikir lak saya, then saya pun tukar profile pic ke banner kempen! Terima kasih untuk idea tu! :)

Moga ada manfaatnya, dan moga lebih ramai yang akan sedar...insya'Allah.

Mereka sudah, anda bila lagi? ;)




4 comments:

Qaseh dalia adelia said...

gud yunk

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

thanks qaseh, qaseh tak nak join? hehe~

athirah said...

ni kempen sunah sndr ea?? bgs ni... insyaALLAH ada masa trex join :)

Sunah Mohammad said...

@athirah

ha'ah...join le~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.