Mereka Sudah, Anda Bila Lagi?

February 10, 2011


Kerja-kerja blogwalking berjalan seperti biasa hari ini...demi menyebarkan kempen yang baru dilancarkan semalam. Bak kat Enchek Ben, kalau kita buat entry tapi tak promosi entry tu baik-baik, tak ramai yang akan tau...jadi, saya tengah apply la ni 'pakcik' (dapat title pakcik dari status Norfa kat FB! :D)... Hehehe~

Alhamdulillah, ada beberapa blogger telah menyahut seruan untuk berkempen... Boleh jenguk entry mereka... Abdul, Azlin, Zhafri, Junko, Atikah, dan lain-lain yang akan cuba saya kesan sedikit masa lagi (ayat macam CSI jek~).

Mula-mula saya target kempen ni kat blog je, kat facebook, Cik Jun pun tukar profile pic dia kepada banner kempen. Tak terfikir lak saya, then saya pun tukar profile pic ke banner kempen! Terima kasih untuk idea tu! :)

Moga ada manfaatnya, dan moga lebih ramai yang akan sedar...insya'Allah.

Mereka sudah, anda bila lagi? ;)


You Might Also Like

4 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com