Thursday, February 10, 2011

Mereka Sudah, Anda Bila Lagi?


Kerja-kerja blogwalking berjalan seperti biasa hari ini...demi menyebarkan kempen yang baru dilancarkan semalam. Bak kat Enchek Ben, kalau kita buat entry tapi tak promosi entry tu baik-baik, tak ramai yang akan tau...jadi, saya tengah apply la ni 'pakcik' (dapat title pakcik dari status Norfa kat FB! :D)... Hehehe~

Alhamdulillah, ada beberapa blogger telah menyahut seruan untuk berkempen... Boleh jenguk entry mereka... Abdul, Azlin, Zhafri, Junko, Atikah, dan lain-lain yang akan cuba saya kesan sedikit masa lagi (ayat macam CSI jek~).

Mula-mula saya target kempen ni kat blog je, kat facebook, Cik Jun pun tukar profile pic dia kepada banner kempen. Tak terfikir lak saya, then saya pun tukar profile pic ke banner kempen! Terima kasih untuk idea tu! :)

Moga ada manfaatnya, dan moga lebih ramai yang akan sedar...insya'Allah.

Mereka sudah, anda bila lagi? ;)


4 comments:
Write Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com