Friday, February 11, 2011

Mereka TAK Sambut Valentine~

Sori~~~~ Huhu~ Semalam balik terus tak larat! Tak bukak laptop langsung untuk update! Aigooo...sebab penat berSB kot~ Haha!

Sungguh! Tak siap keje kalo asyik duk situ! Ingat semalam nak taip sikit pasal assignment Chernobyl tu, last-last sampai ke petang web tu terbukak, tapi tak amek ape-ape pun dari situ. Adoi...dan last-last jugak, saya yang terkejar-kejar notification kat SB tu...dush2! Tak larat den!

Mereka juga telah join kempen...jemput baca apa pandangan mereka~


Ade lagi yang lain...saya kena korek-korek lagi untuk update~ Kalau de lagi yang nak join, jangan segan-segan ye...sama-sama kita mengingatkan saudara-saudara kita yang lain~ :)

Dan saya jugak main cikgu cikgi di SINI...haha~ thanks Qaseh!



2 comments:
Write Comments
  1. blogging bukan sekadar untuk cerita diri sendiri..tapi juga untuk berdakwah..wave pun dh buat...

    ReplyDelete
  2. @waveX

    terima kasih wavex~ saya da jenguk tadi~ cuba tengok next entry~ :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com