BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 11, 2011

Mereka TAK Sambut Valentine~

Sori~~~~ Huhu~ Semalam balik terus tak larat! Tak bukak laptop langsung untuk update! Aigooo...sebab penat berSB kot~ Haha!

Sungguh! Tak siap keje kalo asyik duk situ! Ingat semalam nak taip sikit pasal assignment Chernobyl tu, last-last sampai ke petang web tu terbukak, tapi tak amek ape-ape pun dari situ. Adoi...dan last-last jugak, saya yang terkejar-kejar notification kat SB tu...dush2! Tak larat den!

Mereka juga telah join kempen...jemput baca apa pandangan mereka~


Ade lagi yang lain...saya kena korek-korek lagi untuk update~ Kalau de lagi yang nak join, jangan segan-segan ye...sama-sama kita mengingatkan saudara-saudara kita yang lain~ :)

Dan saya jugak main cikgu cikgi di SINI...haha~ thanks Qaseh!





2 comments:

waveX said...

blogging bukan sekadar untuk cerita diri sendiri..tapi juga untuk berdakwah..wave pun dh buat...

Sunah Mohammad said...

@waveX

terima kasih wavex~ saya da jenguk tadi~ cuba tengok next entry~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.