Mereka TAK Sambut Valentine~

February 11, 2011

Sori~~~~ Huhu~ Semalam balik terus tak larat! Tak bukak laptop langsung untuk update! Aigooo...sebab penat berSB kot~ Haha!

Sungguh! Tak siap keje kalo asyik duk situ! Ingat semalam nak taip sikit pasal assignment Chernobyl tu, last-last sampai ke petang web tu terbukak, tapi tak amek ape-ape pun dari situ. Adoi...dan last-last jugak, saya yang terkejar-kejar notification kat SB tu...dush2! Tak larat den!

Mereka juga telah join kempen...jemput baca apa pandangan mereka~


Ade lagi yang lain...saya kena korek-korek lagi untuk update~ Kalau de lagi yang nak join, jangan segan-segan ye...sama-sama kita mengingatkan saudara-saudara kita yang lain~ :)

Dan saya jugak main cikgu cikgi di SINI...haha~ thanks Qaseh!



You Might Also Like

2 Comments

  1. blogging bukan sekadar untuk cerita diri sendiri..tapi juga untuk berdakwah..wave pun dh buat...

    ReplyDelete
  2. @waveX

    terima kasih wavex~ saya da jenguk tadi~ cuba tengok next entry~ :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com