Mereka TAK Sambut Valentine~ - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, February 11, 2011

Mereka TAK Sambut Valentine~

Sori~~~~ Huhu~ Semalam balik terus tak larat! Tak bukak laptop langsung untuk update! Aigooo...sebab penat berSB kot~ Haha!

Sungguh! Tak siap keje kalo asyik duk situ! Ingat semalam nak taip sikit pasal assignment Chernobyl tu, last-last sampai ke petang web tu terbukak, tapi tak amek ape-ape pun dari situ. Adoi...dan last-last jugak, saya yang terkejar-kejar notification kat SB tu...dush2! Tak larat den!

Mereka juga telah join kempen...jemput baca apa pandangan mereka~


Ade lagi yang lain...saya kena korek-korek lagi untuk update~ Kalau de lagi yang nak join, jangan segan-segan ye...sama-sama kita mengingatkan saudara-saudara kita yang lain~ :)

Dan saya jugak main cikgu cikgi di SINI...haha~ thanks Qaseh!



2 comments:

  1. blogging bukan sekadar untuk cerita diri sendiri..tapi juga untuk berdakwah..wave pun dh buat...

    ReplyDelete
  2. @waveX

    terima kasih wavex~ saya da jenguk tadi~ cuba tengok next entry~ :)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad