Minggu Persahabatan Ke?

February 24, 2011


Adakah minggu ini minggu persahabatan? Subhanallah...nape banyak sangat entry tentang persahabatan minggu ni? Semua buat saya terharu...


Terima kasih kepada mereka-mereka semua...

Semalam pulak malam kesedihan sedunia...bak kata Puteri Katek...
Hingga tercetusnya lirik lagu yang menarik ini!

dalam kolam ikan
ada puteri katek
dia suka makan
sambal daging itik~

ops, ade ke sambal daging itik? :D


Ape-apepun, meh nak share mesej yang saya dapat kat henset tadi...


Bring a friend to THEBODYSHOP Friendship Day 25-27 Feb! When friend purchase, you get to enjoy great offers! Members get 30% OFF, Friends get 20% OFF. T&C apply.


Sape nak join saya? Hahaha~


P/S: Semalam saya berlakon dengan Ir dan Ujang~ Wee...penat berlakon, tapi best! Director dia jiran sebelah kanan rumah saya...:D Nak tengok lakonan mantap kami? Jenguk SINI, ok? Hehehe...


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

You Might Also Like

28 Comments

  1. sunah...hahaha..hebat skrg dah jadi pelakon...sblm nie chef...tahniah tahniah..akak nak mtk sign leh x....

    minggu persahabatan betul tu kan...bodyshop pun sama

    ReplyDelete
  2. @aDisH.sHidA

    hahaha! sape nak sign, meh2...:p

    yup..bodyshop pun wat gak, dia ikut kite..hahaha~ ops! tadi post kat wall bodyshop..:D

    ReplyDelete
  3. @Ujang9897

    mat despatch tu kentut tak eh masa datang kat kak deqdeq? :p

    ReplyDelete
  4. heee tawu xpe. Sarah terjah blog sana blog sini . Semua ada mention pasal Sunah. =P

    ReplyDelete
  5. sahabat ada dimana jua cuma kita ja pandai cari atau tak.
    :)

    ReplyDelete
  6. erk!!!! ada nama saya!!!! hahahaa.... wah terharu pelakon & penyanyi hebat sebut nama saya...hahahaa

    ReplyDelete
  7. tanpa shbt..xmeriahla blog ni kan..

    ReplyDelete
  8. ramai eh buat entry psl kawan²??haha...nmpk blog ujang je buat gitu..=P


    sian ujang jd mat dispatch =P

    ReplyDelete
  9. @YanaMIB

    hahaha~ akak comot! biar dia jadi despacth! :p

    ReplyDelete
  10. ala,nape takde name gua??

    majuk,taching

    waaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. mekasih ye sunnah..he..he..
    masih mencari sahabat belog ni..peace..(",)

    ReplyDelete
  12. nak siggggggggggggn...ngeh..ngeh..:p

    mcm2 hari ada erk..meriah gak..:)

    ReplyDelete
  13. Ingatkan ayat tu bgtahu henset baru :p
    Friendship dont need time to begin, but time are precious when u begin to become someone friends ^_^

    (english berterabur, haha)

    ReplyDelete
  14. cik yana: jgn marah ye ujang jd mat despatch...

    sunah: xpst la mat despatch tu kentut atau tak...hahahha..sbb asyik lagi tengokkan gelagat merpati dua sejoli tu

    ReplyDelete
  15. @bun

    eiks, bun masuk sekali dalam entry yang join segmen bro framestone tu..hehehe...

    ReplyDelete
  16. @Aretikz

    :p

    nice quote la aretikz walopun berterabur...:p

    ReplyDelete
  17. @DeQdEq

    hahaha! mesra ke merpati dua sejoli tu? hikhik~ ops! kang datin orang tu marah....:DDD

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com