BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 24, 2011

Minggu Persahabatan Ke?


Adakah minggu ini minggu persahabatan? Subhanallah...nape banyak sangat entry tentang persahabatan minggu ni? Semua buat saya terharu...


Terima kasih kepada mereka-mereka semua...

Semalam pulak malam kesedihan sedunia...bak kata Puteri Katek...
Hingga tercetusnya lirik lagu yang menarik ini!

dalam kolam ikan
ada puteri katek
dia suka makan
sambal daging itik~

ops, ade ke sambal daging itik? :D


Ape-apepun, meh nak share mesej yang saya dapat kat henset tadi...


Bring a friend to THEBODYSHOP Friendship Day 25-27 Feb! When friend purchase, you get to enjoy great offers! Members get 30% OFF, Friends get 20% OFF. T&C apply.


Sape nak join saya? Hahaha~


P/S: Semalam saya berlakon dengan Ir dan Ujang~ Wee...penat berlakon, tapi best! Director dia jiran sebelah kanan rumah saya...:D Nak tengok lakonan mantap kami? Jenguk SINI, ok? Hehehe...


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!



28 comments:

aDisH.sHidA said...

sunah...hahaha..hebat skrg dah jadi pelakon...sblm nie chef...tahniah tahniah..akak nak mtk sign leh x....

minggu persahabatan betul tu kan...bodyshop pun sama

Ujang9897 said...

hehe..=)

mat despatch =)

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

hahaha! sape nak sign, meh2...:p

yup..bodyshop pun wat gak, dia ikut kite..hahaha~ ops! tadi post kat wall bodyshop..:D

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

mat despatch tu kentut tak eh masa datang kat kak deqdeq? :p

niesz said...

berlakon cite ape tu..hehe..

SaYraH WonDerLanD said...

heee tawu xpe. Sarah terjah blog sana blog sini . Semua ada mention pasal Sunah. =P

~Kirin Selama Perak~ said...

sahabat ada dimana jua cuma kita ja pandai cari atau tak.
:)

Sunah Mohammad said...

@niesz

tu kena jenguk sana...:D

Sunah Mohammad said...

@SaYraH WonDerLanD

ops! saya tak bersalah! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@~Kirin Selama Perak~

yup, betul tu sakirin~~ ;)

putERi-kAtEk said...

erk!!!! ada nama saya!!!! hahahaa.... wah terharu pelakon & penyanyi hebat sebut nama saya...hahahaa

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

erk..penyanyi tu adalah katek, ok? hahaha~

qasehraihan said...

tanpa shbt..xmeriahla blog ni kan..

YanaMIB said...

ramai eh buat entry psl kawan²??haha...nmpk blog ujang je buat gitu..=P


sian ujang jd mat dispatch =P

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

betul tu akak~ :)

Sunah Mohammad said...

@YanaMIB

hahaha~ akak comot! biar dia jadi despacth! :p

bun said...

ala,nape takde name gua??

majuk,taching

waaaaaaaa

hoyahadis said...

mekasih ye sunnah..he..he..
masih mencari sahabat belog ni..peace..(",)

anies anessa said...

hari2 hari persahabatan...

senydream said...

nak siggggggggggggn...ngeh..ngeh..:p

mcm2 hari ada erk..meriah gak..:)

Aretikz said...

Ingatkan ayat tu bgtahu henset baru :p
Friendship dont need time to begin, but time are precious when u begin to become someone friends ^_^

(english berterabur, haha)

DeQdEq said...

cik yana: jgn marah ye ujang jd mat despatch...

sunah: xpst la mat despatch tu kentut atau tak...hahahha..sbb asyik lagi tengokkan gelagat merpati dua sejoli tu

Sunah Mohammad said...

@bun

eiks, bun masuk sekali dalam entry yang join segmen bro framestone tu..hehehe...

Sunah Mohammad said...

@hoyahadis

sama-sama kakak...:)

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

betul tu sayang...:)

Sunah Mohammad said...

@senydream

heheh...meh sini, nak sign! :p

Sunah Mohammad said...

@Aretikz

:p

nice quote la aretikz walopun berterabur...:p

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

hahaha! mesra ke merpati dua sejoli tu? hikhik~ ops! kang datin orang tu marah....:DDD

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.