Minggu Persahabatan Ke?


Adakah minggu ini minggu persahabatan? Subhanallah...nape banyak sangat entry tentang persahabatan minggu ni? Semua buat saya terharu...


Terima kasih kepada mereka-mereka semua...

Semalam pulak malam kesedihan sedunia...bak kata Puteri Katek...
Hingga tercetusnya lirik lagu yang menarik ini!

dalam kolam ikan
ada puteri katek
dia suka makan
sambal daging itik~

ops, ade ke sambal daging itik? :D


Ape-apepun, meh nak share mesej yang saya dapat kat henset tadi...


Bring a friend to THEBODYSHOP Friendship Day 25-27 Feb! When friend purchase, you get to enjoy great offers! Members get 30% OFF, Friends get 20% OFF. T&C apply.


Sape nak join saya? Hahaha~


P/S: Semalam saya berlakon dengan Ir dan Ujang~ Wee...penat berlakon, tapi best! Director dia jiran sebelah kanan rumah saya...:D Nak tengok lakonan mantap kami? Jenguk SINI, ok? Hehehe...


ENTRI CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!

28 comments:

  1. sunah...hahaha..hebat skrg dah jadi pelakon...sblm nie chef...tahniah tahniah..akak nak mtk sign leh x....

    minggu persahabatan betul tu kan...bodyshop pun sama

    ReplyDelete
  2. @aDisH.sHidA

    hahaha! sape nak sign, meh2...:p

    yup..bodyshop pun wat gak, dia ikut kite..hahaha~ ops! tadi post kat wall bodyshop..:D

    ReplyDelete
  3. @Ujang9897

    mat despatch tu kentut tak eh masa datang kat kak deqdeq? :p

    ReplyDelete
  4. heee tawu xpe. Sarah terjah blog sana blog sini . Semua ada mention pasal Sunah. =P

    ReplyDelete
  5. sahabat ada dimana jua cuma kita ja pandai cari atau tak.
    :)

    ReplyDelete
  6. erk!!!! ada nama saya!!!! hahahaa.... wah terharu pelakon & penyanyi hebat sebut nama saya...hahahaa

    ReplyDelete
  7. tanpa shbt..xmeriahla blog ni kan..

    ReplyDelete
  8. ramai eh buat entry psl kawan²??haha...nmpk blog ujang je buat gitu..=P


    sian ujang jd mat dispatch =P

    ReplyDelete
  9. @YanaMIB

    hahaha~ akak comot! biar dia jadi despacth! :p

    ReplyDelete
  10. ala,nape takde name gua??

    majuk,taching

    waaaaaaaa

    ReplyDelete
  11. mekasih ye sunnah..he..he..
    masih mencari sahabat belog ni..peace..(",)

    ReplyDelete
  12. nak siggggggggggggn...ngeh..ngeh..:p

    mcm2 hari ada erk..meriah gak..:)

    ReplyDelete
  13. Ingatkan ayat tu bgtahu henset baru :p
    Friendship dont need time to begin, but time are precious when u begin to become someone friends ^_^

    (english berterabur, haha)

    ReplyDelete
  14. cik yana: jgn marah ye ujang jd mat despatch...

    sunah: xpst la mat despatch tu kentut atau tak...hahahha..sbb asyik lagi tengokkan gelagat merpati dua sejoli tu

    ReplyDelete
  15. @bun

    eiks, bun masuk sekali dalam entry yang join segmen bro framestone tu..hehehe...

    ReplyDelete
  16. @Aretikz

    :p

    nice quote la aretikz walopun berterabur...:p

    ReplyDelete
  17. @DeQdEq

    hahaha! mesra ke merpati dua sejoli tu? hikhik~ ops! kang datin orang tu marah....:DDD

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.