Monday, February 28, 2011

Rindu, Cinta, Kasih Sama Dia!


Dah lama sangat...lama ke? Tak sampai setahun kot, saya tinggalkan benda ni. Tapi serius, berdebar hati ni bila tengok balik semua ni. Pelik!


Lama benar tak menatap semua ni. Seorang junior yang contact baru jap tadi minta tolong untuk FYP dia. Projeknya kena buat benda berkaitan jugak. Dari situlah terbukak balik fail-fail lama ni. Dup dap dup dap jantungku~ Fuhhh!

Bukan sebab saya tak suka programming, sampai tinggalkan semua benda rumit yang memeningkan kepala ni...bukan, bukan... Saya sangat-sangat-sangat (berganda-ganda betul~) suka programming dan controlling, sampai lemah jiwa ni tanpanya... Tapi... area saya dah bertukar ke tempat lain. :)

Saya benar-benar rindu, cinta, kasih sama dia...:) Muuaaahhh! Ops! :p Lebih-lebih pulak, eh?

Macam yang saya pernah share kat entry pasal CINTA, tak semua benda yang kita suka tu baik untuk kita, tak semua benda yang kita tak suka tu, tak baik untuk kita kan? Apply kat sini, mungkin ada hikmahnya Allah meletakkan saya di tempat saya sekarang ni...apa hikmahnya? Kena la jalan lagi jauh...nanti insya'Allah jumpa lah tu...:)

Admin: Thanks Syida...:)


ENTRI CAMBEST KENE TANGGUH, ASYIK 'ADULT' JE


14 comments:
Write Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com