BLOG ENCIK SUAMI

Monday, February 28, 2011

Rindu, Cinta, Kasih Sama Dia!


Dah lama sangat...lama ke? Tak sampai setahun kot, saya tinggalkan benda ni. Tapi serius, berdebar hati ni bila tengok balik semua ni. Pelik!


Lama benar tak menatap semua ni. Seorang junior yang contact baru jap tadi minta tolong untuk FYP dia. Projeknya kena buat benda berkaitan jugak. Dari situlah terbukak balik fail-fail lama ni. Dup dap dup dap jantungku~ Fuhhh!

Bukan sebab saya tak suka programming, sampai tinggalkan semua benda rumit yang memeningkan kepala ni...bukan, bukan... Saya sangat-sangat-sangat (berganda-ganda betul~) suka programming dan controlling, sampai lemah jiwa ni tanpanya... Tapi... area saya dah bertukar ke tempat lain. :)

Saya benar-benar rindu, cinta, kasih sama dia...:) Muuaaahhh! Ops! :p Lebih-lebih pulak, eh?

Macam yang saya pernah share kat entry pasal CINTA, tak semua benda yang kita suka tu baik untuk kita, tak semua benda yang kita tak suka tu, tak baik untuk kita kan? Apply kat sini, mungkin ada hikmahnya Allah meletakkan saya di tempat saya sekarang ni...apa hikmahnya? Kena la jalan lagi jauh...nanti insya'Allah jumpa lah tu...:)

Admin: Thanks Syida...:)


ENTRI CAMBEST KENE TANGGUH, ASYIK 'ADULT' JE




14 comments:

MIMIE AIZA said...

waaaa... ni mesti pandai edit2 nih.. heee

mohd zhafri said...

huhuu...programming2~

noraim said...

sy tak suka programming. pening tgk code byk². huhu.

HAZWAN17 said...

tak suka programming pening kepale

Sunah Mohammad said...

@MIMIE AIZA

err...edit2 blog ke? tak pandai! hahaha~

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

:D

Sunah Mohammad said...

@noraim

hehe..orang lain pun kot...sebab tu takde yang komen ni...:p

Sunah Mohammad said...

@HAZWAN17

:)

Woofer Storm said...

tak fhm laaa.heheee

Sunah Mohammad said...

@Woofer Storm

hehe..takpe..;)

logorithm said...

Algorithm la nih? :->

Sunah Mohammad said...

@logorithm

erk..hahaha~ bukan, bukan...:p

logorithm said...

@Sunah Mohammad
Logarithm? Haha...

Sunah Mohammad said...

@logorithm

haha! itu pun bukan! :D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.