Saya Malu Dengan Dia...

February 24, 2011


Tersipu-sipu malu bila seorang otai IT tegur kat wall FB tadi. Huhu...


Dia memang otai bab-bab IT...

Kalau zaman sekolah, eh! Zaman kolej-kolej dulu, dia la yang pegang bab-bab teknologi ni. Bab-bab komputer, flash, adobe photoshop, semua bagi dia pegang jek..tak yah susah-susah~ Biar dia wat keje sorang-sorang je..Ehehe..

Bab blog? Dia pun lagi lama...da de domain sendiri lagi awal dari saya...

Saya kagum dengan dia, siyes...ops, salah! Saya kagum dengan hasil-hasil kerja dia sejak di kampus dulu. Sampaikan kalau de montaj ke flash ke, saya terus leh detect mana yang dia wat, mana yang orang lain buat. Ouh..'dia', sila jangan muntah baca ini, ok? Haha~

Kamu-kamu, silalah ke blog dia kat SINI ok? Dia pun handle lagi satu blog canggih the manggis NI. (err..betul ke ni Poji?)

P/S: Dia dah berpunya. Hahaha~ Poji, maaf ler...lambat wish, hepi belated besday, moga dalam lindungan Allah selalu...:)


ENTRI CAMBEST YANG BUAT SAYA TERSENYUM

You Might Also Like

20 Comments

  1. wah, kagum betul dengan org2 otai dlm bidang it ni..

    ReplyDelete
  2. Erks! Thanks ye Cik Sunah Sakura for the review. Malu dah neh.. ^_^

    Sekarang ni dah tinggalkan dah UTM tu. Tak tahu la sekarang ni siapa pulak yang incharge bab2 montaj, flash ni semua. Hope dorang semua lagi bagus la daripada Ketua Biro Teknologi KTC tahun 2005/2006 and 2006/2007 ni. Huhuhu..

    ReplyDelete
  3. mmg besh kan bile otai2 ni mengur..;)

    ReplyDelete
  4. salam.. singgah cnie.. follow u.. sudi2 lah menjenguk ke blog sy yg x seberapa tu ek.. thanks.. kan seronok klu terer bab2 it nie.. tp saya, hampesss.. hik3.. :P

    ReplyDelete
  5. ahaa.. pojie malu la plak ngah..

    Mr Pojie, jgn malu2..anda mmg otai,,haha, tp tetap xleh kalah Mr Bean sy !~ :)

    ReplyDelete
  6. alahai
    dah berpunye rupenye

    baru nak tackle
    hahha

    ReplyDelete
  7. otai mner ni?
    ok xtau...hehehe
    hye smua~~~~~``

    ReplyDelete
  8. @CypherHackz

    hehe..sama-sama~ ntah ler, aku pon tak tau sape yang incharge da sekarang..tapi siyes, ko memang the best la dulu! :)

    ReplyDelete
  9. malu?patut nye rase bahagia la..:)

    ReplyDelete
  10. @Mutiara Bernilai

    haha~ memang! malu2 meow..;p

    mr bean???? sape lak tu along?

    ReplyDelete
  11. @bun

    hahaha! baru jap tadi kepunyaan dia turut menegur di FB..:D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com