BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, February 24, 2011

Saya Malu Dengan Dia...


Tersipu-sipu malu bila seorang otai IT tegur kat wall FB tadi. Huhu...


Dia memang otai bab-bab IT...

Kalau zaman sekolah, eh! Zaman kolej-kolej dulu, dia la yang pegang bab-bab teknologi ni. Bab-bab komputer, flash, adobe photoshop, semua bagi dia pegang jek..tak yah susah-susah~ Biar dia wat keje sorang-sorang je..Ehehe..

Bab blog? Dia pun lagi lama...da de domain sendiri lagi awal dari saya...

Saya kagum dengan dia, siyes...ops, salah! Saya kagum dengan hasil-hasil kerja dia sejak di kampus dulu. Sampaikan kalau de montaj ke flash ke, saya terus leh detect mana yang dia wat, mana yang orang lain buat. Ouh..'dia', sila jangan muntah baca ini, ok? Haha~

Kamu-kamu, silalah ke blog dia kat SINI ok? Dia pun handle lagi satu blog canggih the manggis NI. (err..betul ke ni Poji?)

P/S: Dia dah berpunya. Hahaha~ Poji, maaf ler...lambat wish, hepi belated besday, moga dalam lindungan Allah selalu...:)


ENTRI CAMBEST YANG BUAT SAYA TERSENYUM



20 comments:

Fiqas said...

wah, kagum betul dengan org2 otai dlm bidang it ni..

Farhana Sahri said...

wow....ada gk...jeles....

CypherHackz said...

Erks! Thanks ye Cik Sunah Sakura for the review. Malu dah neh.. ^_^

Sekarang ni dah tinggalkan dah UTM tu. Tak tahu la sekarang ni siapa pulak yang incharge bab2 montaj, flash ni semua. Hope dorang semua lagi bagus la daripada Ketua Biro Teknologi KTC tahun 2005/2006 and 2006/2007 ni. Huhuhu..

senydream said...

mmg besh kan bile otai2 ni mengur..;)

~BUTfulsay~ said...

salam.. singgah cnie.. follow u.. sudi2 lah menjenguk ke blog sy yg x seberapa tu ek.. thanks.. kan seronok klu terer bab2 it nie.. tp saya, hampesss.. hik3.. :P

Mutiara Bernilai said...

ahaa.. pojie malu la plak ngah..

Mr Pojie, jgn malu2..anda mmg otai,,haha, tp tetap xleh kalah Mr Bean sy !~ :)

mohd zhafri said...

hehe....malu2... =)

bun said...

alahai
dah berpunye rupenye

baru nak tackle
hahha

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

hehe..kan, kan, kan?

ijam ismail said...

otai mner ni?
ok xtau...hehehe
hye smua~~~~~``

Sunah Mohammad said...

@Farhana Sahri

hehe..takyah jeles la farhana sayang~

Sunah Mohammad said...

@CypherHackz

hehe..sama-sama~ ntah ler, aku pon tak tau sape yang incharge da sekarang..tapi siyes, ko memang the best la dulu! :)

Sunah Mohammad said...

@senydream

hehe..malu-malu...

Sunah Mohammad said...

@~BUTfulsay~

salam kamu~ terima kasih!

Nurana said...

malu?patut nye rase bahagia la..:)

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

haha~ memang! malu2 meow..;p

mr bean???? sape lak tu along?

Sunah Mohammad said...

@mohd zhafri

sungguh malu~ :p

Sunah Mohammad said...

@bun

hahaha! baru jap tadi kepunyaan dia turut menegur di FB..:D

Sunah Mohammad said...

@ijam ismail

hehe..ni otai IT kat kampus dulu..:)

Sunah Mohammad said...

@Nurana

malu-malu gak..hehehe..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.