BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, February 20, 2011

Saya Tertarik!


Jalan-jalan ke blog kengkawan tadi... Tertarik dengan gambar ni dalam salah satu entry dia...


Kenapa? Sebab Pak Cik tu, ok~ Bukan sebab nama-nama blogger dalam tu.. Hahaha! Pak Cik ni pak guard UTM, terkenal dengan kegarangan dia.. Tak sangka lak sporting habis buat shooting gambar ni! :D Nak tau maklumat lanjut, sila ke blog Nanad.

Okie~ Sambung kije! Pleassssse lah!


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!




38 comments:

Fiqas said...

sempoi la pakcik tu...misai tu buat dia nampak garang kan..

udin said...

haha! steady la pak guard tu.. :D

anies anessa said...

stai aah pak guard tue...spoting...

NadiRah said...

wargh!!! buatkan review utk nad!!!
thanks.. =) suke3!!!

Lelaki Ini said...

dapat bayaran tak pakcik tue??
bhaha!

ijam ismail said...

hehehhee

wahida said...

cayalah pakcik!!

Citarasa Rinduan said...

kak ingat sangat gambar tu masa blog pilihan lelaki single..

norsharmila said...

bru je tgk kt blog sum1 td. lpe sape.

btw, hritu sy join kempen awk. cme xinform je. i'm sorry if it make u unhappy ye

ieyba said...

ahahha..best jwak ow..klak kmk try kat guard skola kmk la...xpun...pengetua ka..hahah

DeQdEq said...

hahahah...mmg deqdeq igt wkt diorg berkempen...

pakcik ni mmg sporting habis la...

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

haha, memang garang! adohhhh...

Sunah Mohammad said...

@udin

kan, kan, kan? udin pon jadi gini, ok? :D

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

stai~ word baru hari ni~ :p

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

hehe..da ternampok!

Arpiiz said...

haha, first tengok tadi ingatkan polis..^^

Sunah Mohammad said...

@Lelaki Ini

fuiyyooo..blogger femes datang komen! terharu~ ohooo~hoi~ hahaha! tak tau dapat ke tak! :p

Sunah Mohammad said...

@ijam ismail

:)

Sunah Mohammad said...

@wahida

femes kejap pakcik ni... :p

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

hehe...saya baru tengok! terlambat sikit...:p

Sunah Mohammad said...

@norsharmila

hehe..blog nanad la tu~

takpe..;) thanks join ek..

Sunah Mohammad said...

@Arpiiz

rupa-rupanya pak guard...:p

Sunah Mohammad said...

@ieyba

boleh2..silakan..mun ada makcik kantin pun boleh juak..:D

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

adohhh..macam mana boleh tercecer ni...:p

AdiaLuze said...

Caya la pakcik tuuu...Sporting giler.. Hehehe..

P/S : Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

Keep on blogging kay !! ^___^
Kalo sudi jom la join GA kite :)

Sunah Mohammad said...

@AdiaLuze

hehe..salam kenal~ ;)

pearl jade said...

sportingnya pakcik ni
xpdan dgn misai tebal dan lentik..hehe

Mutiara Bernilai said...

pakcik misaiiiiii..

rindunye nak dengar bebelan n nasihat die.. :)

pakcik yg kalu bosan aje, ske tahan student smate2 nak borak2..eheh..

rindu utmskudai..

Solihin Zubir said...

haha... biasala tu..
pakguard pon ada msa siyes ada masa gurau.. heheh..

pearl jade said...

tag cik sunah untk

http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

Sunah Mohammad said...

@pearl jade

hehe..misai tu mahal!

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

eheh~ along, along..siap wat entry gak ye! :p

Sunah Mohammad said...

@Solihin Zubir

lepas ni solihin sila buat macam ni ye? :D

Sunah Mohammad said...

@pearl jade

hehe..nanti saya jenguk ye~

logorithm said...

Bergaya betul pak guard nih. Buwehehehe...

Sunah Mohammad said...

@logorithm

uncle ingat lagi tak dengan pak guard ni?

logorithm said...

@Sunah Mohammad
Hmmmm... tak ingat la. Dah braper tahun pak guard nih berkhidmat kat UTM? I dah 10 tahun meninggalkan UTM...

Sunah Mohammad said...

@logorithm

hahaha~ okie...tak tau! :p mungkin masa uncle ada dulu dia muda remaja lagi..:D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.