Saya Tertarik!

February 20, 2011


Jalan-jalan ke blog kengkawan tadi... Tertarik dengan gambar ni dalam salah satu entry dia...


Kenapa? Sebab Pak Cik tu, ok~ Bukan sebab nama-nama blogger dalam tu.. Hahaha! Pak Cik ni pak guard UTM, terkenal dengan kegarangan dia.. Tak sangka lak sporting habis buat shooting gambar ni! :D Nak tau maklumat lanjut, sila ke blog Nanad.

Okie~ Sambung kije! Pleassssse lah!


ENTRY CAMBEST SAPE KALI NI? JOM TERJAH!


You Might Also Like

38 Comments

  1. sempoi la pakcik tu...misai tu buat dia nampak garang kan..

    ReplyDelete
  2. haha! steady la pak guard tu.. :D

    ReplyDelete
  3. stai aah pak guard tue...spoting...

    ReplyDelete
  4. wargh!!! buatkan review utk nad!!!
    thanks.. =) suke3!!!

    ReplyDelete
  5. dapat bayaran tak pakcik tue??
    bhaha!

    ReplyDelete
  6. kak ingat sangat gambar tu masa blog pilihan lelaki single..

    ReplyDelete
  7. bru je tgk kt blog sum1 td. lpe sape.

    btw, hritu sy join kempen awk. cme xinform je. i'm sorry if it make u unhappy ye

    ReplyDelete
  8. ahahha..best jwak ow..klak kmk try kat guard skola kmk la...xpun...pengetua ka..hahah

    ReplyDelete
  9. hahahah...mmg deqdeq igt wkt diorg berkempen...

    pakcik ni mmg sporting habis la...

    ReplyDelete
  10. @udin

    kan, kan, kan? udin pon jadi gini, ok? :D

    ReplyDelete
  11. haha, first tengok tadi ingatkan polis..^^

    ReplyDelete
  12. @Lelaki Ini

    fuiyyooo..blogger femes datang komen! terharu~ ohooo~hoi~ hahaha! tak tau dapat ke tak! :p

    ReplyDelete
  13. @Citarasa Rinduan

    hehe...saya baru tengok! terlambat sikit...:p

    ReplyDelete
  14. @norsharmila

    hehe..blog nanad la tu~

    takpe..;) thanks join ek..

    ReplyDelete
  15. @ieyba

    boleh2..silakan..mun ada makcik kantin pun boleh juak..:D

    ReplyDelete
  16. @DeQdEq

    adohhh..macam mana boleh tercecer ni...:p

    ReplyDelete
  17. Caya la pakcik tuuu...Sporting giler.. Hehehe..

    P/S : Salam perkenalan.... singgah dari blog EnBen >o<

    Keep on blogging kay !! ^___^
    Kalo sudi jom la join GA kite :)

    ReplyDelete
  18. sportingnya pakcik ni
    xpdan dgn misai tebal dan lentik..hehe

    ReplyDelete
  19. pakcik misaiiiiii..

    rindunye nak dengar bebelan n nasihat die.. :)

    pakcik yg kalu bosan aje, ske tahan student smate2 nak borak2..eheh..

    rindu utmskudai..

    ReplyDelete
  20. haha... biasala tu..
    pakguard pon ada msa siyes ada masa gurau.. heheh..

    ReplyDelete
  21. tag cik sunah untk

    http://pearl-jade86.blogspot.com/2011/02/saya-nak-join-bloglist-nelly-strange.html

    ReplyDelete
  22. @Mutiara Bernilai

    eheh~ along, along..siap wat entry gak ye! :p

    ReplyDelete
  23. Bergaya betul pak guard nih. Buwehehehe...

    ReplyDelete
  24. @logorithm

    uncle ingat lagi tak dengan pak guard ni?

    ReplyDelete
  25. @Sunah Mohammad
    Hmmmm... tak ingat la. Dah braper tahun pak guard nih berkhidmat kat UTM? I dah 10 tahun meninggalkan UTM...

    ReplyDelete
  26. @logorithm

    hahaha~ okie...tak tau! :p mungkin masa uncle ada dulu dia muda remaja lagi..:D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com