BLOG ENCIK SUAMI

Friday, February 4, 2011

‘Senang & Menang with Puteri Katek!!’

Takde sape tag, tapi saya nak masuk! Haha~ Katek tag benda lain, saya nak join benda lain! Boleh tak Katek? :p

Nak join contest Katek...


Saya nak kongsi resepi ni~~ Resepi Pizza Telur Berkeju~~ Baru je post tengahari tadi... Sila rujuk SINI ye Katek... Boleh kan macam ni? Hahaha~

Saya tau contest ni dari blog Katek la! Sebab tadi Katek tag satu contest tu, tapi saya nampak contest Katek ni dulu~ Lalala~

Simple jek contest dia, kenapa simple? Klik la gambar contest kat atas tu kalau nak tahu ye~

Saya tag...Norfa...sebab dia suka masak jugak! Teetttt! :p

Admin: Psst! Norfa da tukar tau! Tukar pe? Bukan jantina! Gi tengok blog dia kalau perasan! :D





2 comments:

putERi-kAtEk said...

thanks join sunah!!!

suka suka!!!!

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

hehehe..tapi kite tak pandai la nak promote~ sat nak promote~ hehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.