Tentang Opera Berkuasa Turbo dan Popup Komen...

February 12, 2011

Oh, internet saya sangat lembap! Siyes, dalam masa macam ni, nak update lagi tentang kempen, memang mengharukan. Terpaksalah menggunakan browser opera dengan application turbonye. Laju! Memang laju! Tak caya, cuba sendirik! Tapi....


Yang tak bestnye bila guna opera dengan kuasa turbonye, semua gambar yang penting tak kuar! Nuff dan benda yang gerak-gerak kat blog kamu-kamu semua tu kejap ade, kejap takde...macam chipsmore la! Haha~ Sebab nak bagi laju, semua benda jadi tak cantik! Pixel semua larik~ bukan pitching yek, ni bukan AF, ok? Lagi tak best, nak follow pon susah babe~ Kena tunggu esok-esok baru leh godek balik blog-blog kamu untuk follow semula. Huhu... Bila nak komen pun, tak lah secantik Chrome dan Mozilla~ Ha...meh nak cakap sikit pasal komen-komen ni...

Eh, sebelum tu...meh nak update jap. Mereka-mereka ni pon da join kempen gak!

Ustazah Qaseh (featuring Nyah Ujang & Nyah Naz...)
Rabiatul Adawiyah (tau kempen dari Qaseh n Paknyah)
Puan Nina (jangan lupa join contest Kak Deqdeq tu ye...:D)
Cik Mimie (lepas ni leh ganti Prof Dr Izzi ye~ ;))
E-ra paSha (garang ler Madam A tu, tapi best gak dia ajar fatwa-fatwa...:D)
Kak Deqdeq (akhirnya...alhamdulillah...)
Touya (terkedu seh baca entry dia! mahsyuk!)
Hanis Aleeya (tepek, jangan tak tepek!)

Da terjah belom? Okie, kalau dah...jom sambung!

Dear bloggers, kalau kamu-kamu nak tahu, ramai bloggers prefer ruang komen tu buat gaya popup windows dan tanpa words verification. Kenapa? Pertama, popup window lebih senang, tak perlu untuk page blog kamu-kamu tu loading berkalik-kalik sebagaimana bila guna komen secara embedded below post atau on new page...Klik jek Post a comment, 'pop'! Kuar windows kecik...taip, taip, taip..publish~ senang! Tak ganggu page yang ada tadi, kalau nak baca balik pon tak susah, dan kalau INTERNET LAMBAT pun, tak seteruk bila guna setting embedded below post atau on new page. Words verification? Ni tak kisahlah...nak elak spam kan? Tapi spam ni senang jek nak delete, takyah isau sangat...tak letak lagi bagus dan menyenangkan! Ha...panjang tak pesanan? :D



You Might Also Like

12 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com