Saturday, March 5, 2011

Blog Review: Mas Ahmad Safwan


Blog bertuah yang bakal direview adalah blog pemilik header canggih the manggis ni~ (Hari tu da review, tapi kene rejek! :p So, ni review betul-betul punye...)


Blog Mas bertemakan pink, memang berani! Mas seorang blogger lelaki, tapi amek tema pink kat blog dia~ (walaupun dia kata..."hahaha , blog mas nie PURPLE yer, bukan PINK, tolong faham istilah tue, mas bukan AWWW~") Salute lah! :D
Blog Mas baru berusia 3 minggu lebih katanya, tapi saya tengok blog dia sangat canggih the manggis. Belajar photoshop sejak dua tahun lebih yang lalu, template tu, CEO DSB, Myung, kata dia buat sendiri. Paling suka tengok thumbnails FB, Twitter dan lain-lain kat tepi sebelah kiri tu. Mas jugak ada buat tempahan header, dan beberapa tutorial untuk blog. Kira otai jugak lah ni sebenarnye...hehehe.

Cuma, kalau boleh, Mas justifykan setiap entry bagi nampak kemas, ok? Sebab blog da cantik, kalau entry justify, insya'Allah nampak lebih kemas. :)

Itu saje yang mampu saya review...lebih-lebih kang ade yang jeles pulak. Ops!

Err...Mas jugak ade buat JOM terjah Bloglist Mas, ape lagi...join la!


P/S: Mas, cantiklah banner yang Mas buatkan~ nak! Hahaha~


3 comments:
Write Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com