Blog Review: Mas Ahmad Safwan

March 05, 2011


Blog bertuah yang bakal direview adalah blog pemilik header canggih the manggis ni~ (Hari tu da review, tapi kene rejek! :p So, ni review betul-betul punye...)


Blog Mas bertemakan pink, memang berani! Mas seorang blogger lelaki, tapi amek tema pink kat blog dia~ (walaupun dia kata..."hahaha , blog mas nie PURPLE yer, bukan PINK, tolong faham istilah tue, mas bukan AWWW~") Salute lah! :D
Blog Mas baru berusia 3 minggu lebih katanya, tapi saya tengok blog dia sangat canggih the manggis. Belajar photoshop sejak dua tahun lebih yang lalu, template tu, CEO DSB, Myung, kata dia buat sendiri. Paling suka tengok thumbnails FB, Twitter dan lain-lain kat tepi sebelah kiri tu. Mas jugak ada buat tempahan header, dan beberapa tutorial untuk blog. Kira otai jugak lah ni sebenarnye...hehehe.

Cuma, kalau boleh, Mas justifykan setiap entry bagi nampak kemas, ok? Sebab blog da cantik, kalau entry justify, insya'Allah nampak lebih kemas. :)

Itu saje yang mampu saya review...lebih-lebih kang ade yang jeles pulak. Ops!

Err...Mas jugak ade buat JOM terjah Bloglist Mas, ape lagi...join la!


P/S: Mas, cantiklah banner yang Mas buatkan~ nak! Hahaha~


You Might Also Like

3 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com