BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, March 5, 2011

Blog Review: Mas Ahmad Safwan


Blog bertuah yang bakal direview adalah blog pemilik header canggih the manggis ni~ (Hari tu da review, tapi kene rejek! :p So, ni review betul-betul punye...)


Blog Mas bertemakan pink, memang berani! Mas seorang blogger lelaki, tapi amek tema pink kat blog dia~ (walaupun dia kata..."hahaha , blog mas nie PURPLE yer, bukan PINK, tolong faham istilah tue, mas bukan AWWW~") Salute lah! :D
Blog Mas baru berusia 3 minggu lebih katanya, tapi saya tengok blog dia sangat canggih the manggis. Belajar photoshop sejak dua tahun lebih yang lalu, template tu, CEO DSB, Myung, kata dia buat sendiri. Paling suka tengok thumbnails FB, Twitter dan lain-lain kat tepi sebelah kiri tu. Mas jugak ada buat tempahan header, dan beberapa tutorial untuk blog. Kira otai jugak lah ni sebenarnye...hehehe.

Cuma, kalau boleh, Mas justifykan setiap entry bagi nampak kemas, ok? Sebab blog da cantik, kalau entry justify, insya'Allah nampak lebih kemas. :)

Itu saje yang mampu saya review...lebih-lebih kang ade yang jeles pulak. Ops!

Err...Mas jugak ade buat JOM terjah Bloglist Mas, ape lagi...join la!


P/S: Mas, cantiklah banner yang Mas buatkan~ nak! Hahaha~




3 comments:

HAJAR hasan said...

nnt kak sunah free, review blog hajar bole?? *wink wink*

Sunah Mohammad said...

@HAJAR hasan

53 sen...hahaha~

HAJAR hasan said...

@Sunah Mohammad
hailoh hailoh~ nah singgit. ngeh ngeh ngeh~

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.