TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Monday, March 21, 2011

Gay Malaysia Blogspot [UPDATED!!!]


Mari, mari! Nak promote site best ni~ Khas untuk gay Malaysia saje okie~~ Macam dia, dia, dia ngan dia ni (eh, nape ek takleh nak delete ang punye link, Ujang? :p). Kalo tak, takleh join~ Hahaha~ Guro saje! Mereka normal, ok!!!

Ewwwwwwwwwwwwwwwwwww~

Kalo ade betul, nak ke???

Uwekkkkkkkkkkkkkk! Tak mo, tak mo!!! Hish!

Awat la depa ni pi carik keyword cam ni...hadoiiiii....

Meh tengok ni...

.

.

.

.

.


Ada pulak yang carik 'gay malaysia blogspot'...-_-" Ni mesti sebab entri Lelaki GAY Malaysia Masih Berkeliaran! tu...

***

Tadi gay, ni pengkid pulak!!!


Salah site la kamu... kaco je nak buat esaimen ni... (cover sat)

#okbai


34 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

hahahaha.. dorang memang gay yang berjaya ^^

cik pulau said...

ahahahha.. xleh blah kot cari benda alah tu.. hoho

rosmina samin said...

pendeknyer entri ^^

Ujang9897 said...

derm....!!!

hampeh kau yuyu...


Naz serius gay...aku normal..

pendekar berkuda pun gay wei..dgn iqbal

Mat Gebu said...

wahhh..nak cari gak lahh..hahhaa pemmsannn >_<

Sunah Mohammad said...

@y u y u Z u l a i k h a

hahaha! memang!

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

kan, kan! adoiiii...

Sunah Mohammad said...

@rosmina samin

errr...pendek ke kak ros??? :p

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

hahaha! ok, ok! kalo free nanti ceq tambah! :p

Sunah Mohammad said...

@Mat Gebu

erk! pakcik mat takpayah!!! hahaha~

hanim azhari said...

wakakaka..macam2 keyword timbul ek..SABO JE LA

Sunah Mohammad said...

@hanim azhari

tu la pasal! hahaha~

~...AmALinA....~ said...

macam2 ye~ngeh3

noraim said...

haha. lain kali sunah buat entry psl tuh plak. hihi.

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hahaha~ ina! hati2 ngan depa ni...:p

Sunah Mohammad said...

@noraim

erk! takmo lah! hahaha~

anies anessa said...

wat saspen je..hehe

udin said...

haha! dasat noh.. ;)

farasakura said...

hahaha abg mat gebu nak lagi tu...kasih tambah..hikhik

FasiHaH SupiaN said...

ahaks...ujang sokmo masuk dalam list....

Pendekar Berkuda said...

buruk nama Pendekar dah ni...

Suuuuuuuuunnnnaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

mana nak lari!!!

Siap kamu nanti... tendang dengan kuda... isk isk isk...

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

err..saya masih kanak2 yang tidak tahu apa itu maksud gay.. =D

Citarasa Rinduan said...

hahahahha.....
kak ayu nak join cik mat gak....mana tau..antara gay2 tu ada geng2 blogger ..waka..waka

Ujang9897 said...

yes...!!!!

dah tambah nama PB dgn iqbal..hahaha

NuReLLe said...

hikhikhik..kena tambah tagline lah sunah...MEREKA GAY..MEREKA OK.. :P

JIJI YU said...

nak geli2 ngn blog ko kot..

qasehraihan said...

pendekar gay ke??xjd nk ngorat..hakhak

AdyBudika said...

ahahaha..kontroversi...dunia hampir kiamat :)

Wan Gerrard said...

alamak, masih ada ka org begitu :P

Solihin Zubir said...

eurghhh.. geli tekak..
benci gay!

Atsuko Ichirou said...

laa...
ingat blog gay betol...
potong stim la...hehee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hahahahahahahah...lawak ahh entry ni :)

... said...

as salam..
haha..gatal tangan betul taip macam tu.

macam2

=D

zaim mahfuz said...

takpe mesti diorang insaf bila dah baca entry dlm blog ni(ustazdonut)

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.