Gay Malaysia Blogspot [UPDATED!!!]

March 21, 2011


Mari, mari! Nak promote site best ni~ Khas untuk gay Malaysia saje okie~~ Macam dia, dia, dia ngan dia ni (eh, nape ek takleh nak delete ang punye link, Ujang? :p). Kalo tak, takleh join~ Hahaha~ Guro saje! Mereka normal, ok!!!

Ewwwwwwwwwwwwwwwwwww~

Kalo ade betul, nak ke???

Uwekkkkkkkkkkkkkk! Tak mo, tak mo!!! Hish!

Awat la depa ni pi carik keyword cam ni...hadoiiiii....

Meh tengok ni...

.

.

.

.

.


Ada pulak yang carik 'gay malaysia blogspot'...-_-" Ni mesti sebab entri Lelaki GAY Malaysia Masih Berkeliaran! tu...

***

Tadi gay, ni pengkid pulak!!!


Salah site la kamu... kaco je nak buat esaimen ni... (cover sat)

#okbai

You Might Also Like

34 Comments

  1. hahahaha.. dorang memang gay yang berjaya ^^

    ReplyDelete
  2. ahahahha.. xleh blah kot cari benda alah tu.. hoho

    ReplyDelete
  3. derm....!!!

    hampeh kau yuyu...


    Naz serius gay...aku normal..

    pendekar berkuda pun gay wei..dgn iqbal

    ReplyDelete
  4. wahhh..nak cari gak lahh..hahhaa pemmsannn >_<

    ReplyDelete
  5. @Ujang9897

    hahaha! ok, ok! kalo free nanti ceq tambah! :p

    ReplyDelete
  6. wakakaka..macam2 keyword timbul ek..SABO JE LA

    ReplyDelete
  7. haha. lain kali sunah buat entry psl tuh plak. hihi.

    ReplyDelete
  8. hahaha abg mat gebu nak lagi tu...kasih tambah..hikhik

    ReplyDelete
  9. ahaks...ujang sokmo masuk dalam list....

    ReplyDelete
  10. buruk nama Pendekar dah ni...

    Suuuuuuuuunnnnaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!

    mana nak lari!!!

    Siap kamu nanti... tendang dengan kuda... isk isk isk...

    ReplyDelete
  11. err..saya masih kanak2 yang tidak tahu apa itu maksud gay.. =D

    ReplyDelete
  12. hahahahha.....
    kak ayu nak join cik mat gak....mana tau..antara gay2 tu ada geng2 blogger ..waka..waka

    ReplyDelete
  13. yes...!!!!

    dah tambah nama PB dgn iqbal..hahaha

    ReplyDelete
  14. hikhikhik..kena tambah tagline lah sunah...MEREKA GAY..MEREKA OK.. :P

    ReplyDelete
  15. pendekar gay ke??xjd nk ngorat..hakhak

    ReplyDelete
  16. ahahaha..kontroversi...dunia hampir kiamat :)

    ReplyDelete
  17. alamak, masih ada ka org begitu :P

    ReplyDelete
  18. laa...
    ingat blog gay betol...
    potong stim la...hehee

    ReplyDelete
  19. hahahahahahahah...lawak ahh entry ni :)

    ReplyDelete
  20. as salam..
    haha..gatal tangan betul taip macam tu.

    macam2

    =D

    ReplyDelete
  21. takpe mesti diorang insaf bila dah baca entry dlm blog ni(ustazdonut)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com