BLOG ENCIK SUAMI

Monday, March 7, 2011

Hari Senyap Sedunia


Hari ni hari senyap sedunia.

Gambar dicopet dari SINI

Sekian terima kasih.


P/S: Entry terpendek saya sepanjang berblog. Sila rekodkan...eh, rasanya yang NI lagi  pendek. :p Err...agak-agak sampai bila senyap ni?


MEH JENGUK ENTRI CAMBEST JE, OKIE?



27 comments:

cik pulau said...

kejap je ni..
nanti muncul la tu.. lalala~ ^^,

Bdk Kck (HajarRasdi) said...

haha..btol2. sokong cik pulau.. =)

efa said...

ala akak senyap jap ja tu kan2?lalala

najwa's said...

ok2, kita diam jap ye. :)

Pembawa_Wacana said...

..............................[senyap jer... takde dialog..:D]

Ujang9897 said...

dlm blog mmg senyap jer...kentut pun tak dgr..hee

wahida said...

rasa mcm nak join senyap gak la...hehe...

logorithm said...

Syyyyyy...

Along Usop said...

senyap ke?? senyap ke?.. ehem2.. =p

rosmina samin said...

diam jer.... ^^

Fiqas said...

boleh tahan ke sunah ?? heheheh

NadiRah said...

hahaha!!!
sokong ujang!!
kih3...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

shyyyyyyyyy sis pun senyap2 je dtg ni

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

adusss...azlini ni...

Sunah Mohammad said...

@Bdk Kck (HajarRasdi)

ni lagi sorang...hahaha~

Sunah Mohammad said...

@efa

err...:p

Sunah Mohammad said...

@najwa's

hehehe..diam, diam..

Sunah Mohammad said...

@Pembawa_Wacana

hahaha! ahse!

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

hahahaha~ ang la tu suke kentut dalam blog!

Sunah Mohammad said...

@wahida

jom, jom kak...haha~

Sunah Mohammad said...

@logorithm

shhhh uncle...:p

Sunah Mohammad said...

@Along Usop

uhuk uhuk..terbising lak batuk...

Sunah Mohammad said...

@rosmina samin

diam...sekian..:D

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

macam tak jek...hahaha~

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

ni sorang lagi penyokong geng kentut..ops! :p

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

okie, okie...syyyhhhhhh....

... said...

as salam..

aik? hari senyap sedunia?

moga idea-idea kamu melimpah ruah lepas ni..ameen.. =)
oo..sebab broadband ke? adoi..

sini ada tutorial~

broadband rosak?dan bakal nak rosak? tak tahu nak baiki macam mana? lihat tutorial saya

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.