BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 4, 2011

Maaf Saya Sedikit Emo


Maaf ye semua termasuk perindu_syahid sebab saya emo. Terima kasih atas teguran tu. Saya sedar, mungkin pembawaan saya yang kini sudah berbeza dengan yang dahulu, dan perindu_syahid terlalu terkejut dengan pembawaan itu. Minta maaf ye sayang...(saya tak pasti dia lelaki atau perempuan...yang penting dia mesti adik-adik saya yang tahu kewujudan blog saya...)

Saya percaya, entry tentang Yuyu semalam yang menyebabkan dia membuat teguran itu. Dan nyatanya, memang baru semalam saya membuat status begitu di Sahabat Blogger, sejujurnya sebelum ini tidak pernah langsung saya berbuat begitu. Tujuannya hanya mahu mempromosi blog, dengan menge'post' status yang menarik (ini teknik nak tarik perhatian Sahabat Blogger...takde tutorial khas, ok?)

Dan sesungguhnya saya tidak dapat menghalang jika ada readers yang berminat untuk komen entry-entry saya, tetapi selepas ini mungkin saya akan setkan semula supaya komen-komen di blog ini akan dimoderatekan terlebih dahulu sebelum dipublish...(maaf ye Kak Jun, saya terpaksa kembalikan setting lama, hilanglah kegembiraan Kak Jun untuk mengomen di sini...)

Kita berblog, mahu menjaga hati ramai orang...dan tak semua orang boleh terima cara kita...saya sedar itu...terima kasih...:)

Dan jangan risau, saya takkan berhenti berblog, walaupun ada rasa kecil hati sedikit. Terima kasih kepada perindu_syahid.


Kalau nak tahu lagi kenapa saya bawa cara ni sekarang, jom jumpa...terima kasih. :)

Moga ukhwah ini kekal selamanya...ameen.



24 comments:

Ujang9897 said...

erk..napa ni..tgk mcm takda apa jer

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

insya'Allah takde ape ujang...:)

athirah said...

rs ny x perlu kecik ati kot... apa pun mesti alasan sndr kn...

Sunah Mohammad said...

@athirah

yup..:)

FasiHaH SupiaN said...

kenapa ni angah??

bun said...

erk,nape tak paham pon
ape kene mengene???
sume ok kan???

Fiqas said...

salam sunah...

kadang2 kita kena berterima kasih pada yang sudi menegur, tak kira baik atau buruk...anggap aje dia prihatin dengan kita..
nnt kita nilaikan sendiri, apa yang ditegur, klu kita rasa kita betul, kita teruskan cara kita, klu rasa kita terpesong, kita btlkan balik... sorry, ini pendapat akak...

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

mungkin kene belek2 entry lepas...:)

Mutiara Bernilai said...

*Wink2*

Sambil batuk2..

luv u ngah~

Sunah Mohammad said...

@bun

saya da update semula entry, da linkkan ke entry yang emo...

insya'Allah ok...:)

Encik Blogger said...

erm.. nape ni cedey2..

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

wa'alaikumussalam kak fiqas...(baru sedar kak fiqas akak..)

betul, saya hargainya..dan saya setuju dengan pendapat akak..terima kasih..:)

Faizal Fredley said...

eh..jgn emo2..relex2...

Sunah Mohammad said...

@Mutiara Bernilai

sayang along jugak~ :)

Sunah Mohammad said...

@Encik Blogger

tak cedey da...semalam jek... :)

Sunah Mohammad said...

@Faizal Fredley

alhamdulillah..da relax da ni FF...:)

putERi-kAtEk said...

kak sunah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

opocot! adesss....-_-"

bun said...

uh,ok
nak terjah jap

niesz said...

hehehe..xfhm lorh..

MIMIE AIZA said...

yeayyy.. sunah dah kembali oke :)

Sunah Mohammad said...

@bun

sila-sila...:)

Sunah Mohammad said...

@niesz

takpe dear...:)

Sunah Mohammad said...

@MIMIE AIZA

thanks tau sayang~ :)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.