Ok, ok~ Saya Jumpa Dia...

March 06, 2011


Adesss...ni nak update la ni! Hadoiii...de yang siap nak wat kol 3G lagik nak intai saya jumpa sapa tadi...hahaha! Comel betul madu saya ni. :p Ni gara-gara Ina the mucuk gurl post kat Kami Blogger Utagha saya gi jumpa sapa...laju jek Ina ye! (err...cerita tentang Kami Blogger Utagha tu lain hari ye...)

Actually pagi tadi saya nak gi kelas memandu, tapi tunggu punya tunggu, abang yang selalu datang amek tu tak muncul-muncul. Maka, saya dan housemate pun bergeraklah ke Plaza Angsana, ada mesej dari Celcom mengatakan ada Karnival Pendidikan MARA hari ni. Bagi yang lepasan SPM tu, bolehlah pergi ye...mana tau boleh tersangkut dengan mana-mana institusi kat situ. :)


Ada banyak jugak institusi pengajian tinggi yang join, antaranya KUIS, UMS, UNISEL, UMP, KIPSAS, YPJ, dan banyak lagi...dan tiba kat satu tempat ni...nama institusi tu INSTEDT...saya yang jarang tengok TV sejak di kampus ni memang la tak kenal orang...hahaha~ jahatnye saya...-_-" Tapi housemate saya begitu teruja~ lalala~ Kami da lepas pun booth INSTEDT, dia bisik-bisik, "Eh, eh...tu, tu, tu..." (tak terkata dia...)

"Tu ape, kak?" saya blurr...

"Pengacara kat TV9 tu!" dia menunjuk-nunjuk ke arah booth INSTEDT.

"Yang mana?" saya mencari-cari.

"Yang pakai kot tu la! Eik, tak kenal ke?"

"Err...tak...>_<"

"Eh, jom amek gambar!"

Wah, idea bernas! Boleh masuk dalam blog! Ops...hahaha~ Kami pun berpatah balik. Menyapa mereka, dan gitau kakak tu, nak amek gambar...hahaha~ Tak malu betul!

Nak tengok? Nah...


Aziz Desa ni, kenal tak? Aiyoooo....mesti kenal! Nasi Lemak Kopi O!!! Saya je yang hilang ingatan, hahaha~ Ops! Dia duta korporat INSTEDT. Sebab tu dia ada kat situ. Tapi gambar yang lagi satu berlatar belakangkan booth INSTEDT blurr la pulak...huhuhu. Aziz Desa pun ada weblog~~~ Klik SINI. Nak tengok web INSTEDT dan duta dia yang lagi sorang, klik SINI pulak~~ Duta yang lagi sorang tu memang kenal sangat...-_-"


Err...nasib bek tak tanya dia tadi, kenal tak blogger Ady Budika? :p

P/S: Okie...da nampak, bukan jumpa dia la...hish! -_-"


ENTRI CAMBEST HOLD DULU...TAHAN SAKIT NI...:(

You Might Also Like

22 Comments

  1. lahhh ni dah slalu jumpe,,, my sedara la akak.....huahua ingt jumpa abg adi td..=p

    ReplyDelete
  2. belog ady pun ada cerita pasal nasi lemak kopi o..belog sunah pun ada jugak kena mengena dengan nasi lemak kopi o..amboi...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah..
    untungla dapat jumpa aziz desa
    :D

    ReplyDelete
  4. berhati hati balik kampung...igt tak rancangan nih?hehehehe

    ReplyDelete
  5. suka tgk aziz desa kat tv9.. nasi lemak kopi o.. best kan..

    ReplyDelete
  6. eceh susah nye org sdg hot bercinta ye ..ade je nama ady tu jelez haha

    ReplyDelete
  7. WOah kenal sangat!
    Dulu time kecik-kecik sampai adore gila-gila dia ni! :P

    *jeles.

    ReplyDelete
  8. uhuk uhuk
    tersedak lagi
    awat datang sini asyik tersedak

    haish,takleh hilang dah name adi budika tuh yep

    hahahahha

    ReplyDelete
  9. @nazirulhazwan~

    o...rupa2nya...ingatkan aziz town tadi..:p

    ReplyDelete
  10. @rosmina samin

    iyer...bukan siapa-siapa yang lain ok...sekian...:p

    ReplyDelete
  11. @Mr. Swift

    yeke swift??? hahaha~ yesss! berjaya menjeleskan swift! ;p

    ReplyDelete
  12. @bun

    lain kali kena minum ubat batuk sebelum datang sini...eh! :p

    bantu membantu amalan mulia...:D

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com