BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, March 6, 2011

Ok, ok~ Saya Jumpa Dia...


Adesss...ni nak update la ni! Hadoiii...de yang siap nak wat kol 3G lagik nak intai saya jumpa sapa tadi...hahaha! Comel betul madu saya ni. :p Ni gara-gara Ina the mucuk gurl post kat Kami Blogger Utagha saya gi jumpa sapa...laju jek Ina ye! (err...cerita tentang Kami Blogger Utagha tu lain hari ye...)

Actually pagi tadi saya nak gi kelas memandu, tapi tunggu punya tunggu, abang yang selalu datang amek tu tak muncul-muncul. Maka, saya dan housemate pun bergeraklah ke Plaza Angsana, ada mesej dari Celcom mengatakan ada Karnival Pendidikan MARA hari ni. Bagi yang lepasan SPM tu, bolehlah pergi ye...mana tau boleh tersangkut dengan mana-mana institusi kat situ. :)


Ada banyak jugak institusi pengajian tinggi yang join, antaranya KUIS, UMS, UNISEL, UMP, KIPSAS, YPJ, dan banyak lagi...dan tiba kat satu tempat ni...nama institusi tu INSTEDT...saya yang jarang tengok TV sejak di kampus ni memang la tak kenal orang...hahaha~ jahatnye saya...-_-" Tapi housemate saya begitu teruja~ lalala~ Kami da lepas pun booth INSTEDT, dia bisik-bisik, "Eh, eh...tu, tu, tu..." (tak terkata dia...)

"Tu ape, kak?" saya blurr...

"Pengacara kat TV9 tu!" dia menunjuk-nunjuk ke arah booth INSTEDT.

"Yang mana?" saya mencari-cari.

"Yang pakai kot tu la! Eik, tak kenal ke?"

"Err...tak...>_<"

"Eh, jom amek gambar!"

Wah, idea bernas! Boleh masuk dalam blog! Ops...hahaha~ Kami pun berpatah balik. Menyapa mereka, dan gitau kakak tu, nak amek gambar...hahaha~ Tak malu betul!

Nak tengok? Nah...


Aziz Desa ni, kenal tak? Aiyoooo....mesti kenal! Nasi Lemak Kopi O!!! Saya je yang hilang ingatan, hahaha~ Ops! Dia duta korporat INSTEDT. Sebab tu dia ada kat situ. Tapi gambar yang lagi satu berlatar belakangkan booth INSTEDT blurr la pulak...huhuhu. Aziz Desa pun ada weblog~~~ Klik SINI. Nak tengok web INSTEDT dan duta dia yang lagi sorang, klik SINI pulak~~ Duta yang lagi sorang tu memang kenal sangat...-_-"


Err...nasib bek tak tanya dia tadi, kenal tak blogger Ady Budika? :p

P/S: Okie...da nampak, bukan jumpa dia la...hish! -_-"


ENTRI CAMBEST HOLD DULU...TAHAN SAKIT NI...:(



22 comments:

Miss Ran said...

rajen berjalan..ehemm2

~...AmALinA....~ said...

lahhh ni dah slalu jumpe,,, my sedara la akak.....huahua ingt jumpa abg adi td..=p

nazrul ashraff said...

belog ady pun ada cerita pasal nasi lemak kopi o..belog sunah pun ada jugak kena mengena dengan nasi lemak kopi o..amboi...hehehe

~Kirin Selama Perak~ said...

wah..
untungla dapat jumpa aziz desa
:D

nazirulhazwan~ said...

saye aziz bandar:P

~CiK TiNieY~ said...

berhati hati balik kampung...igt tak rancangan nih?hehehehe

Fiqas said...

suka tgk aziz desa kat tv9.. nasi lemak kopi o.. best kan..

Qaseh dalia adelia said...

eceh susah nye org sdg hot bercinta ye ..ade je nama ady tu jelez haha

rosmina samin said...

Aziz Desa rupernyer ^^

Mr. Swift said...

WOah kenal sangat!
Dulu time kecik-kecik sampai adore gila-gila dia ni! :P

*jeles.

bun said...

uhuk uhuk
tersedak lagi
awat datang sini asyik tersedak

haish,takleh hilang dah name adi budika tuh yep

hahahahha

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

err...mana de...

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

o..yeke...patutla macam muka ina..ops~

Sunah Mohammad said...

@nazrul ashraff

suratan kebetolan tu....

Sunah Mohammad said...

@~Kirin Selama Perak~

untung eh... <-- dengan nada innocent

Sunah Mohammad said...

@nazirulhazwan~

o...rupa2nya...ingatkan aziz town tadi..:p

Sunah Mohammad said...

@~CiK TiNieY~

alamak, tak ingat...-_-" cite ape tu?

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

hehehe..dari situ la kenal dia~ :)

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

ha? salah tempat komen ni...haha~

Sunah Mohammad said...

@rosmina samin

iyer...bukan siapa-siapa yang lain ok...sekian...:p

Sunah Mohammad said...

@Mr. Swift

yeke swift??? hahaha~ yesss! berjaya menjeleskan swift! ;p

Sunah Mohammad said...

@bun

lain kali kena minum ubat batuk sebelum datang sini...eh! :p

bantu membantu amalan mulia...:D

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.