Sape cakap takde entri?!

March 03, 2011


Abang Ady nak review blog, tapi kita kena wat entry dulu...


Lepas tu kena jawab soklan...

Artis Malaysia yang saya minat? Err...jap nak rewind memory...alamak cam umum sangat, tak kisah eh penyanyi ke, pelakon ke, pelawak ke?

Erm...alamak, susahnye nak carik gambor...

Okie, okie...da jumpa...

Pusing-pusing semua, saya rasa ni yang kekal lama dalam hati..


Nape saya suka mereka? Sebab lagu-lagu mereka sure boleh buat kita muhasabah diri...insya'Allah.
Suara diorang pun sedap je didengar...:)

Saya nak tag Kak Shida...:)

You Might Also Like

7 Comments

  1. memang hobi kome join kontest ye? hhahaha....

    ReplyDelete
  2. ina tak ditag,,tacink..muahahahah larikkkkkk

    ReplyDelete
  3. tp kumpulan hijjaz tu minat kt sy...lalala~

    ReplyDelete
  4. @Tandinh

    err..tengok la contest tu cane...ni bukan contest..

    ReplyDelete
  5. @Salfiza

    haha! nabila pun diorang minat ek? ingatkan akak je...:p

    ReplyDelete
  6. http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com