BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, March 3, 2011

Sape cakap takde entri?!


Abang Ady nak review blog, tapi kita kena wat entry dulu...


Lepas tu kena jawab soklan...

Artis Malaysia yang saya minat? Err...jap nak rewind memory...alamak cam umum sangat, tak kisah eh penyanyi ke, pelakon ke, pelawak ke?

Erm...alamak, susahnye nak carik gambor...

Okie, okie...da jumpa...

Pusing-pusing semua, saya rasa ni yang kekal lama dalam hati..


Nape saya suka mereka? Sebab lagu-lagu mereka sure boleh buat kita muhasabah diri...insya'Allah.
Suara diorang pun sedap je didengar...:)

Saya nak tag Kak Shida...:)



7 comments:

Tandinh said...

memang hobi kome join kontest ye? hhahaha....

~...AmALinA....~ said...

ina tak ditag,,tacink..muahahahah larikkkkkk

Salfiza said...

tp kumpulan hijjaz tu minat kt sy...lalala~

Sunah Mohammad said...

@Tandinh

err..tengok la contest tu cane...ni bukan contest..

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

abang ady cakap tag seorang je..huhuhu

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

haha! nabila pun diorang minat ek? ingatkan akak je...:p

aDisH.sHidA said...

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/03/sape-cakap-takde-entri.html

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.