BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, March 5, 2011

Special Review: Ady Budika


Terima kasih, terima kasih, terima kasih tuan blog Ady Budika...eh, macam ayat yang sama untuk Shahazrin.com hari tu...:D

Abang Ady da review blog saya semalam di SINI. Screenshot dia lak kat bawah ni...


Disebabkan cukup ringkas, maka baca kat sini je lah, tak payah gi sana! Hahaha! Jahatnye... Erm, meh nak review blog beliau pulak~ Jeng jeng jeng...


Mesti kamu-kamu semua da bosan tengok header ni asyik dipamerkan kat blog ni kan, kan, kan? (cakaplah tak! :D) Erm...header pun bermaksud mendalam...tapi saya masih tak jelas lagi maksud mendalam tu. Boleh abang terangkan tak? Ohooo~hoi~

Blog abang Ady ni antara blog yang wajib saya jenguk hari-hari. Blog yang simple, ringan dan tak banyak widget. Kalau tengok kat button LIKE tu, da 251 orang suka blog abang Ady termasuk saya. Kan saya dah cakap saya jatuh cinta dengan Ady Budika! Tak percaya lagi? Hish...

Erm, pageviews da mencapai 28245 masa saya tengok tadi, blog abang Ady ni sangat dikenali oleh readers Che Mat dan Enchek Ben, depa pun selalu promote blog dia, dia pun selalu promote blog depa...mutualisme diamalkan di situ~ good, good~ Followers da mencapai 581, insya'Allah saya percaya akan naik lagi tu...:)

Saya paling suka bila abang Ady post entry yang puisi-puisi muhasabah, memang tersentuh hati dan menginsafkan. Sebab tu lah dia dapat netbook percuma dari boss dia. Sebab boss dia pun kata abang Ady pandai menulis. :) Tahniah ye abang~

Cuma satu je, kalau boleh, abang bagi justify ye entry, insya'Allah akan nampak lebih kemas~ :)

Erm, okie lah~ tak nak lebih-lebih, kang tak tido malam dia sebab kembang hati kena puji...:p Kamu-kamu gi la janguk blog dia, ok?

P/S: Nak cilok ayat abang Ady sat..."Dalam berjuta bintang yang berkelip, akan yakin satu hari nanti salah satu bintang itu akan jadi milik aku..." nice~



27 comments:

fRaMe+LenSeS said...

suka jugakk~~ ;))

~...AmALinA....~ said...

eceyh,, ina pon suka ayat last tu.=p

AdyBudika said...

muke dah bertukar jadi warna pink :P

Sunah Mohammad said...

@fRaMe LenSeS

nadh memang suke~ :)

putERi-kAtEk said...

ehem2....hehehee

Awang Hafiz said...

rajinnya sunah review blog.. huhu

layout pun dah makin cantik.. maju skrg.

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

ops...ina mesti ade jadi peneman kat tepi...:p

Sunah Mohammad said...

@AdyBudika

macam dalam gambor DI SEBALIK TABIR BLOG tu ke? hahaha~

farhaniza azman said...

saye nk pergi sane lah~

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

katek nak batuk, sila amek tisu..takut de ingus meleleh sekali...larikkkkkk!

Sunah Mohammad said...

@Awang Hafiz

thanks awang~ awang antara mereka yang terawal jugak yang mencetuskan semangat berblog ni...segeng dengan qila semua...:)

Sunah Mohammad said...

@farhaniza azman

sila-sila pergi...:D

forever love said...

wah2..hahaha

Awang Hafiz said...

@Sunah Mohammad huhu, zaman2 design header qila dulu.. time tu la baru nak start blogging serius sket. :)

Sunah Mohammad said...

@forever love

alamak! atiq da datang! hahaha~

Solihin Zubir said...

ady.. pelapis mat gebu. heheh..
org utagha mmg sempoi! ;-p

forever love said...

hahhahaha..yela..atq dah datang nie

Sunah Mohammad said...

@Solihin Zubir

yo la...suma orang utagha ni hebat2...

Sunah Mohammad said...

@forever love

hehehe...atiq pemantau...:p

Sunah Mohammad said...

@Awang Hafiz

betul, betul! sama la kita~ :)

forever love said...

bukan pemantau la..stalker nie

bun said...

uhuk uhuk
tersedak sat

Sunah Mohammad said...

@forever love

ops! ada potensi silent reader ni...kena hati2 lepas ni..:p

Sunah Mohammad said...

@bun

err..tercekik ape tu? makan tengahari tadi makan pe sampai tersedak? :D

forever love said...

haha..atq suke bab stalker2 n silent reader nie

cik pulau said...

laaa.. kamu ke gadis yang dikatakan bercinta dengan Ady Budika tu.. baru ketahuan.. lalala~

(lembap la cik pulau ni.. citer tu dah basi da.. sume orang dah tau sape gadis tu.. lalala~ ^^,)

aDisH.sHidA said...

wah wah wah wah

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.