BLOG ENCIK SUAMI

Friday, March 25, 2011

Sunah Senget????


Erhhhhhhh...tahan, tahan...takleh kuarkan kata-kata kesat. Tak baik...kan, kan, kan?

Berjanggut sungguh budak ni! Saya punyalah menyokong entri Ujang tu bila baca entri resakse berjanggut kat SINI. Tengok punya tengok, sampai kat bawah...erk!


Hampesssss the hampas padi!! Kang ceq panggil Katek ngan Ina kang. Boleh join masukkan dalam kuali. Pakcik Mat ade kuali besar kan, kan, kan...? Muat kot...kalo tak muat kita patah-patahkan lagi...hurmmmmmmmmm...nak masak pe ek? Buat umai ok jugak kan Pakcik Mat kan? Hiris nipis-nipis...takyah patah-patahkan...dah puas patah dah tu...

Hoh??? Tak paham??? Takpe...saya, Katek, resakse berjanggut yang TUTTT dan mereka-mereka je yang faham...

Yang penting, saya tak senget okie? Jalan pun elok je ni...tak serupa resakse...

P/S: Maaf, merapu sungguh entri ini.



14 comments:

putERi-kAtEk said...

hahahahahahaa.....

raksasa tu tak puas hati...awat laaa aku ni jalan senget2 so dia nk semua org senget!!

Wan Gerrard said...

hehe senget sikit xpe :P

KyêrulL said...

WAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA.. memang senget pun.. otak nak membuli jer.. aaargghhh best best...

qasehraihan said...

sunah lurus..sunah xsenget..hehe

~...AmALinA....~ said...

hahahahaha~raksaksa memang camtuh kak sunah.. eh wat umai?? camne tu?

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Kesian sunah. Sabar ye. :)

c-tea said...

memang senget....full stop..haha

Ujang9897 said...

hahaha..amik kau senget...

nasib baik "ujang pencerita"

shahjiehan said...

apa yg senget? xphm..huhuhu

efa said...

haip2 sapa ckp akak sunah seget huh?sampai hati nuh

anies anessa said...

saya prasan jgk smlm masa bc entry ujang..tak bek woo wat akak ceni..

fyna said...

hahahaha.....memandai je tue..
:)

Qaseh dalia adelia said...

hahaha .. sunah ni tak senget ok

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hahaah..senget cute2 xper!! kan!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.