BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, March 2, 2011

Untuk Gegurl Sahaja, ok?


Di suatu petang yang indah...erm...takpelah, tak yah karang cite...layan je gambar kat bawah, ok?



Maaf lerr..gambar tak cantik sangat sebab guna kamera henset aje...

D'Creative ni salon untuk wanita, dulu letaknya kat Arked Meranti, UTM. Dah pindah ke alamat No. 8, Jalan Pulai flora 1/10, Taman Pulai Flora, 81300 Skudai, Johor. Dekat jek dengan restoran Chao Phrayya tu wahai adik-adik UTM...:)

Business Hours: 10.30 am - 8.00 pm
For Appointment: 017-7244826
Email: d.adura@yahoo.com

Services: 
Hair cut, hair wash, treatment scalp dandruff@oily@dry, hair treatment, japanese perm, colouring, rebonding, straightening, make-up artist pun ade...:)

Akak yang buat hair treatment ni pun peramah orangnya, untung gi sini sebab dia bagi nasihat dan pandangan sekali untuk rambut adik-adik semua~ (akak da kamceng da dengan dia ni...:p) Jemput-jemputlah ye...

Hish, gegurl dua orang tu nakal betul la... Mentang-mentang saya gi berurusan dengan klien blog ni, diorang buat onar ye? Malam ni macam nak demam melihat segala kepelikan dan gosip-gosip liar...berepisod-episod lak tu~! -_-"




14 comments:

NadiRah said...

aiseh!! paham2 jer..
nad mmg nk ptong rmbut..
dapt diskaun 50% tak????huhu

anies anessa said...

jauh tue dari penang...

aDisH.sHidA said...

jauh sgt la madu ku

efa said...

jauh benor la akak sunah...

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

hehe..dapat member kad baru de diskaun 50% ye...:D

Sunah Mohammad said...

@anies anessa

awat ramai sangat orang utara geng2 blogger akak ni? hahaha~

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

lama-lama nanti dekat la tu kakak...:p

Sunah Mohammad said...

@efa

hehehe...yang dekat, sila-sila datang...:D

Fiqas said...

jauh la sunah...klu area shah alam, boleh gak pegi..

najwa's said...

hehe a'ah ler. ai pun dr penang. jauh tu.. :)

Sunah Mohammad said...

@Fiqas

hehe..takpe2..nanti bila turun JB, leh wat..hahaha!

Sunah Mohammad said...

@najwa's

ha...tengok, orang utara lagi~ hehehe...

~...AmALinA....~ said...

xde yg lagi jauh ke nak kasi,,,hahahaha kal0 x,, dah boleh pegi dah..=p

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

oh...sarawak belum lagi...:p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.