Untuk Gegurl Sahaja, ok?

March 02, 2011


Di suatu petang yang indah...erm...takpelah, tak yah karang cite...layan je gambar kat bawah, ok?



Maaf lerr..gambar tak cantik sangat sebab guna kamera henset aje...

D'Creative ni salon untuk wanita, dulu letaknya kat Arked Meranti, UTM. Dah pindah ke alamat No. 8, Jalan Pulai flora 1/10, Taman Pulai Flora, 81300 Skudai, Johor. Dekat jek dengan restoran Chao Phrayya tu wahai adik-adik UTM...:)

Business Hours: 10.30 am - 8.00 pm
For Appointment: 017-7244826
Email: d.adura@yahoo.com

Services: 
Hair cut, hair wash, treatment scalp dandruff@oily@dry, hair treatment, japanese perm, colouring, rebonding, straightening, make-up artist pun ade...:)

Akak yang buat hair treatment ni pun peramah orangnya, untung gi sini sebab dia bagi nasihat dan pandangan sekali untuk rambut adik-adik semua~ (akak da kamceng da dengan dia ni...:p) Jemput-jemputlah ye...

Hish, gegurl dua orang tu nakal betul la... Mentang-mentang saya gi berurusan dengan klien blog ni, diorang buat onar ye? Malam ni macam nak demam melihat segala kepelikan dan gosip-gosip liar...berepisod-episod lak tu~! -_-"


You Might Also Like

14 Comments

  1. aiseh!! paham2 jer..
    nad mmg nk ptong rmbut..
    dapt diskaun 50% tak????huhu

    ReplyDelete
  2. jauh benor la akak sunah...

    ReplyDelete
  3. @NadiRah

    hehe..dapat member kad baru de diskaun 50% ye...:D

    ReplyDelete
  4. @anies anessa

    awat ramai sangat orang utara geng2 blogger akak ni? hahaha~

    ReplyDelete
  5. @efa

    hehehe...yang dekat, sila-sila datang...:D

    ReplyDelete
  6. jauh la sunah...klu area shah alam, boleh gak pegi..

    ReplyDelete
  7. hehe a'ah ler. ai pun dr penang. jauh tu.. :)

    ReplyDelete
  8. @Fiqas

    hehe..takpe2..nanti bila turun JB, leh wat..hahaha!

    ReplyDelete
  9. @najwa's

    ha...tengok, orang utara lagi~ hehehe...

    ReplyDelete
  10. xde yg lagi jauh ke nak kasi,,,hahahaha kal0 x,, dah boleh pegi dah..=p

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com