Wednesday, March 2, 2011

Untuk Gegurl Sahaja, ok?


Di suatu petang yang indah...erm...takpelah, tak yah karang cite...layan je gambar kat bawah, ok?



Maaf lerr..gambar tak cantik sangat sebab guna kamera henset aje...

D'Creative ni salon untuk wanita, dulu letaknya kat Arked Meranti, UTM. Dah pindah ke alamat No. 8, Jalan Pulai flora 1/10, Taman Pulai Flora, 81300 Skudai, Johor. Dekat jek dengan restoran Chao Phrayya tu wahai adik-adik UTM...:)

Business Hours: 10.30 am - 8.00 pm
For Appointment: 017-7244826
Email: d.adura@yahoo.com

Services: 
Hair cut, hair wash, treatment scalp dandruff@oily@dry, hair treatment, japanese perm, colouring, rebonding, straightening, make-up artist pun ade...:)

Akak yang buat hair treatment ni pun peramah orangnya, untung gi sini sebab dia bagi nasihat dan pandangan sekali untuk rambut adik-adik semua~ (akak da kamceng da dengan dia ni...:p) Jemput-jemputlah ye...

Hish, gegurl dua orang tu nakal betul la... Mentang-mentang saya gi berurusan dengan klien blog ni, diorang buat onar ye? Malam ni macam nak demam melihat segala kepelikan dan gosip-gosip liar...berepisod-episod lak tu~! -_-"


14 comments:
Write Comments
  1. aiseh!! paham2 jer..
    nad mmg nk ptong rmbut..
    dapt diskaun 50% tak????huhu

    ReplyDelete
  2. jauh benor la akak sunah...

    ReplyDelete
  3. @NadiRah

    hehe..dapat member kad baru de diskaun 50% ye...:D

    ReplyDelete
  4. @anies anessa

    awat ramai sangat orang utara geng2 blogger akak ni? hahaha~

    ReplyDelete
  5. @efa

    hehehe...yang dekat, sila-sila datang...:D

    ReplyDelete
  6. jauh la sunah...klu area shah alam, boleh gak pegi..

    ReplyDelete
  7. hehe a'ah ler. ai pun dr penang. jauh tu.. :)

    ReplyDelete
  8. @Fiqas

    hehe..takpe2..nanti bila turun JB, leh wat..hahaha!

    ReplyDelete
  9. @najwa's

    ha...tengok, orang utara lagi~ hehehe...

    ReplyDelete
  10. xde yg lagi jauh ke nak kasi,,,hahahaha kal0 x,, dah boleh pegi dah..=p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com