BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 7, 2011

Ade Jugak Yang Mencari...Ingatkan Takde...



Minta maaf semua...tak update langsung ek...saje je tu. Nak cek sape yang carik. Ingatkan takde, ade rupanya...terima kasih kak Ainul yang setia menanti update.

Err...sebenarnya bukan saje-saje. Tapi...semalam lepas maghrib je terus gi meeting. Lepas meeting da jam 11.30. Dengan berbekalkan kudrat yang tak seberapa, dan badan yang tak berapa nak SAkSE macam resakse berjanggut, mestilahhhhhhhh, kompemmmmmm, balik terus tido! Taknak bukak lappy sebab takot melarat sampai jam 2-3 pagi. Da tak cukup rehat sangat da akhir-akhir ni. Pak Cik Mat kata kalau kurang tido nanti muka kusam. Errr...Pak Cik Mat tu kena tido awal gak ye...(lepas tu bangun balik kul 1, kul 2 cam biasa~ hahaha~)

Tu kisah malam tadi...pagi ni gi lab...setelah sekian lama. Sampai je kat lab...Erk! 1 Fakulti 1 Malaysia takde letrik... T_T. Saya pun mesej sume orang yang saya rasa nak kongsikan luahan hati sebab letrik takde (dua orang je sebenarnye saya mesej...hahaha~) Lepas tu kol kak Shida...borak-borak ngan dia kejap (dia kata Abang Ben da kuarkan senarai pemenang segmen semalam), mintak tolong dia buat sesuatu. Hehehe...

Lepas tuuu...alhamdulillah...yeayyy! Dapat pun borak-borak ngan Pak Cik Mat! Ahahahaha~ Ade orang tu da menang baru ingat kat kite tauuuuuu...hurmmm...takpelah, lumrah hidup. Saya redhaaaa....Abang Ben, sempat lagi ke saya nak join ni?

Pssst, jangan lupe tau...soklan kumpulan 7 bagi kaw-kaw punyaaaaa!!! Hahahaha~



40 comments:

Ujang9897 said...

so suwit...=)

Tasha said...

eh, sunah pun kumpulan 7 ek? sama la kita.....

aDisH.sHidA said...

itu la sunah..kaka terkejut bila on pc klik sunahsukasakura.dot.com xde entry baru...rasa pelik je...tak lama pastu sunah kol...oo tau la skit2...sabar ye dear...ujian semua nie..semoga tabah...i'allah...akan dipermudahkan olehnya...cepat2 masih sempat tu..nak jawapan x..akak dah jupe

aliarosli said...

alah,kite mencari siap buat entri takde ponnnnnnnnnnnnnnnnn

sedih lah

dah la, taching ngan akak

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

macam gula2 kapas...:)

Sunah Mohammad said...

@Tasha

hehehe..sama2~

Sunah Mohammad said...

@aDisH.sHidA

hehehe..insya'Allah sabar lagik..ni da balik umah da ni...err...ape jawapan? hahaha~

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

erkkkk! siap buat entri? mana2?

ahahaha...takyah la sedih...kang tak bun la kalo sedih...:D

hakima said...

^_~ thanks, sun.. jaga diri, jaga iman ya..take care <3

aliarosli said...

hehhehhehe,akak cari sekarang memang tak jumpe

sebab lame dulu cari

hahhahahahhahah,lukenebeb

hhahahhaha,kene kan orang semalam kan???

bunga said...

alahai...swettt tau..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh best nyer ada rg tgu entri.sis ni 2 hari tak update pun org tak heran tau!agaknyer lah..hihi

cik pulau said...

aloololo,...
siannya dia.. xde letrik ea..sabar yer..
ehhhmm...^^,
tak call cik pulau.. lau tak boleh bergayut..
gara2 menang aritu..
cik pulau dapat extra lagi rm15 tau. hahaha.. rezeki.. rezeki..^^,

Izamir Ridzwan said...

huhhu ni dah boleh update kira oke lh tuh

forever love said...

atq tunggu entry akk yg best2.. tp bukan entry segmen or contest.. hehe.. tak minat la baca entry contest dgn segmen nie.. haha sowi ye.. hikhikhik

Sunah Mohammad said...

@hakima

thanks kakak...:)

mynameismy said...

ade pun dia.....;)

Sunah Mohammad said...

@aliarosli

ooooo.....kenekan balik yeee??

Sunah Mohammad said...

@bunga

:)

Sunah Mohammad said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

yo lah tuuuu..

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

ahahaha~ da tukar gambo profile yee...artisss survivor kena la tukar kan..hahahaha~ wah, dapat kat ne rm15 lagik?

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

ni da kat umah ni IR...

Sunah Mohammad said...

@forever love

ooo...walopun entry contest yang best n berinfo? ehehehe...kalo ade la kan...kan..kan...

forever love said...

yup.. asal tajuk ada tulis contest or segmen.. haha.. mmg ssh sikit la nak baca.. haha

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

hehehe..

NadiRah said...

oh! akak group 7 ek??
hihihi..harap2 kuar pasal sakura..senang nak tau blog sape..kih3

Sunah Mohammad said...

@forever love

hahaha~ okehhh...lepas ni taknak bubuh dua perkataan tu...:pd

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

hahahaha! takleh, takleh...camtu senang sangat lah...hurmm..

forever love said...

hahaha.. sanggup... pergh..

EYQASARA said...

cayalah kak sunah! mantop.. eyqa nak carik dalam fon boley? hihihihi...

najwa's said...

hehe dah rindu kat sunah ni~ ;p

Sunah Mohammad said...

@forever love

yo lah..kita ke ne kreatif tarik pembaca..lepas ni wat segmen ngan contest tak yah guna words tu..hehe

Sunah Mohammad said...

@EYQASARA

hihihi..boleh2~

Sunah Mohammad said...

@najwa's

ehehe...rindu kewww~~

Miss Ran said...

ramai org windu cik sunah kite..kte popular=P

qasehraihan said...

olololo...so suwitttt...hehehe
sunah sehat ke???hoho


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

forever love said...

hahaha.. betul3..

b a m b a m ' s said...

ha'ah...pelik gak.. (dak nie pon selalu jd silent reader gak..kekekek)

putERi-kAtEk said...

ting!!!!!! (hilang)


p/s : sila cari saya.

... said...

as salam..
adoi. group 7. haha. memang segmen encik ben kali ni banyak miss.
moga2 lepas ni banyak lagi segmen2 encik ben. haha~
wow~! samapi ada yang tertunggu2.hehe

;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.