Ade Jugak Yang Mencari...Ingatkan Takde...

April 07, 2011



Minta maaf semua...tak update langsung ek...saje je tu. Nak cek sape yang carik. Ingatkan takde, ade rupanya...terima kasih kak Ainul yang setia menanti update.

Err...sebenarnya bukan saje-saje. Tapi...semalam lepas maghrib je terus gi meeting. Lepas meeting da jam 11.30. Dengan berbekalkan kudrat yang tak seberapa, dan badan yang tak berapa nak SAkSE macam resakse berjanggut, mestilahhhhhhhh, kompemmmmmm, balik terus tido! Taknak bukak lappy sebab takot melarat sampai jam 2-3 pagi. Da tak cukup rehat sangat da akhir-akhir ni. Pak Cik Mat kata kalau kurang tido nanti muka kusam. Errr...Pak Cik Mat tu kena tido awal gak ye...(lepas tu bangun balik kul 1, kul 2 cam biasa~ hahaha~)

Tu kisah malam tadi...pagi ni gi lab...setelah sekian lama. Sampai je kat lab...Erk! 1 Fakulti 1 Malaysia takde letrik... T_T. Saya pun mesej sume orang yang saya rasa nak kongsikan luahan hati sebab letrik takde (dua orang je sebenarnye saya mesej...hahaha~) Lepas tu kol kak Shida...borak-borak ngan dia kejap (dia kata Abang Ben da kuarkan senarai pemenang segmen semalam), mintak tolong dia buat sesuatu. Hehehe...

Lepas tuuu...alhamdulillah...yeayyy! Dapat pun borak-borak ngan Pak Cik Mat! Ahahahaha~ Ade orang tu da menang baru ingat kat kite tauuuuuu...hurmmm...takpelah, lumrah hidup. Saya redhaaaa....Abang Ben, sempat lagi ke saya nak join ni?

Pssst, jangan lupe tau...soklan kumpulan 7 bagi kaw-kaw punyaaaaa!!! Hahahaha~

You Might Also Like

40 Comments

  1. eh, sunah pun kumpulan 7 ek? sama la kita.....

    ReplyDelete
  2. itu la sunah..kaka terkejut bila on pc klik sunahsukasakura.dot.com xde entry baru...rasa pelik je...tak lama pastu sunah kol...oo tau la skit2...sabar ye dear...ujian semua nie..semoga tabah...i'allah...akan dipermudahkan olehnya...cepat2 masih sempat tu..nak jawapan x..akak dah jupe

    ReplyDelete
  3. alah,kite mencari siap buat entri takde ponnnnnnnnnnnnnnnnn

    sedih lah

    dah la, taching ngan akak

    ReplyDelete
  4. @aDisH.sHidA

    hehehe..insya'Allah sabar lagik..ni da balik umah da ni...err...ape jawapan? hahaha~

    ReplyDelete
  5. @aliarosli

    erkkkk! siap buat entri? mana2?

    ahahaha...takyah la sedih...kang tak bun la kalo sedih...:D

    ReplyDelete
  6. ^_~ thanks, sun.. jaga diri, jaga iman ya..take care <3

    ReplyDelete
  7. hehhehhehe,akak cari sekarang memang tak jumpe

    sebab lame dulu cari

    hahhahahahhahah,lukenebeb

    hhahahhaha,kene kan orang semalam kan???

    ReplyDelete
  8. wahh best nyer ada rg tgu entri.sis ni 2 hari tak update pun org tak heran tau!agaknyer lah..hihi

    ReplyDelete
  9. aloololo,...
    siannya dia.. xde letrik ea..sabar yer..
    ehhhmm...^^,
    tak call cik pulau.. lau tak boleh bergayut..
    gara2 menang aritu..
    cik pulau dapat extra lagi rm15 tau. hahaha.. rezeki.. rezeki..^^,

    ReplyDelete
  10. huhhu ni dah boleh update kira oke lh tuh

    ReplyDelete
  11. atq tunggu entry akk yg best2.. tp bukan entry segmen or contest.. hehe.. tak minat la baca entry contest dgn segmen nie.. haha sowi ye.. hikhikhik

    ReplyDelete
  12. @cik pulau

    ahahaha~ da tukar gambo profile yee...artisss survivor kena la tukar kan..hahahaha~ wah, dapat kat ne rm15 lagik?

    ReplyDelete
  13. @forever love

    ooo...walopun entry contest yang best n berinfo? ehehehe...kalo ade la kan...kan..kan...

    ReplyDelete
  14. yup.. asal tajuk ada tulis contest or segmen.. haha.. mmg ssh sikit la nak baca.. haha

    ReplyDelete
  15. oh! akak group 7 ek??
    hihihi..harap2 kuar pasal sakura..senang nak tau blog sape..kih3

    ReplyDelete
  16. @forever love

    hahaha~ okehhh...lepas ni taknak bubuh dua perkataan tu...:pd

    ReplyDelete
  17. @NadiRah

    hahahaha! takleh, takleh...camtu senang sangat lah...hurmm..

    ReplyDelete
  18. cayalah kak sunah! mantop.. eyqa nak carik dalam fon boley? hihihihi...

    ReplyDelete
  19. hehe dah rindu kat sunah ni~ ;p

    ReplyDelete
  20. @forever love

    yo lah..kita ke ne kreatif tarik pembaca..lepas ni wat segmen ngan contest tak yah guna words tu..hehe

    ReplyDelete
  21. ramai org windu cik sunah kite..kte popular=P

    ReplyDelete
  22. olololo...so suwitttt...hehehe
    sunah sehat ke???hoho


    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

    ReplyDelete
  23. ha'ah...pelik gak.. (dak nie pon selalu jd silent reader gak..kekekek)

    ReplyDelete
  24. ting!!!!!! (hilang)


    p/s : sila cari saya.

    ReplyDelete
  25. as salam..
    adoi. group 7. haha. memang segmen encik ben kali ni banyak miss.
    moga2 lepas ni banyak lagi segmen2 encik ben. haha~
    wow~! samapi ada yang tertunggu2.hehe

    ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com