BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 22, 2011

AKU VS BEN ASHAARI : ROUND 3



PSSST! MEH UNDI SAYA KAT SINI!!! Hahaha~



8 comments:

HajarRasdi [BdkKck] said...

kak sunah, x nak tolong ke untuk soalan no 5? hehehe

Sunah Mohammad said...

@HajarRasdi [BdkKck]

hahaha~ jawab jekkk...letak nama benalien.com lak..hahaha~

HajarRasdi [BdkKck] said...

owhh..boleh jawab apa2 ja??

Sunah Mohammad said...

@HajarRasdi [BdkKck]

hahaha...akak men jawab je tadi..saja nak join ja ni...sebab suka nak carik2 jawapan, melatih kepantasan dan ketelitian mata..cewahh..boleh buat entry ni!

HajarRasdi [BdkKck] said...

haha.. tak paham soalan no 5 tu tadi.. skrg baru paham soalan.. makasih kak sunah.. =)

nurulfzz said...

hye..berblogwalking di sini..=)

cik pulau said...

wahhh..gud luck..^^,

ilanilyana said...

tahniah mng segmen 2, gud luck segmen 3. jgn mng lagi lak. hehe

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.