Saturday, April 23, 2011

Anda Sudah Mengundi Hari Ini???


Undi ape lagi ni???

Undi top blogger of the year yang dianjurkan oleh DiGi...sekarang semua duk berkempen meraih undi kat group-group blogger, kat blog-blog pun. Seronok lak tengok diorang berkempen, blogger-blogger otai lak tu. Ehehe...sangat comel! Erk!

Kamu-kamu pun boleh mengundi diorang...sehari satu undi untuk satu kategori. Nape satu je? Sebab guna akuan Facebook untuk mengundi. Kalau kamu ada banyak akaun Facebook, atau kamu ada password semua kawan-kawan dan adik-beradik kamu punya Facebook, bolehlah undi ramai-ramai sekali. Ahaha~ Ops! DiGi jangan marah nooo...

Okehhh...kawan-kawan blogger ni pon masuk jugak. Jom undi diorang ye...

Top Blogger of the Year

Top Masak-masak of the Year

P/S: Sebab sehari boleh undi sorang je, jom buat jadual! Ahahaha~

7 comments:
Write Comments
  1. http://esmeda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    undi saya juga hahaha ~

    ReplyDelete
  2. hhahhahahha, yang takde akaun fb nie nak undi gak ke?

    hhahhahahha

    ReplyDelete
  3. sunah.....tambah Top LoL pulak...saya...saya...he he

    ReplyDelete
  4. hari tu awk tanye psl share,like,tweet kan? saya da jumpe...
    http://mohamadfaiz.com/2011/04/23/butang-like-share-tweet-untuk-pengguna-blogspot/
    ok?selamat mencuba

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com