BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 23, 2011

Anda Sudah Mengundi Hari Ini???


Undi ape lagi ni???

Undi top blogger of the year yang dianjurkan oleh DiGi...sekarang semua duk berkempen meraih undi kat group-group blogger, kat blog-blog pun. Seronok lak tengok diorang berkempen, blogger-blogger otai lak tu. Ehehe...sangat comel! Erk!

Kamu-kamu pun boleh mengundi diorang...sehari satu undi untuk satu kategori. Nape satu je? Sebab guna akuan Facebook untuk mengundi. Kalau kamu ada banyak akaun Facebook, atau kamu ada password semua kawan-kawan dan adik-beradik kamu punya Facebook, bolehlah undi ramai-ramai sekali. Ahaha~ Ops! DiGi jangan marah nooo...

Okehhh...kawan-kawan blogger ni pon masuk jugak. Jom undi diorang ye...

Top Blogger of the Year

Top Masak-masak of the Year

P/S: Sebab sehari boleh undi sorang je, jom buat jadual! Ahahaha~



7 comments:

bersama kak Es said...

http://esmeda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

undi saya juga hahaha ~

aliarosli said...

hhahhahahha, yang takde akaun fb nie nak undi gak ke?

hhahhahahha

Pembawa_Wacana said...

sunah.....tambah Top LoL pulak...saya...saya...he he

alongxp said...

hari tu awk tanye psl share,like,tweet kan? saya da jumpe...
http://mohamadfaiz.com/2011/04/23/butang-like-share-tweet-untuk-pengguna-blogspot/
ok?selamat mencuba

Qaseh dalia adelia said...

tq sunah :) ehe

Sunah Mohammad said...

@alongxp

terima kasih along~ :)

Mat Gebu said...

TERIMA KASIH SUNAH..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.