Anda Sudah Mengundi Hari Ini???


Undi ape lagi ni???

Undi top blogger of the year yang dianjurkan oleh DiGi...sekarang semua duk berkempen meraih undi kat group-group blogger, kat blog-blog pun. Seronok lak tengok diorang berkempen, blogger-blogger otai lak tu. Ehehe...sangat comel! Erk!

Kamu-kamu pun boleh mengundi diorang...sehari satu undi untuk satu kategori. Nape satu je? Sebab guna akuan Facebook untuk mengundi. Kalau kamu ada banyak akaun Facebook, atau kamu ada password semua kawan-kawan dan adik-beradik kamu punya Facebook, bolehlah undi ramai-ramai sekali. Ahaha~ Ops! DiGi jangan marah nooo...

Okehhh...kawan-kawan blogger ni pon masuk jugak. Jom undi diorang ye...

Top Blogger of the Year

Top Masak-masak of the Year

P/S: Sebab sehari boleh undi sorang je, jom buat jadual! Ahahaha~

7 comments:

  1. http://esmeda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    undi saya juga hahaha ~

    ReplyDelete
  2. hhahhahahha, yang takde akaun fb nie nak undi gak ke?

    hhahhahahha

    ReplyDelete
  3. sunah.....tambah Top LoL pulak...saya...saya...he he

    ReplyDelete
  4. hari tu awk tanye psl share,like,tweet kan? saya da jumpe...
    http://mohamadfaiz.com/2011/04/23/butang-like-share-tweet-untuk-pengguna-blogspot/
    ok?selamat mencuba

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi?

Terima kasih tinggalkan komen~ ;)

Powered by Blogger.