BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 21, 2011

Angkara Entri Kontroversi...Dia Dipulaukan!


Nape update lagi ni??? Gggrrr! Baru nak tahan dari tak update! Tapi ada orang TU perli kat SB, siap kata..."belum 20 entri"...erk! Jauh lagi tu...huhuhu...

Ekceli nak kongsi ni ha...ade sorang budak yang dipulaukan ni. Nape dia dipulaukan hingga dicampak ke pulau? Entah lerr...sebab ape, saya tak tahu...yang pasti akibat dipulaukan hingga biasa sudah hidup di pulau, dia pernah berjaya memenangi rancangan realiti TV yang NI.

Okehhh...stop, stop. Dah jauh sangat dari tajuk asal. Kali ni dia bakal dipulaukan lagi ke pulau pandan jauh ke tengah pulak. Kerana telatah dia yang tersangat lah kelakar bila membaca satu entri yang agak kontroversi beberapa jam sebelum ni. Nak tau cerita dia macam mana? Jom gi pulau NI.

P/S: Jangan marah noooo...kang dipulaukan baru tau!


ENTRI CAMBEST LAGIK...JOM TERJAH!



16 comments:

aDisH.sHidA said...

akak dah baca n3 dia hahahaaa

NuSaNa NoSa 91 said...

perghhh~4 link dlm 1 entry.. smpai keen tatau nk terjah mana dulu.. tehehehehee~ 

Izamir Ridzwan said...

nak marah jugak

Sunah Mohammad said...

@NuSaNa NoSa 91

ahahahahaha!

Miss Ran said...

haha mcm2 la..die tu mmg=P

Sunah Mohammad said...

@NuSaNa NoSa 91

klik sume sekali dalam tab banyak2..ahahaha~ nasib bek tak disable right click..:p

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

sila2 serang!

... said...

as salam..
haha~ cik pulau~

XD panggil usop buat sendaloka pasal cik pulau~

XP

cik pulau said...

ahahahaahaha..
janganla pulaukan cik pulau.. lalala~
tapi betol la.. abg ady tu ha...
grrrr....

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

hahaha~ kesian dia...

Sunah Mohammad said...

@...

adohhh..jangan bocorkan rahsia siapa dia..hahaha~

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

wahahaha~ dah mai dah...

udin said...

hahaha.. adoi.. cik pulau bikin panassss.. hahaha ;)

Sunah Mohammad said...

@udin

hahahaha~ takpe, kalo panas kene berenang tepi2 pulau..

FasiHaH SupiaN said...

wah.....ada org yg ingatkan, famous lagi tu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhu..akak ingat betul2 td di pulaukan

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.