BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 14, 2011

Appointment Kita Esok Jangan Lupa, Ok?


Saya nak pergi dah...

Selamat tinggal semua...

Tak bersiaran selama...

Jeng jeng jeng...

Malas nak habaq...

Sok kul 11 pagi jangan lupa eks...

Kita berpicnic di bawah pepohon sakura kat blog ni...

Kul 11 pagi tau!

Jangan rindu okehhh...

Sape rajin, sedekahlah trafik ke blog ni jugak ye...

Saya pun nak jugak gila trafik macam dia NI...hahaha~


SAPE SETUJU DIA TU GILA TRAFIK?
UNDI HEADER SUNAH SUKA SAKURA DOT COM KAT SINI



14 comments:

mynameismy said...

erk, apekah??

Ujang9897 said...

bestnya gila trafik..hehe


sedekah trafik jom

bersama kak Es said...

wahh..dah betul2 disiplin nih :)

KyêrulL said...

(-__-)' terima kasih

solo molo said...

baek !!!~

forever love said...

baik2 ye kak sunah

Jemari MonteL said...

ehemmmm......

... said...

as salam..
huhu~ selamat jalan ;)
adei..berpicnic. hehe

NadiRah said...

sok ada klas..x dpt join appoinmnt...
uhuk3

Qaseh dalia adelia said...

nak p mana cik kak

Aku Dan Teksi said...

kalau boleh taknak trafik sebab aku hari2 redah trafik

Faris Adli said...

aku gila trafik..tapi dah undi dah semalam..nak kena undi hari2 ke header sunah ni?

Wan Gerrard said...

hmmm xfaham :P

Miss Ran said...

xphm erk

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.