Bangku Kosong: Siapakah Qaseh Delia Adelia?

April 09, 2011



Dia lagi! Ahahahaha~

Siapa dia? Siapa?

Siapa lagik kalo bukan my dear Qaseh Sayang~ *winkwink*

Saya kenal dia melalui blog... :) Mula-mula kenal dari segmen abang Ben. Dia antara yang terawal, dulu-dulu... yang sama-sama dengan saya melangkah dalam dunia blog ni. Saya sangat-sangat suke blog dia, banyak entri yang menyebabkan saya rasa nak nangessss jek. Eh, bukan entri jiwang-jiwang, ok. Entri-entri muhasabah...memang menginsafkan...thanks tau sayang. :)

Pssst, nama betul dia S.......hehehehe...kang dia mengamuk lak kat Facebook. :p

Sape nak gi blog Qaseh klik Hencik Kyle's.

You Might Also Like

6 Comments

  1. ada yang atq tak tahu.. haha.. baik bgtaw kak sunah....

    ReplyDelete
  2. he3..slm sggh nak support kwn2 yg join segmen ni

    ReplyDelete
  3. my pun kenal qaseh dr segmen abg ben... ;)

    ReplyDelete
  4. ngeee syg sunah ketat2 ! weeee haaa seb bek tak tulis nama sebenar

    ReplyDelete
  5. as salam.
    hoho~ dah tahu dari mana dapat nama qaseh dalia adelia tu.
    thanks sharing ;)

    adei. qaseh jadi role model dalam segmen. hehe =p

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com