BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 9, 2011

Bangku Kosong: Siapakah Qaseh Delia Adelia?



Dia lagi! Ahahahaha~

Siapa dia? Siapa?

Siapa lagik kalo bukan my dear Qaseh Sayang~ *winkwink*

Saya kenal dia melalui blog... :) Mula-mula kenal dari segmen abang Ben. Dia antara yang terawal, dulu-dulu... yang sama-sama dengan saya melangkah dalam dunia blog ni. Saya sangat-sangat suke blog dia, banyak entri yang menyebabkan saya rasa nak nangessss jek. Eh, bukan entri jiwang-jiwang, ok. Entri-entri muhasabah...memang menginsafkan...thanks tau sayang. :)

Pssst, nama betul dia S.......hehehehe...kang dia mengamuk lak kat Facebook. :p

Sape nak gi blog Qaseh klik Hencik Kyle's.



6 comments:

forever love said...

ada yang atq tak tahu.. haha.. baik bgtaw kak sunah....

||aLeaSaRa|| said...

he3..slm sggh nak support kwn2 yg join segmen ni

mynameismy said...

my pun kenal qaseh dr segmen abg ben... ;)

Qaseh dalia adelia said...

ngeee syg sunah ketat2 ! weeee haaa seb bek tak tulis nama sebenar

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

ahahahaha! s.....a :p

... said...

as salam.
hoho~ dah tahu dari mana dapat nama qaseh dalia adelia tu.
thanks sharing ;)

adei. qaseh jadi role model dalam segmen. hehe =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.