BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 5) ! - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Wednesday, April 6, 2011

BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 5) !



10 BLOG YANG BEST

Sebab tuan blog ni join Game Survivor Sakura Budika.

O yeahhh...ni kan blog 'insan-insan terawal'...banyak pengisian rohani dalam ni...:)

Blog ni blog ilmiah...ni pun geng-geng terawal join segmen Abang Ben ni...

Ni blog kakak tu...kawan ketat-ketat seseorang...ehehehe...saya selalu jadi silent reader je kat sini...

O yeahhh lagikkk! Tuan blog ni selalu buat saya terkedu!!!

Mesti la best, geng Selomon Puteri Katek ni...suke buat seloka dalam blog...

Blog dinosor ni banyak tutorial...ahahaha~

Blog udin, saya memang suka blog ini...banyak pengisian. :)

OHHHHH!! Cik Puan Nabila pun adeee...mesti gi blog ni tau! Entri dia cam bajet cumil jekkk...nasib bek tuan dia cumil.

Ni blog Ustaz Amirul version Ustaz Fakhrul...hahaha~ Jadi mesti la besttt!

Kamu! Jangan tengok je...cepat klik sekali semua url tu!!! Saya da review penat-penat niiii! Eh, tak penat pun, ok~ Hahaha~ Eh, cepat lah antar...adesss...sempat lagi nak borak-borak kat sini kan? Hahaha~ Takpe, takpe...best review blog ni...syabas Abang Ben!

13 comments:

  1. LINE TERUK SGT NIE...UWAAAAAAAAAAAAAAAAAADAH 4X DC

    ReplyDelete
  2. tahniah sunah.....ska sangat ler tu.... hehehe....

    ReplyDelete
  3. ohhh..dtg skodeng ekkkkk..ahhahah..xde rahsia der situhh..kekekek

    ReplyDelete
  4. sunah= heheh tq.... eh... awk mmg ske msk abg ben nye contest nie... mencabar nie.. tak juling mate membace? ehehheh

    ReplyDelete
  5. hahahhaahhaha.... br pasan.. ptt r diam je... sibuk layan segmen rupanya... HAHAHAHA

    ReplyDelete
  6. ahaha~
    terima kasih sbb berpenat lelah review blog2 kt atas tu :P
    sampai berpeluh2 akak ye?kehkeh

    ReplyDelete
  7. @b a m b a m ' s

    ahahahha~ bukan skodeng, jadi pembaca senyap jekkk...:p

    ReplyDelete
  8. @ayuorked

    hahaha~ setakat ni tak juling lagi..muntah pun tak lagi...ops!

    ReplyDelete
  9. @athirah

    ops! nape tuan2 blog sume mai ni..hahaha~

    ReplyDelete
  10. @Salfiza

    ahahahaha~ nape lah nabila de dalam list tu yeee...kalo tak, takyah letak..ahahaha~

    ReplyDelete
  11. huhu~ rasa terharu lak bila direview.. thanks ye kak sunah.. :) blog sy biasa2 ja.. sekadar berkongsi apa yg patut dgn pembaca..

    ReplyDelete
  12. as salam..
    hoho~ memang semua blog2 kat atas ni mantap2 ;)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad