BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 5) !

April 06, 2011



10 BLOG YANG BEST

Sebab tuan blog ni join Game Survivor Sakura Budika.

O yeahhh...ni kan blog 'insan-insan terawal'...banyak pengisian rohani dalam ni...:)

Blog ni blog ilmiah...ni pun geng-geng terawal join segmen Abang Ben ni...

Ni blog kakak tu...kawan ketat-ketat seseorang...ehehehe...saya selalu jadi silent reader je kat sini...

O yeahhh lagikkk! Tuan blog ni selalu buat saya terkedu!!!

Mesti la best, geng Selomon Puteri Katek ni...suke buat seloka dalam blog...

Blog dinosor ni banyak tutorial...ahahaha~

Blog udin, saya memang suka blog ini...banyak pengisian. :)

OHHHHH!! Cik Puan Nabila pun adeee...mesti gi blog ni tau! Entri dia cam bajet cumil jekkk...nasib bek tuan dia cumil.

Ni blog Ustaz Amirul version Ustaz Fakhrul...hahaha~ Jadi mesti la besttt!

Kamu! Jangan tengok je...cepat klik sekali semua url tu!!! Saya da review penat-penat niiii! Eh, tak penat pun, ok~ Hahaha~ Eh, cepat lah antar...adesss...sempat lagi nak borak-borak kat sini kan? Hahaha~ Takpe, takpe...best review blog ni...syabas Abang Ben!

You Might Also Like

13 Comments

  1. LINE TERUK SGT NIE...UWAAAAAAAAAAAAAAAAAADAH 4X DC

    ReplyDelete
  2. tahniah sunah.....ska sangat ler tu.... hehehe....

    ReplyDelete
  3. ohhh..dtg skodeng ekkkkk..ahhahah..xde rahsia der situhh..kekekek

    ReplyDelete
  4. sunah= heheh tq.... eh... awk mmg ske msk abg ben nye contest nie... mencabar nie.. tak juling mate membace? ehehheh

    ReplyDelete
  5. hahahhaahhaha.... br pasan.. ptt r diam je... sibuk layan segmen rupanya... HAHAHAHA

    ReplyDelete
  6. ahaha~
    terima kasih sbb berpenat lelah review blog2 kt atas tu :P
    sampai berpeluh2 akak ye?kehkeh

    ReplyDelete
  7. @b a m b a m ' s

    ahahahha~ bukan skodeng, jadi pembaca senyap jekkk...:p

    ReplyDelete
  8. @ayuorked

    hahaha~ setakat ni tak juling lagi..muntah pun tak lagi...ops!

    ReplyDelete
  9. @athirah

    ops! nape tuan2 blog sume mai ni..hahaha~

    ReplyDelete
  10. @Salfiza

    ahahahaha~ nape lah nabila de dalam list tu yeee...kalo tak, takyah letak..ahahaha~

    ReplyDelete
  11. huhu~ rasa terharu lak bila direview.. thanks ye kak sunah.. :) blog sy biasa2 ja.. sekadar berkongsi apa yg patut dgn pembaca..

    ReplyDelete
  12. as salam..
    hoho~ memang semua blog2 kat atas ni mantap2 ;)

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com