BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 6, 2011

BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 5) !



10 BLOG YANG BEST

Sebab tuan blog ni join Game Survivor Sakura Budika.

O yeahhh...ni kan blog 'insan-insan terawal'...banyak pengisian rohani dalam ni...:)

Blog ni blog ilmiah...ni pun geng-geng terawal join segmen Abang Ben ni...

Ni blog kakak tu...kawan ketat-ketat seseorang...ehehehe...saya selalu jadi silent reader je kat sini...

O yeahhh lagikkk! Tuan blog ni selalu buat saya terkedu!!!

Mesti la best, geng Selomon Puteri Katek ni...suke buat seloka dalam blog...

Blog dinosor ni banyak tutorial...ahahaha~

Blog udin, saya memang suka blog ini...banyak pengisian. :)

OHHHHH!! Cik Puan Nabila pun adeee...mesti gi blog ni tau! Entri dia cam bajet cumil jekkk...nasib bek tuan dia cumil.

Ni blog Ustaz Amirul version Ustaz Fakhrul...hahaha~ Jadi mesti la besttt!

Kamu! Jangan tengok je...cepat klik sekali semua url tu!!! Saya da review penat-penat niiii! Eh, tak penat pun, ok~ Hahaha~ Eh, cepat lah antar...adesss...sempat lagi nak borak-borak kat sini kan? Hahaha~ Takpe, takpe...best review blog ni...syabas Abang Ben!



13 comments:

aDisH.sHidA said...

LINE TERUK SGT NIE...UWAAAAAAAAAAAAAAAAAADAH 4X DC

Tasha said...

tahniah sunah.....ska sangat ler tu.... hehehe....

b a m b a m ' s said...

ohhh..dtg skodeng ekkkkk..ahhahah..xde rahsia der situhh..kekekek

ayuorked said...

sunah= heheh tq.... eh... awk mmg ske msk abg ben nye contest nie... mencabar nie.. tak juling mate membace? ehehheh

Isteri Yang Comel said...

akak terjah diorang jap

athirah said...

hahahhaahhaha.... br pasan.. ptt r diam je... sibuk layan segmen rupanya... HAHAHAHA

Salfiza said...

ahaha~
terima kasih sbb berpenat lelah review blog2 kt atas tu :P
sampai berpeluh2 akak ye?kehkeh

Sunah Mohammad said...

@b a m b a m ' s

ahahahha~ bukan skodeng, jadi pembaca senyap jekkk...:p

Sunah Mohammad said...

@ayuorked

hahaha~ setakat ni tak juling lagi..muntah pun tak lagi...ops!

Sunah Mohammad said...

@athirah

ops! nape tuan2 blog sume mai ni..hahaha~

Sunah Mohammad said...

@Salfiza

ahahahaha~ nape lah nabila de dalam list tu yeee...kalo tak, takyah letak..ahahaha~

udin said...

huhu~ rasa terharu lak bila direview.. thanks ye kak sunah.. :) blog sy biasa2 ja.. sekadar berkongsi apa yg patut dgn pembaca..

... said...

as salam..
hoho~ memang semua blog2 kat atas ni mantap2 ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.