Bila Dah Lama Tak Menulis... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Monday, April 25, 2011

Bila Dah Lama Tak Menulis...


Bila da lama bercuti...(lama ke?), jadi tak tahu nak tulis ape kat sini. Sape-sape ade idea tak? Hadoiii...nak cite ape ni? Meh nak cite sesuatu di antara waktu...eh, buang ayat 'di antara waktu' tu ye...

Alhamdulillah, dah lepas dah...lepas pe? Lepas defend proposal tadi. Erk...cuak tau, sejam sebelum present! Sape selalu cuak kalo nak present? Bukan present 'hadiah' tu ye PCM~~ Tapi present 'presentation'...huhuhu. Hari-hari sebelum tu memang la kata takut, tapi tak rasa sangat, tapi sejam sebelum presentation tu jantung ni rasa macam nak terkeluar jek...T_T

Time present, hambekkk ang! Berdesup-desup dengan lajunya ayat yang keluar dari mulut (sebab nak cepat habis, dan sebab baca je slide, malas nak elaborate lebih, dah cuak betol!!!!) Dah habis present...hambekkk ang sekali lagi! Silalah dengar cite dongeng wahai panel-panel...erk! Guro saje...tergagap-gagap nak jawab.  Dengan lab yang panas tu, yezzza berpeluh-peluh den. Rasa macam nak gi bukak blog time tu jugak, buat entry 'sape nak tolong jawab soklan panel?' Okehhh...hiperbola je tu...

Alhamdulillah... Lepas ni lagi jauh perjalanan. Banyak benda kena improve...adakah blog akan ditinggalkan lagi dan lagi? Mungkin...selamat tinggal blog...selamat tinggal pembaca-pembaca, selamat tinggal penyinggah-penyinggah...eceh...yo yo o jek...:p

Terima kasih kepada semua yang mendoakan... Lepas ni kena patuhi 'jadual'. Sape la ek nak tolong pantau dengan KETATTTT!

P/S: Hilangkanlah kekaburan di mata ini ya Allah...Alhamdulillah kerana memberi kekuatan...

Pssst! Dah undi jiran saya lom? Undi SINI!

18 comments:

  1. sunah..akak pun xtau nk citer apa..
    ni entry ni..akak ada sebut nama sunah..hehe


    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/bila-rinduku-jenguk-blogmu.html

    ReplyDelete
  2. macik sunah sila berfkus..

    2 jam skali je bkak blog

    buat betol2..jgn cincai2..t tak dpt kawen haha=P

    ReplyDelete
  3. huhu.. meh atq pantau akk ngnjadual akk.. boleh.??

    ReplyDelete
  4. hahaa.. hadoii smae laa!~~.. bile xde pengalaman dapt ri tu sebb cuti yang melampau enjoi, smpai xpdt manafaat maka xda pengajaran, maka xda entri, maka xada lah update lalaaa XD

    ReplyDelete
  5. bwk bersabar ye kak sunah..rilek..tenangkn fikiran..wt satu2..jgn gelojoh sgt..insyallah..msti smue bolehnya ;)

    ReplyDelete
  6. akak!!! nasib baik dah lepas present proposal tadi kan..alhamdulillah..
    cane agaknya gaya akak berdesup2 ckp td agaknya yer..huhu

    ReplyDelete
  7. eh dah sudah eh present? :D Eh akak sunnah present pasal apo? Final projek ke atau praktikal?

    ReplyDelete
  8. angah, presentation memang mendebarkan!hehehehe tp kalau dah lepas LEGA gilaaaa,tggl nak jawab tu je la...adehh

    ReplyDelete
  9. @forever love

    hahahahah~ kalo tak patuh, kene panah ke? :p

    ReplyDelete
  10. @Bro Azqar

    hohhh??? bro buat pe masa cuti ni??? sampai gitu sekali eks...:D

    ReplyDelete
  11. @NadiRah

    err...haha~ macam peluru berpandu kot..:p

    ReplyDelete
  12. @akid

    da alhamdulillah..akak defend proposal master...:)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad