BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 25, 2011

Bila Dah Lama Tak Menulis...


Bila da lama bercuti...(lama ke?), jadi tak tahu nak tulis ape kat sini. Sape-sape ade idea tak? Hadoiii...nak cite ape ni? Meh nak cite sesuatu di antara waktu...eh, buang ayat 'di antara waktu' tu ye...

Alhamdulillah, dah lepas dah...lepas pe? Lepas defend proposal tadi. Erk...cuak tau, sejam sebelum present! Sape selalu cuak kalo nak present? Bukan present 'hadiah' tu ye PCM~~ Tapi present 'presentation'...huhuhu. Hari-hari sebelum tu memang la kata takut, tapi tak rasa sangat, tapi sejam sebelum presentation tu jantung ni rasa macam nak terkeluar jek...T_T

Time present, hambekkk ang! Berdesup-desup dengan lajunya ayat yang keluar dari mulut (sebab nak cepat habis, dan sebab baca je slide, malas nak elaborate lebih, dah cuak betol!!!!) Dah habis present...hambekkk ang sekali lagi! Silalah dengar cite dongeng wahai panel-panel...erk! Guro saje...tergagap-gagap nak jawab.  Dengan lab yang panas tu, yezzza berpeluh-peluh den. Rasa macam nak gi bukak blog time tu jugak, buat entry 'sape nak tolong jawab soklan panel?' Okehhh...hiperbola je tu...

Alhamdulillah... Lepas ni lagi jauh perjalanan. Banyak benda kena improve...adakah blog akan ditinggalkan lagi dan lagi? Mungkin...selamat tinggal blog...selamat tinggal pembaca-pembaca, selamat tinggal penyinggah-penyinggah...eceh...yo yo o jek...:p

Terima kasih kepada semua yang mendoakan... Lepas ni kena patuhi 'jadual'. Sape la ek nak tolong pantau dengan KETATTTT!

P/S: Hilangkanlah kekaburan di mata ini ya Allah...Alhamdulillah kerana memberi kekuatan...

Pssst! Dah undi jiran saya lom? Undi SINI!



18 comments:

qasehraihan said...

sunah..akak pun xtau nk citer apa..
ni entry ni..akak ada sebut nama sunah..hehe


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/bila-rinduku-jenguk-blogmu.html

Miss Ran said...

macik sunah sila berfkus..

2 jam skali je bkak blog

buat betol2..jgn cincai2..t tak dpt kawen haha=P

forever love said...

huhu.. meh atq pantau akk ngnjadual akk.. boleh.??

Bro Azqar said...

hahaa.. hadoii smae laa!~~.. bile xde pengalaman dapt ri tu sebb cuti yang melampau enjoi, smpai xpdt manafaat maka xda pengajaran, maka xda entri, maka xada lah update lalaaa XD

Fakhrul1409 said...

bwk bersabar ye kak sunah..rilek..tenangkn fikiran..wt satu2..jgn gelojoh sgt..insyallah..msti smue bolehnya ;)

NadiRah said...

akak!!! nasib baik dah lepas present proposal tadi kan..alhamdulillah..
cane agaknya gaya akak berdesup2 ckp td agaknya yer..huhu

akid said...

eh dah sudah eh present? :D Eh akak sunnah present pasal apo? Final projek ke atau praktikal?

Qaseh dalia adelia said...

YANG PENTING KITA DAHULUKAN YEAHHH

FasiHaH SupiaN said...

angah, presentation memang mendebarkan!hehehehe tp kalau dah lepas LEGA gilaaaa,tggl nak jawab tu je la...adehh

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

hahaha..tu da ade cite da...:p

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

baeklahhh...

erkk!

Sunah Mohammad said...

@forever love

hahahahah~ kalo tak patuh, kene panah ke? :p

Sunah Mohammad said...

@Bro Azqar

hohhh??? bro buat pe masa cuti ni??? sampai gitu sekali eks...:D

Sunah Mohammad said...

@Fakhrul1409

baeklah ustaz amirul...insya'Allah..

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

err...haha~ macam peluru berpandu kot..:p

Sunah Mohammad said...

@akid

da alhamdulillah..akak defend proposal master...:)

Sunah Mohammad said...

@Qaseh dalia adelia

baeklah qaseh sayang~~

Sunah Mohammad said...

@FasiHaH SupiaN

tu la...huhuh...

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.