Bila Saya Dah Takde Kan...


Kalau semalam saya baca tentang blogger yang dah pergi menyahut panggilan Illahi kat SINI, hari ni saya baca tentang manfaat blog bila kita da mati kat SINI pulak.

Sebetulnya, terdetik juga dalam hati bila baca entri NI semalam. Apa agaknya yang akan berlaku pada blog ni bila saya dah takde? Manfaat yang saya nak bagi kat semua melalui blog ni, cukup ke nak dikongsikan dengan pengunjung lepas saya dah pergi tinggalkan dunia? Atau hanya habuk dan sampah je yang ade...? T_T

Tu dari segi pengisian, nanti sape nak tolong publish komen pembaca kalau saya setkan komen-komen tu kena moderate dulu? Sape nak reply komen-komen diorang kalau ade yang tanya ape-ape kat komen? Kesian pengunjung-pengunjung blog nanti bila saya da takde...at least kalau saya setkan komen tu tak perlu moderate dulu, ade pembaca lain yang baca, boleh tolong jawab kemusykilan yang ade...(err...salah tak kalau saya fikir sejauh ni?)

Tapi...bila saya da takde...ade lagi ke pengunjung-pengunjung datang ke blog ni?

16 comments:

  1. buat wasit..hehe
    bg password kat ady budika..haha

    ReplyDelete
  2. huhu..sdey la plak....
    mati tu pasti tapi camna kita isi blog kita dgn manfaat y baik tu lagi penting..(^^~

    mcm blog akak..
    tapi blog saya kosong~ hehehe

    ReplyDelete
  3. jangan la cakap camtu kak sunah.. insyaAllah apa yang akk sampai tue ada manfaat nya...

    akk nie... :(

    ReplyDelete
  4. kalau nas pergi dulu sebelum kak sunah. kak sunah tolong update kan blog nas eh. password nas kak sunah dah ada kan.

    emm takpe bergurau macam ni?.....................

    ReplyDelete
  5. sunah ni :'(
    makin sedih MF , dahla mmg tgh sedih~ :'(

    ReplyDelete
  6. semoga dipanjangkan usia kita semua..

    ReplyDelete
  7. akakkkkkkkkkkkkkkkk

    sedih la

    em,mati itu pasti

    ReplyDelete
  8. hurm :( batul jgk tu,, wuwwuuww T_T

    ReplyDelete
  9. bile saye takde.....uhuk3.....tapi....adekah belog saye sekarang benar2 memberi ilmu?urmmmmmm....

    ReplyDelete
  10. bakponya sedih2 ni kakak ku sayang?hihi

    ReplyDelete
  11. ad!!! slalu akn dtg juga..insyaallah

    ReplyDelete
  12. as salam..
    insya'Allah ada ;)

    asalkan si penerima wasiat tak padam entri2 yang boleh mendatangkan pahala.aspti ramai datang membaca ;)

    .adei.wasiat blog

    0_o

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.