BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 9, 2011

Bila Saya Dah Takde Kan...


Kalau semalam saya baca tentang blogger yang dah pergi menyahut panggilan Illahi kat SINI, hari ni saya baca tentang manfaat blog bila kita da mati kat SINI pulak.

Sebetulnya, terdetik juga dalam hati bila baca entri NI semalam. Apa agaknya yang akan berlaku pada blog ni bila saya dah takde? Manfaat yang saya nak bagi kat semua melalui blog ni, cukup ke nak dikongsikan dengan pengunjung lepas saya dah pergi tinggalkan dunia? Atau hanya habuk dan sampah je yang ade...? T_T

Tu dari segi pengisian, nanti sape nak tolong publish komen pembaca kalau saya setkan komen-komen tu kena moderate dulu? Sape nak reply komen-komen diorang kalau ade yang tanya ape-ape kat komen? Kesian pengunjung-pengunjung blog nanti bila saya da takde...at least kalau saya setkan komen tu tak perlu moderate dulu, ade pembaca lain yang baca, boleh tolong jawab kemusykilan yang ade...(err...salah tak kalau saya fikir sejauh ni?)

Tapi...bila saya da takde...ade lagi ke pengunjung-pengunjung datang ke blog ni?



16 comments:

AdyBudika said...

:)

qasehraihan said...

buat wasit..hehe
bg password kat ady budika..haha

y u y u Z u l a i k h a said...

bag pass kat yuyu~

senyumSOYA said...

huhu..sdey la plak....
mati tu pasti tapi camna kita isi blog kita dgn manfaat y baik tu lagi penting..(^^~

mcm blog akak..
tapi blog saya kosong~ hehehe

forever love said...

jangan la cakap camtu kak sunah.. insyaAllah apa yang akk sampai tue ada manfaat nya...

akk nie... :(

z a k w a n said...

kalau nas pergi dulu sebelum kak sunah. kak sunah tolong update kan blog nas eh. password nas kak sunah dah ada kan.

emm takpe bergurau macam ni?.....................

NadiRah said...

erkk... =(

Mizz Farah said...

sunah ni :'(
makin sedih MF , dahla mmg tgh sedih~ :'(

qemaishak said...

semoga dipanjangkan usia kita semua..

aliarosli said...

akakkkkkkkkkkkkkkkk

sedih la

em,mati itu pasti

♥sophie♥ said...

hurm :( batul jgk tu,, wuwwuuww T_T

budak kampung said...

bile saye takde.....uhuk3.....tapi....adekah belog saye sekarang benar2 memberi ilmu?urmmmmmm....

Salfiza said...

bakponya sedih2 ni kakak ku sayang?hihi

Miss Ran said...

ad!!! slalu akn dtg juga..insyaallah

Izamir Ridzwan said...

wasit kat IR nnt yer blog ni

... said...

as salam..
insya'Allah ada ;)

asalkan si penerima wasiat tak padam entri2 yang boleh mendatangkan pahala.aspti ramai datang membaca ;)

.adei.wasiat blog

0_o

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.