Blogger Izamir Ridzwan Takut Trafik Tinggi

April 20, 2011


Blogger yang sorang ni memang saya salute habis.

Kenapa?

Sebab walaupun dia kecik dari saya, dan blog dia baru 6 bulan lebih je beroperasi, dia sangat matang berbicara dalam segala hal. Siyes saya suka baca entri-entri kat blog dia.

Dia, saya dan ustaz Amirul adalah geng-geng kepala senget (erk! tipu saje!) yang entah ape-ape jek kat Facebook tu, cuma ustaz Amirul skang ni macam da jadik biskut chipsmore, kejap ade kejap takde. Hurmm...

Ehhh...ni nak habaq ni...walaupun entry dia best-best dan pasti trafik kat blog dia tinggi-tinggi ja sebab dia da guna wordpress tu, SEO lagi mesra woooo...tambah-tambah guna hosting... okeh, sambung...walopun gitu, dia ni kannn...kannn...kannn...

TAKUT TRAFIK TINGGI!!!

Tak sangka lak...rupanya dia takut trafik tinggi. Haishhh...pelik betul la IR oi~ awat takut???

Ape nak ditakutkan???

Ha?? Palsu? Mana da palsu...tak dengar cita dari sape-sape ni...siyes, tau direct depan mata lagik...

Tak caya?

Meh tengok niiii....

.

.

.

.

.

Sila klik untuk tumbesaran sihat

Bukan yang "budak uia ramai gay" tu okie...tapi yang bawah sekali tuuu...haishhh... IR, ang eh yang carik sendirik ni? Ang saja ja kannn...ggrrrr!

P/S: Pencarik tiffin biru pun ramai eks...

You Might Also Like

25 Comments

  1. kak sunah...sy budak uia..tp bukan gay.. :P

    ReplyDelete
  2. hahaha..ir memang matang kan..baru je 21..hem...ct yang 21 ni pun tak boleh nak macam die..huhu...

    ir kalau bace tajuk kak sunnah ni..laju macam naik motor bot die datang..hehehe...

    ReplyDelete
  3. aah budak tu mude dr den

    tp matang

    ReplyDelete
  4. @Salim Harmanain

    ahahaha~ okie..nasib bek akak tak wat title entry...kalo tak, habisss!!!

    ReplyDelete
  5. @c-tea

    ahahaha...tapi dia tak datang lagik...:p

    ReplyDelete
  6. gaya penulisan IR sgt teratur & matang. =)


    perghh! asl byk lelaki gay tu?? :pp

    ReplyDelete
  7. @FariehanIbrahim [LBC]

    yup..sangat2..habis kembang idung dia baca komen2 ni..ahahaha~

    errr...sebab pe ek banyak? hahaha~

    ReplyDelete
  8. ahahahaha..
    nape eik IR takut trafik tinggi..
    nak kena tanya ni.. lalalaa~

    ReplyDelete
  9. @putERi-kAtEk

    err...yang tu...nasib bek tak wat tadi..IR gay..erk..

    ReplyDelete
  10. erk2 pelik la IR takut trafik tinggi hehe

    ReplyDelete
  11. rasanya sebab entri ni http://www.izamirridzwan.com/2011/04/bukti-nuffnang-dah-takot-dengan-bloggers-femes/

    ReplyDelete
  12. popular betol belog sunah tmpt carian sukakan laki..hahahahah.. :P

    ReplyDelete
  13. ahahaha.. ada jugak ka yg cari keyword tu...

    IR!!!!! cepat ngaku.. heheh..

    ReplyDelete
  14. wahhh.. orang pemes disebut dalam blog pemes.. hehe.. tahniah suma.. ;)

    ReplyDelete
  15. asal ramai mamat gay masuk blog ni..hahaha

    ReplyDelete
  16. hahahahaha! Sunahhh!! Bizi skit skg ni..insyallah tgk dlu cmne..mgkin update kot :D

    Izamir tkut traffik?? kasi ak jela traffik tu..sedekah kt ktorg nih...hahaha

    ReplyDelete
  17. kalau trafik terlalu tinggi buat blogger yg mengguna kan hosting jadi la macam blog FF..sampai sekrang x leh beroperasi lagi..

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com