BLOG ENCIK SUAMI

Wednesday, April 20, 2011

Blogger Izamir Ridzwan Takut Trafik Tinggi


Blogger yang sorang ni memang saya salute habis.

Kenapa?

Sebab walaupun dia kecik dari saya, dan blog dia baru 6 bulan lebih je beroperasi, dia sangat matang berbicara dalam segala hal. Siyes saya suka baca entri-entri kat blog dia.

Dia, saya dan ustaz Amirul adalah geng-geng kepala senget (erk! tipu saje!) yang entah ape-ape jek kat Facebook tu, cuma ustaz Amirul skang ni macam da jadik biskut chipsmore, kejap ade kejap takde. Hurmm...

Ehhh...ni nak habaq ni...walaupun entry dia best-best dan pasti trafik kat blog dia tinggi-tinggi ja sebab dia da guna wordpress tu, SEO lagi mesra woooo...tambah-tambah guna hosting... okeh, sambung...walopun gitu, dia ni kannn...kannn...kannn...

TAKUT TRAFIK TINGGI!!!

Tak sangka lak...rupanya dia takut trafik tinggi. Haishhh...pelik betul la IR oi~ awat takut???

Ape nak ditakutkan???

Ha?? Palsu? Mana da palsu...tak dengar cita dari sape-sape ni...siyes, tau direct depan mata lagik...

Tak caya?

Meh tengok niiii....

.

.

.

.

.

Sila klik untuk tumbesaran sihat

Bukan yang "budak uia ramai gay" tu okie...tapi yang bawah sekali tuuu...haishhh... IR, ang eh yang carik sendirik ni? Ang saja ja kannn...ggrrrr!

P/S: Pencarik tiffin biru pun ramai eks...



25 comments:

Salim Harmanain said...

kak sunah...sy budak uia..tp bukan gay.. :P

c-tea said...

hahaha..ir memang matang kan..baru je 21..hem...ct yang 21 ni pun tak boleh nak macam die..huhu...

ir kalau bace tajuk kak sunnah ni..laju macam naik motor bot die datang..hehehe...

Miss Ran said...

aah budak tu mude dr den

tp matang

cik heroin said...

haha, apesal dia takut?

Sunah Mohammad said...

@Salim Harmanain

ahahaha~ okie..nasib bek akak tak wat title entry...kalo tak, habisss!!!

Sunah Mohammad said...

@c-tea

ahahaha...tapi dia tak datang lagik...:p

FariehanIbrahim [LBC] said...

gaya penulisan IR sgt teratur & matang. =)


perghh! asl byk lelaki gay tu?? :pp

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

u umoq bape eh?

Sunah Mohammad said...

@cik heroin

ntah dia..hahaha~

Sunah Mohammad said...

@FariehanIbrahim [LBC]

yup..sangat2..habis kembang idung dia baca komen2 ni..ahahaha~

errr...sebab pe ek banyak? hahaha~

putERi-kAtEk said...

hahahahhaa....tak pasal2 gay....

cik pulau said...

ahahahaha..
nape eik IR takut trafik tinggi..
nak kena tanya ni.. lalalaa~

Sunah Mohammad said...

@putERi-kAtEk

err...yang tu...nasib bek tak wat tadi..IR gay..erk..

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

tu kena tanya tu...mana dia ni?

efa said...

erk2 pelik la IR takut trafik tinggi hehe

Izamir Ridzwan said...

rasanya sebab entri ni http://www.izamirridzwan.com/2011/04/bukti-nuffnang-dah-takot-dengan-bloggers-femes/

b a m b a m ' s said...

popular betol belog sunah tmpt carian sukakan laki..hahahahah.. :P

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar sini..

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

and : Let's Make Malaysia the FB Capital of the World!

Solihin Zubir said...

ahahaha.. ada jugak ka yg cari keyword tu...

IR!!!!! cepat ngaku.. heheh..

fRaMe+LenSeS said...

wahhh.. orang pemes disebut dalam blog pemes.. hehe.. tahniah suma.. ;)

Ujang9897 said...

asal ramai mamat gay masuk blog ni..hahaha

FasiHaH SupiaN said...

budak uia ramai gay??ish3...

Fakhrul1409 said...

hahahahaha! Sunahhh!! Bizi skit skg ni..insyallah tgk dlu cmne..mgkin update kot :D

Izamir tkut traffik?? kasi ak jela traffik tu..sedekah kt ktorg nih...hahaha

Syafiq Rosli said...

erk?? bnyk nye search gay..haha

Faizal Fredley said...

kalau trafik terlalu tinggi buat blogger yg mengguna kan hosting jadi la macam blog FF..sampai sekrang x leh beroperasi lagi..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.