Bloglist Sape La Tu Ek...

April 02, 2011


Hahaha~ Ops! Tergelak pulak. Ramai jugak yang kurang faham. Erm...tepek header blog saya, kemudian linkkan ke entri segmen tu.

Lepas tu pi carik, kat bloglist saya kat tepi tu...bahagian Saya Suka Jenguk! Jeling-jeling sikit bloglist sape yang sama macam tu. Amek url blog orang yang empunya bloglist tu, letak dalam entri tu.

Contoh: 
Bloglist dalam gambo sama macam bloglist Sunah Suka Sakura lerrr, maka letak link www.sunahsukasakura.com

Then cuba gitau, ape yang menarik dalam bloglist tu sampai saya nak buat segmen tu. Dah siap, paste je url kamu kat ruang komen tu...

Setakat ni...errmmmm...hehehe. Kita tunggu kul 6 petang ye. Tiga pemenang terpantas dan tepat dan lengkap je akan dipilih untuk direview. Yang lain, saya akan letak sekali url kamu-kamu yang join...:)

Dah join? Klik SINI.

You Might Also Like

7 Comments

  1. da tau da spe silap hahaha

    jejaka dlm hati ade tmn sakura kan=P

    ReplyDelete
  2. alamak.. cik pulau nyer salah ea..
    err,, nk kena edit ke ni?? err..

    kuss semangat.

    ReplyDelete
  3. HOH??? takmau edit la...biar la salah..janji leh link nama org lain..ahhahahahaahaa

    ReplyDelete
  4. haahahha.. xtaw btoi ka salah.. tertiru org da...!! yeahhahahhaa

    ReplyDelete
  5. er.. along punye btol kan3???? =.=

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com