BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 2, 2011

Bloglist Sape La Tu Ek...


Hahaha~ Ops! Tergelak pulak. Ramai jugak yang kurang faham. Erm...tepek header blog saya, kemudian linkkan ke entri segmen tu.

Lepas tu pi carik, kat bloglist saya kat tepi tu...bahagian Saya Suka Jenguk! Jeling-jeling sikit bloglist sape yang sama macam tu. Amek url blog orang yang empunya bloglist tu, letak dalam entri tu.

Contoh: 
Bloglist dalam gambo sama macam bloglist Sunah Suka Sakura lerrr, maka letak link www.sunahsukasakura.com

Then cuba gitau, ape yang menarik dalam bloglist tu sampai saya nak buat segmen tu. Dah siap, paste je url kamu kat ruang komen tu...

Setakat ni...errmmmm...hehehe. Kita tunggu kul 6 petang ye. Tiga pemenang terpantas dan tepat dan lengkap je akan dipilih untuk direview. Yang lain, saya akan letak sekali url kamu-kamu yang join...:)

Dah join? Klik SINI.



7 comments:

Miss Ran said...

da tau da spe silap hahaha

jejaka dlm hati ade tmn sakura kan=P

cik pulau said...

alamak.. cik pulau nyer salah ea..
err,, nk kena edit ke ni?? err..

kuss semangat.

AdyBudika said...

HOH??? takmau edit la...biar la salah..janji leh link nama org lain..ahhahahahaahaa

♥yaya budak suka embun♥ said...

kami tataw buat betoi ka dak..hehhehe

shahjiehan said...

haahahha.. xtaw btoi ka salah.. tertiru org da...!! yeahhahahhaa

Along Usop said...

er.. along punye btol kan3???? =.=

mynameismy said...

ops. dah terlepas ye?

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.