Saturday, April 9, 2011

Dah Takde Entri Cambest?


Ade pembaca yang perasan, dan berkata..."baru perasan sekarang ni kak sunah dah tak letak entry cambest kat entry2 kak sunah...hehehe"

Bukan macam tu sayang...kalau tengok entri-entri semalam, ade je yang saya letak entry cambest, tapi semalam kamu tak datang blog ni. Ehehehe...dan kamu tak godek-godek entri kat Older Post lak hari ni...kan, kan, kan... :D

Kadang-kadang memang tak dan nak letak entri cambest. Sebabnya, tak dan nak blogwalking dalam keadaan internet yang sangat slow. Bandwidth berukband da exceeded, jadi lainkali toksah letak lagu atau widget-widget berat kat blog kamu-kamu semua ya, kesian saya tak dapat nak carik dan printscreen entri cambest. Huhuhu...vlog-vlog pun semua tak tengok lagi. T_T

Okie...ni ade satu entri cambest. Meh la baca~


KADANG-KADANG KITA KENA KELUAR DARI KEPOMPONG

13 comments:
Write Comments
  1. hehe..mcm sy je yg comment tu ;)

    nway mmg bru hari ni rajin BW..semalam busy la kak sunah ;)

    hehe kantoii disitu (-_-)

    ReplyDelete
  2. sunnah
    bila entry kak ayu yang entah2 apa2 kamu nak bubuh hehehehhehehe..
    gurau

    ReplyDelete
  3. hehe..bagus cara cik sunah buat promotion entri tu..suka2 =D

    ReplyDelete
  4. dgr cite akak ade vlog...x jmpa pon...

    jom baca dan komen 10 Fakta menarik. (Part 3)

    ReplyDelete
  5. Salam Sunah jelita,

    bila lak akak punya cam tak best masuk? kikiki

    ReplyDelete
  6. eheh..

    tQ dear...rsnye mcm dah 4 kali kamu tepek along..

    ^__^

    ReplyDelete
  7. eh? tak keluar option komen dah hantar ke belum. eh?

    ReplyDelete
  8. as salam..oo..masalah masuk blog berat..ada caranya. tapi tak semua support fungi ni.
    tambahkan :

    /?m=1

    akan jadi :

    http://benashaari.com/?m=1

    kalau kat hujungya adalah page(html),tambah :

    ?m=1

    akan jadi :

    http://www.benashaari.com/2011/01/di-sebalik-tirai-besi-eh-gathering.html?m=1

    fungsi ni cuma load 50% dariberat asal setiap gambar. takde widget. cuma entri dan gamabr dalam entri.

    selamat mencuba ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com