BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 9, 2011

Dah Takde Entri Cambest?


Ade pembaca yang perasan, dan berkata..."baru perasan sekarang ni kak sunah dah tak letak entry cambest kat entry2 kak sunah...hehehe"

Bukan macam tu sayang...kalau tengok entri-entri semalam, ade je yang saya letak entry cambest, tapi semalam kamu tak datang blog ni. Ehehehe...dan kamu tak godek-godek entri kat Older Post lak hari ni...kan, kan, kan... :D

Kadang-kadang memang tak dan nak letak entri cambest. Sebabnya, tak dan nak blogwalking dalam keadaan internet yang sangat slow. Bandwidth berukband da exceeded, jadi lainkali toksah letak lagu atau widget-widget berat kat blog kamu-kamu semua ya, kesian saya tak dapat nak carik dan printscreen entri cambest. Huhuhu...vlog-vlog pun semua tak tengok lagi. T_T

Okie...ni ade satu entri cambest. Meh la baca~


KADANG-KADANG KITA KENA KELUAR DARI KEPOMPONG



13 comments:

Miss Ran said...

btul2 hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..mcm sy je yg comment tu ;)

nway mmg bru hari ni rajin BW..semalam busy la kak sunah ;)

hehe kantoii disitu (-_-)

Citarasa Rinduan said...

sunnah
bila entry kak ayu yang entah2 apa2 kamu nak bubuh hehehehhehehe..
gurau

~CiK TiNieY~ said...

sume cambest je akak tgk...;)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hehe..bagus cara cik sunah buat promotion entri tu..suka2 =D

Sunah Mohammad said...

@♥NuR SyAFiQah♥

ops! ahahaha~ terkantoi sudah...

Sunah Mohammad said...

@Citarasa Rinduan

insya'Allah nanti ade la tu kak...;)

shahjiehan said...

dgr cite akak ade vlog...x jmpa pon...

jom baca dan komen 10 Fakta menarik. (Part 3)

Melur Jelita said...

Salam Sunah jelita,

bila lak akak punya cam tak best masuk? kikiki

nazirulhazwan~ said...

sunah cambest:P

Mutiara Bernilai said...

eheh..

tQ dear...rsnye mcm dah 4 kali kamu tepek along..

^__^

... said...

eh? tak keluar option komen dah hantar ke belum. eh?

... said...

as salam..oo..masalah masuk blog berat..ada caranya. tapi tak semua support fungi ni.
tambahkan :

/?m=1

akan jadi :

http://benashaari.com/?m=1

kalau kat hujungya adalah page(html),tambah :

?m=1

akan jadi :

http://www.benashaari.com/2011/01/di-sebalik-tirai-besi-eh-gathering.html?m=1

fungsi ni cuma load 50% dariberat asal setiap gambar. takde widget. cuma entri dan gamabr dalam entri.

selamat mencuba ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.