BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 21, 2011

Dia Memang Garang!


Dengan garangnya, dia suh saya printscreen benda ni! (Bayangkanlah kegarangan dia tu...walaupun ayat macam tak garang langsung, okie!)


Haaa...dia jemput semua orang join segmen dia yang best tuhhh...segmen ape? Terjah SINI.



6 comments:

Miss Ran said...

hahaha

yela tak nk join ke?

hehe org pemes la ktekan

entry psl kwen pe slhnye..

haha=P

Arpiiz said...

saya tengah membayang kan macam mana ayat tu dalam bentuk garang..hehehe

Fakhrul1409 said...

aiyoooo,,,,sunah2,,hahaha,,,lwak tol gaya nk tutup wajah tu..tgk byg pn dh leh teka sapa admin sb..wakakaka..HAHAHAHHAHA..amal!!! weakakakkak

Izamir Ridzwan said...

hahah amal punya kan??

forever love said...

jemput kak sunah je.? ok fine amal.. merajuk lama2 dgn die

ShashaCatering said...

Panas, panas....

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.