Dia Segan Nak Tegur...Saya Pun Segan...

April 25, 2011


Dia kata dia nampak saya... Tapi dia tak tegur. Dia segan katanya...tapi dia yakin sungguh itu saya.

Memang saya makan kat situ tengahari tadi sebelum presentation.

Tapi kami tak pernah jumpa. Just jumpa dalam blog je, jumpa dia dulu dari blogger UTM yang lain-lain sebab tertarik dengan entri projek final year dia satu ketika dulu. :)

Kat luar tak pernah jumpa. Jadi saya tak tau...maaf kalau saya tak tegur. T_T

Kalau kamu-kamu kenal saya, dan nampak saya kat luar, tegurlah ye... Saya tak makan orang, saya kan kecik je, makan nasik pun dah kenyang...hehehe.

Sape yang nampak saya tu? Sampai buat entri lagi...erk! Meh jenguk SINI.

Dah undi lom geng-geng saya? SINI, SINI!

P/S: Saya pun segan juga kalo terserempak dengan blogger mantoppp header cam dia! Pssst, abang Ben pernah puji tuuuu header dia...

You Might Also Like

4 Comments

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com