BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 25, 2011

Dia Segan Nak Tegur...Saya Pun Segan...


Dia kata dia nampak saya... Tapi dia tak tegur. Dia segan katanya...tapi dia yakin sungguh itu saya.

Memang saya makan kat situ tengahari tadi sebelum presentation.

Tapi kami tak pernah jumpa. Just jumpa dalam blog je, jumpa dia dulu dari blogger UTM yang lain-lain sebab tertarik dengan entri projek final year dia satu ketika dulu. :)

Kat luar tak pernah jumpa. Jadi saya tak tau...maaf kalau saya tak tegur. T_T

Kalau kamu-kamu kenal saya, dan nampak saya kat luar, tegurlah ye... Saya tak makan orang, saya kan kecik je, makan nasik pun dah kenyang...hehehe.

Sape yang nampak saya tu? Sampai buat entri lagi...erk! Meh jenguk SINI.

Dah undi lom geng-geng saya? SINI, SINI!

P/S: Saya pun segan juga kalo terserempak dengan blogger mantoppp header cam dia! Pssst, abang Ben pernah puji tuuuu header dia...



4 comments:

Citarasa Rinduan said...

sunnah...
wah.... makin terkenal adikku ini

selamat malam dik

Miss Ran said...

erm segnnye...cmne die cam sunah eh

mohd zhafri said...

haha....segan2

udin said...

peh! dasattt..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.