Monday, April 25, 2011

Dia Segan Nak Tegur...Saya Pun Segan...


Dia kata dia nampak saya... Tapi dia tak tegur. Dia segan katanya...tapi dia yakin sungguh itu saya.

Memang saya makan kat situ tengahari tadi sebelum presentation.

Tapi kami tak pernah jumpa. Just jumpa dalam blog je, jumpa dia dulu dari blogger UTM yang lain-lain sebab tertarik dengan entri projek final year dia satu ketika dulu. :)

Kat luar tak pernah jumpa. Jadi saya tak tau...maaf kalau saya tak tegur. T_T

Kalau kamu-kamu kenal saya, dan nampak saya kat luar, tegurlah ye... Saya tak makan orang, saya kan kecik je, makan nasik pun dah kenyang...hehehe.

Sape yang nampak saya tu? Sampai buat entri lagi...erk! Meh jenguk SINI.

Dah undi lom geng-geng saya? SINI, SINI!

P/S: Saya pun segan juga kalo terserempak dengan blogger mantoppp header cam dia! Pssst, abang Ben pernah puji tuuuu header dia...

4 comments:
Write Comments

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com