BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 22, 2011

Entah Nape Ek...Dua Blog Ni Je Macam Ni...


Saya pakai mozilla...tak tau nape, kalau pakai mozilla, dua blog ni mesti sampai sudah loadingnya tak habis-habis!

Macam ni lah lebih kurang bila saya bukak blog diorang...


Tang header tu je lah sampai skang niiii....

Blog lagi satu? Yang kat bawah ni...


Haaa...ni bakpe lah tak kuar-kuar dia punya header tu sekali...hadoiii...yezza, sampai skang ni ponnn...masih loading camtu gak. Nape ek? Sebab broadband ke? Takkan lah, orang lain punya blog okie jek, laju berdesup-desup!!! (Kalau tanya PCM, genti dia cakap: "biasalah, kan skandal!")

Yang pasti, stuck tang iklan innity tu haaa... Terpaksa lah saya gi bukak blog diorang guna chrome atau opera...huhuhu...

P/S: Sape sini pakai innity? Bak url blog, nak cek loading tak sudah camni jugak ke tak.



27 comments:

mynameismy said...

haha.. trylah kat chrome plak sunah..;)

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

tu lah..kalau nak bukak blog diorang, kena bukak kat chrome atau opera..hehehe..

Bella Bell said...

nsb baik mmg pakai chrome..boleh la buka blog dorang dgn aman damai..hehehehhe!!~



^__^v

bersama kak Es said...

http://esmeda.blogspot.com/

rasa2 blog budak ni pakai ape pun takde masalah..
diorg tu loading truk sebb byk sangt follower...berat! :P

hasrul hassan said...

Masalah broadband kot tu. :)

Sunah Mohammad said...

@Bella Bell

hehehe...chrome untuk akaun lain..tu malas nak kacau..hahahaha~

Sunah Mohammad said...

@bersama kak Es

ahahaha~ kejam betul ayat...:p

bersama kak Es said...

@ Sunah Mohammad
ayat jeles tapi tak busuk ati ..ok tak? hehe

HeziqaMushadadLee said...

Ummi,adek gune chrome..laju je,takde masalah loading..hik hik hik..

Nyza Nurul said...

kite senasib...huhu..
kuar tang header je..loading punye lamee...

Sunah Mohammad said...

@hasrul hassan

ye la kot..tak mesra innity dah..

Sunah Mohammad said...

@bersama kak Es

ahaha~ ok ok..boleh2..

Sunah Mohammad said...

@HeziqaMushadadLee

hehehe..

Sunah Mohammad said...

@Nyza Nurul

hah!!! sorang lagi menyokong! hahaha~

Inche Vampire said...

haha... ada sesetengah belog bila bukak mozilla macam harem.. hee..

chrome is the best choice :)

Sunah Mohammad said...

@Inche Vampire

chrome kadang2 unresponsive..part tu yang tak best..

Hafidzah Hafidz said...

ce try chrome..hehehe

::Mastura Zakaria:: said...

tenet slow ke ataupun mozilla yg xleh? pening gak ni..

♥sophie♥ said...

hee,,mmg seteng2 lambat sgt loading,, naik hangin,, heee,

Izamir Ridzwan said...

tenet slow kot

efa said...

erk2 kenapa mcm tu erk akak hurm pakai google chrome ja la ekeke

Pembawa_Wacana said...

cuba tutup...bukak balik... mozilla sekarang tengah pening kalo tak silap..

... said...

a salam..
hoho~
entah2 blog encik ben dengan pakcik mak dah kena sumpahan.maka tak boleh buka

XD

kalau tak setel2 lagi, untick
load images automatically.
dengan enable javascript.

bb dah sampai limit ke?kalau dah sampai. memang macam tu. tapi kalau tak ramai user bb, cepat la. bb malaysia kan berkongsi ip. huhu

=)

cara ping sesuai nak atasi masalah ni.sebab javascript ni nak load memang amik masa kan..

tapi kalau dah untick enable javascript tu, kalau nak drop komen ke, atau apa2 nak klik dalam blog encik ben dengan pakcik mat yang ada berkaitan dengan javascript, tick semula.

setel

;)

Mat Gebu said...

Biasalah kami skandal...kann..

Miss Ran said...

sunah rajin pomot nmpk..jirannye? haha

Wafiy Suzly said...

hado kaitan ngan innity ke sunah?

Sunah Mohammad said...

@Wafiy Suzly

yup, dua2 blog ni ada innity kat header tu..hehehe...dia macam nuffnang la jugak, kadang2 loading tang tu jek lama..

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.