Entah Nape Ek...Dua Blog Ni Je Macam Ni...

April 22, 2011


Saya pakai mozilla...tak tau nape, kalau pakai mozilla, dua blog ni mesti sampai sudah loadingnya tak habis-habis!

Macam ni lah lebih kurang bila saya bukak blog diorang...


Tang header tu je lah sampai skang niiii....

Blog lagi satu? Yang kat bawah ni...


Haaa...ni bakpe lah tak kuar-kuar dia punya header tu sekali...hadoiii...yezza, sampai skang ni ponnn...masih loading camtu gak. Nape ek? Sebab broadband ke? Takkan lah, orang lain punya blog okie jek, laju berdesup-desup!!! (Kalau tanya PCM, genti dia cakap: "biasalah, kan skandal!")

Yang pasti, stuck tang iklan innity tu haaa... Terpaksa lah saya gi bukak blog diorang guna chrome atau opera...huhuhu...

P/S: Sape sini pakai innity? Bak url blog, nak cek loading tak sudah camni jugak ke tak.

You Might Also Like

27 Comments

  1. haha.. trylah kat chrome plak sunah..;)

    ReplyDelete
  2. @mynameismy

    tu lah..kalau nak bukak blog diorang, kena bukak kat chrome atau opera..hehehe..

    ReplyDelete
  3. nsb baik mmg pakai chrome..boleh la buka blog dorang dgn aman damai..hehehehhe!!~



    ^__^v

    ReplyDelete
  4. http://esmeda.blogspot.com/

    rasa2 blog budak ni pakai ape pun takde masalah..
    diorg tu loading truk sebb byk sangt follower...berat! :P

    ReplyDelete
  5. @Bella Bell

    hehehe...chrome untuk akaun lain..tu malas nak kacau..hahahaha~

    ReplyDelete
  6. @ Sunah Mohammad
    ayat jeles tapi tak busuk ati ..ok tak? hehe

    ReplyDelete
  7. Ummi,adek gune chrome..laju je,takde masalah loading..hik hik hik..

    ReplyDelete
  8. kite senasib...huhu..
    kuar tang header je..loading punye lamee...

    ReplyDelete
  9. haha... ada sesetengah belog bila bukak mozilla macam harem.. hee..

    chrome is the best choice :)

    ReplyDelete
  10. @Inche Vampire

    chrome kadang2 unresponsive..part tu yang tak best..

    ReplyDelete
  11. tenet slow ke ataupun mozilla yg xleh? pening gak ni..

    ReplyDelete
  12. hee,,mmg seteng2 lambat sgt loading,, naik hangin,, heee,

    ReplyDelete
  13. erk2 kenapa mcm tu erk akak hurm pakai google chrome ja la ekeke

    ReplyDelete
  14. cuba tutup...bukak balik... mozilla sekarang tengah pening kalo tak silap..

    ReplyDelete
  15. a salam..
    hoho~
    entah2 blog encik ben dengan pakcik mak dah kena sumpahan.maka tak boleh buka

    XD

    kalau tak setel2 lagi, untick
    load images automatically.
    dengan enable javascript.

    bb dah sampai limit ke?kalau dah sampai. memang macam tu. tapi kalau tak ramai user bb, cepat la. bb malaysia kan berkongsi ip. huhu

    =)

    cara ping sesuai nak atasi masalah ni.sebab javascript ni nak load memang amik masa kan..

    tapi kalau dah untick enable javascript tu, kalau nak drop komen ke, atau apa2 nak klik dalam blog encik ben dengan pakcik mat yang ada berkaitan dengan javascript, tick semula.

    setel

    ;)

    ReplyDelete
  16. Biasalah kami skandal...kann..

    ReplyDelete
  17. sunah rajin pomot nmpk..jirannye? haha

    ReplyDelete
  18. hado kaitan ngan innity ke sunah?

    ReplyDelete
  19. @Wafiy Suzly

    yup, dua2 blog ni ada innity kat header tu..hehehe...dia macam nuffnang la jugak, kadang2 loading tang tu jek lama..

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com