Saturday, April 23, 2011

Entri Terpanjang Sepanjang Berblog!


Tadi baca entri Ustaz Amirul Fakhrul kat SINI. Tentang entri yang panjang.

Pssst! Saya nak ajak kamu-kamu baca entri panjang saya, sediakan masa yang cukup, okie? Ni memang betul-betul entri tulisan sendiri, tak copy paste dari mana-mana...satu perkongsian, ambil mana yang bermanfaat.

Kalau de keje lain, tak payah klik SINI. Saya cakap tak payah, tak payah lahhh...:D

15 comments:
Write Comments
  1. =_=" mmg tgh pngsan dh ni...hohoho..ptt ler tak ramai masuk blog i..sbb berjeler sgt..HAHAHAHAH..yes! mmg dr yg lain! hahaha :P

    ReplyDelete
  2. panjang giler..sambung baca esok lah....wakakaakakaka

    ReplyDelete
  3. haha.. giler pnjg..
    jujurnya sy x baca buat msa skrg.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. panjang giler.. try tgk entry terbaru IR.. sapa lgi pnjg..wakakaka

    ReplyDelete
  5. as salam..

    wah! panjangg?
    jeng jeng jeng~
    terjah!!

    XD`

    ReplyDelete
  6. manusia ni macam ikan salmon. Ikan salmon kan bergerak menentang arus.
    Lagi dilarang lagi nak buat...
    jangan minum arak..waaa malam2 pun sanggup lagi redah 7E cari.
    Jangan berzina...fuh!! sanggup dia sewa motel yang tilam penuh kutu tu semata-mata nak langgar jugak larangan.

    Jangan klik..kejap2 itu jugak tangan gatal klik..hahaha ( kaedah yang baik utk pastikan mereka mendapat perkongsian ilmu bermanfaat) peace!

    ReplyDelete
  7. akak sunah!! Panjanglah! :'(

    ReplyDelete
  8. pnjg giler sunah....
    Nad xbaca pon....ahaha....

    ReplyDelete
  9. aduh...bila byk idea mmg kita akan menaip dan terus menaip.tp akak akak delete biasanya klu terpanjang.sbb akak blum ada peminat yg sudi nak baca panjang2...

    ReplyDelete
  10. mak aih, panjangnyer...

    kalo terpendek, camner lah gamaknyer kan..

    ReplyDelete
  11. entri itu bisa buat hati ini T_________T

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com