BLOG ENCIK SUAMI

Saturday, April 23, 2011

Entri Terpanjang Sepanjang Berblog!


Tadi baca entri Ustaz Amirul Fakhrul kat SINI. Tentang entri yang panjang.

Pssst! Saya nak ajak kamu-kamu baca entri panjang saya, sediakan masa yang cukup, okie? Ni memang betul-betul entri tulisan sendiri, tak copy paste dari mana-mana...satu perkongsian, ambil mana yang bermanfaat.

Kalau de keje lain, tak payah klik SINI. Saya cakap tak payah, tak payah lahhh...:D



15 comments:

darxniq said...

pengsan dulu..ahahhahah

Miss Ran said...

gediknye la

tp terklik sudeh

Fakhrul1409 said...

=_=" mmg tgh pngsan dh ni...hohoho..ptt ler tak ramai masuk blog i..sbb berjeler sgt..HAHAHAHAH..yes! mmg dr yg lain! hahaha :P

mas saari said...

mmg panjanglah...hehehehe

masterfaiz.com said...

cess!! terkena lagi!!

~...AmALinA....~ said...

panjang giler..sambung baca esok lah....wakakaakakaka

Solihin Zubir said...

haha.. giler pnjg..
jujurnya sy x baca buat msa skrg.. hehehe..

Izamir Ridzwan said...

panjang giler.. try tgk entry terbaru IR.. sapa lgi pnjg..wakakaka

... said...

as salam..

wah! panjangg?
jeng jeng jeng~
terjah!!

XD`

bersama kak Es said...

manusia ni macam ikan salmon. Ikan salmon kan bergerak menentang arus.
Lagi dilarang lagi nak buat...
jangan minum arak..waaa malam2 pun sanggup lagi redah 7E cari.
Jangan berzina...fuh!! sanggup dia sewa motel yang tilam penuh kutu tu semata-mata nak langgar jugak larangan.

Jangan klik..kejap2 itu jugak tangan gatal klik..hahaha ( kaedah yang baik utk pastikan mereka mendapat perkongsian ilmu bermanfaat) peace!

akid said...

akak sunah!! Panjanglah! :'(

NURUL NADIAH MAMAT said...

pnjg giler sunah....
Nad xbaca pon....ahaha....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

aduh...bila byk idea mmg kita akan menaip dan terus menaip.tp akak akak delete biasanya klu terpanjang.sbb akak blum ada peminat yg sudi nak baca panjang2...

Cik Cempaka said...

mak aih, panjangnyer...

kalo terpendek, camner lah gamaknyer kan..

Salfiza said...

entri itu bisa buat hati ini T_________T

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.