Entri Terpanjang Sepanjang Berblog!

April 23, 2011


Tadi baca entri Ustaz Amirul Fakhrul kat SINI. Tentang entri yang panjang.

Pssst! Saya nak ajak kamu-kamu baca entri panjang saya, sediakan masa yang cukup, okie? Ni memang betul-betul entri tulisan sendiri, tak copy paste dari mana-mana...satu perkongsian, ambil mana yang bermanfaat.

Kalau de keje lain, tak payah klik SINI. Saya cakap tak payah, tak payah lahhh...:D

You Might Also Like

15 Comments

  1. =_=" mmg tgh pngsan dh ni...hohoho..ptt ler tak ramai masuk blog i..sbb berjeler sgt..HAHAHAHAH..yes! mmg dr yg lain! hahaha :P

    ReplyDelete
  2. panjang giler..sambung baca esok lah....wakakaakakaka

    ReplyDelete
  3. haha.. giler pnjg..
    jujurnya sy x baca buat msa skrg.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. panjang giler.. try tgk entry terbaru IR.. sapa lgi pnjg..wakakaka

    ReplyDelete
  5. as salam..

    wah! panjangg?
    jeng jeng jeng~
    terjah!!

    XD`

    ReplyDelete
  6. manusia ni macam ikan salmon. Ikan salmon kan bergerak menentang arus.
    Lagi dilarang lagi nak buat...
    jangan minum arak..waaa malam2 pun sanggup lagi redah 7E cari.
    Jangan berzina...fuh!! sanggup dia sewa motel yang tilam penuh kutu tu semata-mata nak langgar jugak larangan.

    Jangan klik..kejap2 itu jugak tangan gatal klik..hahaha ( kaedah yang baik utk pastikan mereka mendapat perkongsian ilmu bermanfaat) peace!

    ReplyDelete
  7. akak sunah!! Panjanglah! :'(

    ReplyDelete
  8. pnjg giler sunah....
    Nad xbaca pon....ahaha....

    ReplyDelete
  9. aduh...bila byk idea mmg kita akan menaip dan terus menaip.tp akak akak delete biasanya klu terpanjang.sbb akak blum ada peminat yg sudi nak baca panjang2...

    ReplyDelete
  10. mak aih, panjangnyer...

    kalo terpendek, camner lah gamaknyer kan..

    ReplyDelete
  11. entri itu bisa buat hati ini T_________T

    ReplyDelete

Thank you for coming by. Comments are your responsibility. Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com