BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 8, 2011

Erk! 3 Tahun Sudah!!!!


Erk! Terkejut!

Leh lupe pulakkkk...maafkan saya ye awak...mesti awak dah nak merajuk kan...huhuhu...kesian awak...rasa bersalah pulak...awak jangan kecik hati okeyyyy...ni saya buat entri khas untuk awak niiii...T_T

Cane lah saya leh terlupa...tadi edit-edit template blog, nak ubah yang Sakura Mekar Seminggu tu ke bawah footer, supaya leh tambah yang Sakura Mekar Sepanjang Zaman jugak kat sebelah kanan..

Tiba-tiba terjeling widget Daisypath tu...hari ni 8 April rupanya...hee...^_^

Entri pertama saya bertarikh 7 April 2008

Kamu, kamu...dia da umur 3 tahun 1 hari dah...alhamdulillah... :) Terlepas satu hari semalam... Patutlah mood sedih je pagi ni tadi ye...

Ape-apepun, keep on blogging okehhh!

Err...takde GA, maaf...hahaha~


ENTRI CAMBEST YANG NI PULOK~ SANGAT SUWWWIIIT~~~



25 comments:

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wah..hepy anniversary sunah sakura.com :)

dwaty said...

so sweet.... cammana boleh lupa anniversary ni???? hehehe dah 3 tahun rupanya...

mynameismy said...

hepy anniversary!;)

si ngokngek said...

selamat ulang tahun yer..dh tua blog niy..hahah

Miss Ran said...

wah tue dah die..sunah bile bis master? snok kn blaja tggi

pearl jade said...

eh,tenkiu sunah...pilih entri akak jadi entri camm best..hehe..
malu i..

waaa...da 3 thn da..leh tmbh adik ni.hehe...congratz ya.kagum dgn sun..
x jemu2 berbloggin2 kan
huhu

logorithm said...

Wah... tarikh entri pertama Cik Sunah = birthday I yang ke-3x. :-)

EYQASARA said...

waaahhh 3 taun dah kak sunah berblog rupenye.. ikutkan mcm adik2 baru pandai melompat.. ;) chumel gtu.. hihihi...

mas saari said...

wah! dah lama rupanya!
happy anniversary sunahsukasakura.com
selamat maju jaya..

Izamir Ridzwan said...

otaai lah ni.. IR baru 6 bulan.. malunya dgn sunnah sakura

syuwai said...

wah~ dah 3 taun rupanya^^

~...AmALinA....~ said...

wahhhh nak kasi adiah pe ek?? hahah muahhhhh kasi kiss skit kt www.sunahsakura.com.. tuan die tunggu 17hb ye..=p

yaya_flanella said...

congrats sayang! HEE

Pembawa_Wacana said...

Biler nak belanja nih..haha

Ifti Larina said...

wah! congrats kak sunah sayangg. selamat maju jaya dlm berblogging smbil berdakwah, suka blog kak sunah :)

forever love said...

tuela.. kan dah majuk.. akk nie..

efa said...

tahniah akak sunah syg :) 3 thn dah erk tak sgka

putERi-kAtEk said...

patut la abg ady buat cheese cake semalam...lalalaalalla

Mira Amirudin said...

happy anniversary ;)
untung la dapat cheese cake ;)

NadiRah said...

heppy belated annvrsry... =)

Nour Akmal said...

keep on blogging sunah..
gud luck..!

Solihin Zubir said...

dh 3 tahun?
pergh! tahap otai dh ni.. hehe..
tahniah2 sbb mampu kekl smpai skrg.. =)

DeQdEq said...

rupanya dh lama sunah berblog ye...mmg dah otai nih...huhuhuu...rasa segan plak berjiran sgn sunah....jauh bezanya kita...

Sunah Mohammad said...

@DeQdEq

erk..walopun da lama, de benti kejap tengah2 tu..dan baru aktif semula..huhuhu..

... said...

as salam..wah!
tahniah! ;)

teruskan usaha =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.