Gara-gara Dikutuk...Jom Undi Header SSS.com


Gara-gara blog ni 'kena kutuk' semalam, dak muncett ni jeles sebab dia nampak users online 57 masa tu. Erk! Saya sendiri terkejut dan yang paling tinggi saya dapat tangkap masa tu 60 users online. Tak pernah-pernah macam tu...

Pagi ni pun check nuffnang, tengok trafik semalam. Malam tadi dah ada orang tanya, trafik berapa. Sebab semalam nuffnang merajuk, maka hari ni baru dapat pujuk dia...


Trafik semalam 1208 UV...terima kasih kepada pengkritik hebat yang mengalahkan Adlin Ramli. T_T Janganlah private blog................! Cepat update!!! Hurmmm....

Oh yeee..semalam ade pos tentang BPM: Header Blog Pilihan? kan? Okie...da start musim mengundi...


Sape nak undi header blog ni, boleh la buang undi kat SINI ye~

Terima kasih! ;)

24 comments:

  1. hebat la trafik blog ni..hehe..erm..saya dah untuk awk ye,..anyway..gudluck..

    entri terbaru:

    tak ada tujuan dalam berblogging?

    ReplyDelete
  2. jeles..2=)

    dah undi gak la..PC opis ada 2..=)

    ReplyDelete
  3. wahhhh... hebat la kak sunah! hihihih... eyqa dah vote akak! ;) semoga menang!

    ReplyDelete
  4. fuh..trafik akak huhu dah vote :)

    ReplyDelete
  5. dah menjalankan tgjwab dah buang undi bukan buang kentut mcm ujang

    ReplyDelete
  6. sebelum kmk balit ngundi kat sarawak, kmk ngundi ktk lok k.. apa2 pun semoga berjaya ^^,

    ReplyDelete
  7. wah... gud luck2....

    x per... kalau ada org jeles... maknanya kita ni sweet.... heheheheh

    ReplyDelete
  8. hahahahhaa....budak muncet???grrrrrrr...

    ReplyDelete
  9. dah....hehe undian utk sunah dh bnyak....leh menang...kih3

    ReplyDelete
  10. pstttt... result vote dah berubah! :D

    ReplyDelete
  11. mlm tadi kan abg ben promote blog ni.. he..he..

    dah... tadi sama taraf dah dgn musuf terdekat 30%. vote sunah terus lepas ujang merayu suruh vote dia.

    ReplyDelete
  12. waaa...kejelesan melanda..hehe
    meh nk undi..hehe

    ReplyDelete
  13. Mas dah undi Sunah...
    semoga berjaya ok!

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.