BLOG ENCIK SUAMI

Tuesday, April 12, 2011

Gara-gara Dikutuk...Jom Undi Header SSS.com


Gara-gara blog ni 'kena kutuk' semalam, dak muncett ni jeles sebab dia nampak users online 57 masa tu. Erk! Saya sendiri terkejut dan yang paling tinggi saya dapat tangkap masa tu 60 users online. Tak pernah-pernah macam tu...

Pagi ni pun check nuffnang, tengok trafik semalam. Malam tadi dah ada orang tanya, trafik berapa. Sebab semalam nuffnang merajuk, maka hari ni baru dapat pujuk dia...


Trafik semalam 1208 UV...terima kasih kepada pengkritik hebat yang mengalahkan Adlin Ramli. T_T Janganlah private blog................! Cepat update!!! Hurmmm....

Oh yeee..semalam ade pos tentang BPM: Header Blog Pilihan? kan? Okie...da start musim mengundi...


Sape nak undi header blog ni, boleh la buang undi kat SINI ye~

Terima kasih! ;)



24 comments:

Nisa' Pasir Gudang said...

undi suda :D

Jack said...

hebat la trafik blog ni..hehe..erm..saya dah untuk awk ye,..anyway..gudluck..

entri terbaru:

tak ada tujuan dalam berblogging?

Ujang9897 said...

jeles..2=)

dah undi gak la..PC opis ada 2..=)

cik pulau said...

gud luck yer..^^,

EYQASARA said...

wahhhh... hebat la kak sunah! hihihih... eyqa dah vote akak! ;) semoga menang!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

dasyat trafic sunah.....

fRaMe+LenSeS said...

dah menunaikan tanggungjawap ;)

efa said...

fuh..trafik akak huhu dah vote :)

aDisH.sHidA said...

dah menjalankan tgjwab dah buang undi bukan buang kentut mcm ujang

kathy said...

sebelum kmk balit ngundi kat sarawak, kmk ngundi ktk lok k.. apa2 pun semoga berjaya ^^,

AizA said...

wah... gud luck2....

x per... kalau ada org jeles... maknanya kita ni sweet.... heheheheh

darxniq said...

hahahahhaa....budak muncet???grrrrrrr...

Achu said...

dah....hehe undian utk sunah dh bnyak....leh menang...kih3

b a m b a m ' s said...

undi dah!! :)

Join jom!: Segmen | Kalau aku ada bakat aku nak jadi ????????????

b a m b a m ' s said...

pstttt... result vote dah berubah! :D

Fauzie Jasmani said...

Singgah sini..salam kenal..i follow..

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

mynameismy said...

dah vote!
gudluck!

Liza @ Adzriel AB said...

mlm tadi kan abg ben promote blog ni.. he..he..

dah... tadi sama taraf dah dgn musuf terdekat 30%. vote sunah terus lepas ujang merayu suruh vote dia.

dwaty said...

i jeles tau.....

NadiRah said...

dah vote!!!

qasehraihan said...

waaa...kejelesan melanda..hehe
meh nk undi..hehe

gadis melayu said...

my vote is always 4 u..^_^

pearl jade said...

kita da vote sunah
ehehe

mas saari said...

Mas dah undi Sunah...
semoga berjaya ok!

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.