BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 3, 2011

Kepada Awak...



Nak guna ros merah, tapi bunga ros merah kat rumah saya tak berkembang lagi...



12 comments:

Miss Ran said...

sweetnye..suke..anda de dlm list sy sunah=P

Nisa' Pasir Gudang said...

kenape kasi bunge?
coklat ke? terubuk masin ke?
hehe

Naddia said...

kalo takde munge ros merah, bg la daun je..*tetibe

NadiRah said...

"lepas ni saya kurang2 kan yer.."
maksudnya apa kak??

athirah said...

Hahaha.... Mcm2 k. Sunah ni

Nour Akmal said...

blog sunah patut popular..huhuhu...

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

~...AmALinA....~ said...

wahhhhhhhhhhh sy macam tau je sape awk tuh..hihihi so sweet..

Shahazrin said...

anda popular

http://www.shahazrin.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

qasehraihan said...

ehem...ehem...untuk ady budika kah???ke ben ashaari..hakhak

hai sunah..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/beranikah.html

Pembawa_Wacana said...

saya maafkan..he he he he

aDisH.sHidA said...

eheme ehem..rose putih di balas rose merah

... said...

as salam..
oo...ros oren. da kurang-kurang kan? apa tu? huhu..moga encik ady cepat tangkap ;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.