BLOG ENCIK SUAMI

Thursday, April 7, 2011

Kisah Malam Jumaat...


Tadi kann...saya tengah nak basuh baju. Main-main tepi mesin basuh. Saya tak perasan punnnnn...dah berulang-alik kot saya masuk bilik air.

Kali ke berapa entah saya renung lagi air yang tengah masuk dalam mesin basuh. Tiba-tiba kan...mata ni tertengok pulak kat pintu belakang...

Erk! Cane leh terbukak pintu ni??? Wuuuuu.......luar tu da gelap dah. Berangin lak tuhh...

Malam ni dah la...malam jumaat kannnn...huhuhu...

Saya pun tutup lah balik. Kunci betul-betul. Check dua tiga kali kot-kot tak terkunci lagi.

Lepas tuuu..........

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Saya pun gi lah depan laptop ni nak habaq kat ampa suma ni...

Sila kunci pintu betul-betul ye lain kali! Bahaya wooo...tambah-tambah kalau anak dara je kat rumah. Hishhh...jagalah keselamatan yeee...sekian.



23 comments:

sabrina said...

haha..ingatkn ap td..suspen tol la..btw,gud idea..haha

aDisH.sHidA said...

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... sunah nak kenaaaaaaaaaaaaaaa

hana said...

muahaha..
saspen betol nh...
kunci ngn mangga sekali..
=D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhu...mmg tak berkunci ke?bahayanyer.jgn cuai lain kali dik

Miss Ran said...

erkkk sunah ni kannnnn...

tp btol..hati2

aliarosli said...

penah dok umah sorang 3hari2malam

ek? seram gak

wat tak tao je

dah le gi BW bace cite seram,

putERi-kAtEk said...

memain la kak sunah.....memain la malam2 mcm ni...memain laaaa haaaaaaa

KyêrulL said...

-_-'

cik pulau said...

okeyy... grrrr..
nak marah ni... lalalala~

Aiman Raziff said...

Hahaha,... buat teruk ja la entri hang nih,.. hahaha,.... Jagalah keselamatan untuk anda semua... hehe~~

Isteri Yang Comel said...

haippp sajer wat suspen

aslann said...

kami mahukan hiburann! hiburan malam jumaat! Grrr! :P

Amira Anorah said...

hahaha..mengada..piap kang..hish!

angah said...

la igt pa la td...heheheh
ada hantu ka..best gak kalu nk baca nie..heheh

forever love said...

akk mcm taw2 je kn atq berdua je kat umah....

Along Usop said...

eleyh....

kak sunah, amalina.. same jer...

taleyh caye post2 gini...

saspen2.. pastu... tara... =p


hahahahkk.. :D

fRaMe+LenSeS said...

ha.. knci pintu tu leklok.. bahaya anak dara..

qasehraihan said...

muahahahaha...
bagus entry ni..
kihkihkih..
ingat mak lampir mana nk dtg td..haha

Fakhrul1409 said...

sunah nk wt cter lucah tu...tp dia jg sopan2 sikit..hahahaha..tp klu kyerull wt kompom ada ending tetttt..HAHAHAH.. *gurau jer.. :D

rosmina samin said...

ingatkan ada "something" muahahaha... betul3 kena hati2 kalau sorang2 je kat rumah teeheeeee ^^

Sunah Mohammad said...

@Fakhrul1409

haip ustaz!!! hahaha~

♥sophie♥ said...

hahahaha,,ingat ape td,, hee

... said...

as salam..
adoi..saspen je baca =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.