BLOG ENCIK SUAMI

Sunday, April 24, 2011

Lima Ke Enam? Ke...Lima?


Lima ke enam?

Ke lima?

Enam eh?

Ke lima enam lima enam lima...?

Hahaha~ mende la si Jeneral SSS.com ni mengarut kan?

Sebenarnya nak kongsikan nombor cantik ni tadi...


Hari tu frust bersama-sama PCM sebab tak sempat nak capture yang 55555...T___T

PCM kata, tunggu yang 66666. Erk! Jauh sangat lagi tuuu...

Thanks tau kamu-kamu yang baca ni! Kamu la tu...yang dalam 56565...;)

Pssst! Dah undi jiran saya lom? Undi SINI!



13 comments:

Miss Ran said...

byk betul pageview die..pcm tu smngt betol

... said...

as salam..
haha
salah satu no. password saya
no. 565656

XD

aliarosli said...

kalau letak dekat blog
konpem sikit je

hahhahahhaha, tahniah

nazirulhazwan~ said...

p la tikam, mane tau dpt 10k.hahaha

NadiRah said...

7 kot~

Fakhrul1409 said...

sok nk p tikam nombor ekor ea..hahahah

Wafiy Suzly said...

mai sini jap tengok otai n follow, huhu selama ni tak tau nak follow ker tak takut sombong, wuhuhu

aLya maNip said...

yea!! alya dalam 56565 tu.hehehe

mynameismy said...

hehe number chantek!;)

Isteri Encek Bard said...

cantik no. tu sunah.. hihihihi esok akak undi sunah pulak, hari nie akak dah undi CMG

Bro Azqar said...

syangnya... ada 6 kalu 4 ikut kata mamat tu bli 4D lalaa... x bekk.. :)

alongxp said...

fuiyyo...gile banyak...

nurulfzz said...

hye..dtg blogwalking kat cni =)

Nurulfzz.blogspot.com

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.