Maafkan Saya Buat Awak Menangis...T_T


Saya minta maaf.

Saya tak berniat buat awak menangis. Saya tak tahu dah berapa kali agaknya saya buat awak menangis. Tapi, saya percaya lebih daripada sekali.

Saya sedar, saya sering melakukan kesilapan. Mungkin saja saya sering melukakan hati awak. Buat awak terguris dan tercalar perasaan.

Saya insan biasa. Saya tak selalunya mampu kawal diri dan tutur kata. Namun saya berusaha sebaiknya untuk tidak melukakan hati orang lain. Sebab saya tak suka rasa bersalah bila orang lain terluka kerana saya.

Sebab tu, tolonglah...saya rayu kepada awak supaya jangan menangis lagi. Berhentilah menangis...saya tak pandai nak pujuk orang dengan kata-kata manis. Saya hanya mampu meminta supaya awak berhenti dari menangis lagi...

Awak...awak jangan menangis lagi...

.

.

.


Awak yang tu...

.

.

.


Tu...

.

.

.


Maafkan saya ye awak...

Dan awak juga (yang tengah baca ni...) :D

P/S: Sarapan pagi yang enak~~? Jom UNDI!!! --> SINI

13 comments:

  1. nanges jugak...=p tak pe awak..saya maafkan..hihihihi nak balik s.alam dah.. take care akak..muaahhhxX!

    ReplyDelete
  2. lerrr.. ingatkan betol2..sapelah yang search gune keyword tu?? macam-macam hal...

    thanks dah follow kite.. sangat-sangat appreciate it! ^_^

    ReplyDelete
  3. hihihi..dah boleh jadi kaunselor lah

    ReplyDelete
  4. rasa nak geget2 je tuan punye blog

    ingt skandal mne td

    ReplyDelete
  5. adish shida yg buat saya menangis..hhuhu

    ReplyDelete
  6. @cik Ida

    erk! hahaha~ maaf ye awak...:p

    terima kasih datang ke blog~ :)

    ReplyDelete
  7. @bersama kak Es

    kaunselor ke kak es? pssst, kak es jenguklah blog nisa' gp~ nisa' pg tak update keee? jom feed!

    ReplyDelete
  8. @Miss Ran

    err..hahaha~ jangan la marah~~ maaf ye miss ran...:D

    ReplyDelete
  9. kak sunah buat saya menangis bile tengok saya xde dalam bloglist utm kak sunah.

    lol XD

    ReplyDelete
  10. awk, saya pun nak nngis jugak...huwaaaaaaaa

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.