TERBAIK DARI ENCIK SUAMI

Saturday, April 30, 2011

Maafkan Saya Buat Awak Menangis...T_T


Saya minta maaf.

Saya tak berniat buat awak menangis. Saya tak tahu dah berapa kali agaknya saya buat awak menangis. Tapi, saya percaya lebih daripada sekali.

Saya sedar, saya sering melakukan kesilapan. Mungkin saja saya sering melukakan hati awak. Buat awak terguris dan tercalar perasaan.

Saya insan biasa. Saya tak selalunya mampu kawal diri dan tutur kata. Namun saya berusaha sebaiknya untuk tidak melukakan hati orang lain. Sebab saya tak suka rasa bersalah bila orang lain terluka kerana saya.

Sebab tu, tolonglah...saya rayu kepada awak supaya jangan menangis lagi. Berhentilah menangis...saya tak pandai nak pujuk orang dengan kata-kata manis. Saya hanya mampu meminta supaya awak berhenti dari menangis lagi...

Awak...awak jangan menangis lagi...

.

.

.


Awak yang tu...

.

.

.


Tu...

.

.

.


Maafkan saya ye awak...

Dan awak juga (yang tengah baca ni...) :D

P/S: Sarapan pagi yang enak~~? Jom UNDI!!! --> SINI


13 comments:

~...AmALinA....~ said...

nanges jugak...=p tak pe awak..saya maafkan..hihihihi nak balik s.alam dah.. take care akak..muaahhhxX!

cik Ida said...

lerrr.. ingatkan betol2..sapelah yang search gune keyword tu?? macam-macam hal...

thanks dah follow kite.. sangat-sangat appreciate it! ^_^

bersama kak Es said...

hihihi..dah boleh jadi kaunselor lah

Miss Ran said...

rasa nak geget2 je tuan punye blog

ingt skandal mne td

NadiRah said...

adish shida yg buat saya menangis..hhuhu

Sunah Mohammad said...

@~...AmALinA....~

hehehe...jaga diri ye ina mucuk~

Sunah Mohammad said...

@cik Ida

erk! hahaha~ maaf ye awak...:p

terima kasih datang ke blog~ :)

Sunah Mohammad said...

@bersama kak Es

kaunselor ke kak es? pssst, kak es jenguklah blog nisa' gp~ nisa' pg tak update keee? jom feed!

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

err..hahaha~ jangan la marah~~ maaf ye miss ran...:D

Sunah Mohammad said...

@NadiRah

erk! nape lak nad???

aliarosli said...

nak nagis gak, tak kire

mad khaz said...

kak sunah buat saya menangis bile tengok saya xde dalam bloglist utm kak sunah.

lol XD

putERi-kAtEk said...

awk, saya pun nak nngis jugak...huwaaaaaaaa

Blogger Rajin Komen

Get this widget
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih dari Jeneral Sunah Suka Sakura dot com.