BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 8, 2011

Malam Jumaat Malam Menggila!


Saya tak tahu ape yang menyebabkan mereka menggila malam ni...ahahaha~ Selepas insiden nama di SINI, mula menular pulak kat Sahabat Blogger...erk!

Ce tengok ni...


Abang Ben tanya sape SITI...yang dulunya dipanggil ape ntah tuuu...ahahaha~


Pak Cik Mat pun carikkk...nape ekksss? :p


Tibe-tibe lak keluar sal Adi Budianto...ahahahaha! =))

Dan seterusnya...

Biar gambar bercerita...




Erk! Macam de senaman mata sikit kan? Hahaha! Okie~ saya pun tak tahu sape SITI yang dicari... Siti Kateqah kot~ lalala~ Nasib bek takde yang bagi kepala lutut macam kat SINI kan?



15 comments:

Pembawa_Wacana said...

ehem-ehem... tibe-tibe nak terbatuk la..he he he

Tasha said...

hahahaha...... ada-ada je diorang ni la..... aje nak kasi orang gelak sakan. hahahah

NadiRah said...

harap2 jd..
amin~

anies anessa said...

terbaca gk td tp xphm..hehe

PReDicToR said...

hahhahhahaa...lawak

cik pulau said...

ahahaha.. kak sunah..
PCM dgn Abg Ben dah meroyan kot malam neh... haha..
tapi cik pulau tahu.. niat diorang tulus dan suci..
nak doakan yang terbaek untuk kak sunah and abg ady.. lalala..

p/s: abg ady... cepat2 la bawak rombongan.. lalala~

Mat Gebu said...

Alahh, kalau tau tulis lagi banyak...pstt tiba2 skandal pcm kata "takmo jahat dahh"..hahaha..tu yg berenti sudahh..

Mira Amirudin said...

kih3... semoga dijodohkan bersama ;)
feeewit!

qasehraihan said...

kenapa semua tu???
hahaha..mcm2 a..


meh tgk gambo..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/gambar-kereta-polis-malaysia-dan-luar.html

mynameismy said...

haha tawu xpe. my tidur dulu dahhh.. xlarat nk layannnnnn..

nelly said...

banyaknya siti !

Isteri Yang Comel said...

wah memacam diorang dimalam jumaat.. hihihi

Ujang9897 said...

erk...

suwit...wahahaha

♥sophie♥ said...

hahaha ;p

... said...

as salam..
haha. comel & sweet je ;)
bakal berkahwin dan bakal bergabung blog.
yeah! padanan yang cantik. tapi tang budianto tu yang tak tahan. adei.lawak je encik ben. =p

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (46) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.