Menjawab Soalan Nasri Zakwan...


Seorang budak bertanya kepada saya di SINI. Adakah selepas master nanti hidup saya akan sama macam orang dalam cerita di SINI?

Wallahu'alam. Saya pun tak pasti lepas ni macam mana hala tuju hidup ni. Wah, macam takde matlamat hidup pulak ye...cuma nak tulis tentang hidup blog ni lah. Tak tahu ke mana Sunah Suka Sakura dot com ni akan bergerak.

Dengan masa yang semakin mencemburui dan tanggungjawab yang semakin banyak, tak tahulah akan datang macam mana agaknya. Minggu depan pastinya minggu yang paling sibuk bagi saya, mungkinkah entri akan diupdate macam selalu? Atau sehari sekali saja? Atau mungkin tak update langsung? Errr...

Ni masih dalam pengajian lagi. Kalau da berkerjaya? Adakah blog Sunah Suka Sakura dot com akan jadi macam blog ni? Atau akan jadi macam blog Ir yang ni? Atau akan jadi macam blog ni?

Wallahu'alam...

18 comments:

  1. mesti lagi glamer belog sunah.. hihihi

    ReplyDelete
  2. mestilah boleh pergi lagi jauh..
    abg ben.. abg ady pun bekerja gak..
    tp boleh je update kan..
    cik pulau ttp sokong sunah suka sakura dot com..
    lalala~

    ReplyDelete
  3. mestila dia akn lg glemer..
    tu yg dia sombong ngn kiter tu...auww..huhu


    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/gambar-kereta-polis-malaysia-dan-luar.html

    ReplyDelete
  4. @forever love

    terima kasih atiq...nape akak rasa sedih je ni...hurm...

    ReplyDelete
  5. @qasehraihan

    kata-kata itu doa...moga itu hanya gurauan...

    ReplyDelete
  6. huhu.. jgn la sedih kak.. kalo akk sedih.. atq pun sedih gak

    ReplyDelete
  7. last skali tu takmo eh...hehe

    ReplyDelete
  8. Apa pun yang terjadi Sunah Suka Sakura dot com tetap akan manjadi jiran saya sampai bila-bila. :)
    i promise.

    ReplyDelete
  9. as salam.
    semoga dipermudahkan urusan oleh-Nya..
    ameen..
    ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com

Powered by Blogger.