Menjawab Soalan Nasri Zakwan... - Sunah Suka Sakura dot com

Post Top Ad

Friday, April 8, 2011

Menjawab Soalan Nasri Zakwan...


Seorang budak bertanya kepada saya di SINI. Adakah selepas master nanti hidup saya akan sama macam orang dalam cerita di SINI?

Wallahu'alam. Saya pun tak pasti lepas ni macam mana hala tuju hidup ni. Wah, macam takde matlamat hidup pulak ye...cuma nak tulis tentang hidup blog ni lah. Tak tahu ke mana Sunah Suka Sakura dot com ni akan bergerak.

Dengan masa yang semakin mencemburui dan tanggungjawab yang semakin banyak, tak tahulah akan datang macam mana agaknya. Minggu depan pastinya minggu yang paling sibuk bagi saya, mungkinkah entri akan diupdate macam selalu? Atau sehari sekali saja? Atau mungkin tak update langsung? Errr...

Ni masih dalam pengajian lagi. Kalau da berkerjaya? Adakah blog Sunah Suka Sakura dot com akan jadi macam blog ni? Atau akan jadi macam blog Ir yang ni? Atau akan jadi macam blog ni?

Wallahu'alam...

18 comments:

  1. mesti lagi glamer belog sunah.. hihihi

    ReplyDelete
  2. mestilah boleh pergi lagi jauh..
    abg ben.. abg ady pun bekerja gak..
    tp boleh je update kan..
    cik pulau ttp sokong sunah suka sakura dot com..
    lalala~

    ReplyDelete
  3. mestila dia akn lg glemer..
    tu yg dia sombong ngn kiter tu...auww..huhu


    http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/gambar-kereta-polis-malaysia-dan-luar.html

    ReplyDelete
  4. @forever love

    terima kasih atiq...nape akak rasa sedih je ni...hurm...

    ReplyDelete
  5. @qasehraihan

    kata-kata itu doa...moga itu hanya gurauan...

    ReplyDelete
  6. huhu.. jgn la sedih kak.. kalo akk sedih.. atq pun sedih gak

    ReplyDelete
  7. last skali tu takmo eh...hehe

    ReplyDelete
  8. Apa pun yang terjadi Sunah Suka Sakura dot com tetap akan manjadi jiran saya sampai bila-bila. :)
    i promise.

    ReplyDelete
  9. as salam.
    semoga dipermudahkan urusan oleh-Nya..
    ameen..
    ;)

    ReplyDelete

Dah abis baca tadi? Terima kasih sebab tinggalkan komen~ ;)

Post Bottom Ad