BLOG ENCIK SUAMI

Friday, April 8, 2011

Menjawab Soalan Nasri Zakwan...


Seorang budak bertanya kepada saya di SINI. Adakah selepas master nanti hidup saya akan sama macam orang dalam cerita di SINI?

Wallahu'alam. Saya pun tak pasti lepas ni macam mana hala tuju hidup ni. Wah, macam takde matlamat hidup pulak ye...cuma nak tulis tentang hidup blog ni lah. Tak tahu ke mana Sunah Suka Sakura dot com ni akan bergerak.

Dengan masa yang semakin mencemburui dan tanggungjawab yang semakin banyak, tak tahulah akan datang macam mana agaknya. Minggu depan pastinya minggu yang paling sibuk bagi saya, mungkinkah entri akan diupdate macam selalu? Atau sehari sekali saja? Atau mungkin tak update langsung? Errr...

Ni masih dalam pengajian lagi. Kalau da berkerjaya? Adakah blog Sunah Suka Sakura dot com akan jadi macam blog ni? Atau akan jadi macam blog Ir yang ni? Atau akan jadi macam blog ni?

Wallahu'alam...



18 comments:

Isteri Yang Comel said...

mesti lagi glamer belog sunah.. hihihi

cik pulau said...

mestilah boleh pergi lagi jauh..
abg ben.. abg ady pun bekerja gak..
tp boleh je update kan..
cik pulau ttp sokong sunah suka sakura dot com..
lalala~

Sunah Mohammad said...

@Isteri Yang Comel

yeke? ameennn..

Sunah Mohammad said...

@cik pulau

erm..insya'Allah...
doakan ye kembaq...

forever love said...

atq sentiasa tunggu entry akk..

mynameismy said...

biar masa menentukan...

qasehraihan said...

mestila dia akn lg glemer..
tu yg dia sombong ngn kiter tu...auww..huhu


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/gambar-kereta-polis-malaysia-dan-luar.html

Sunah Mohammad said...

@forever love

terima kasih atiq...nape akak rasa sedih je ni...hurm...

Sunah Mohammad said...

@mynameismy

insya'Allah my..

Sunah Mohammad said...

@qasehraihan

kata-kata itu doa...moga itu hanya gurauan...

forever love said...

huhu.. jgn la sedih kak.. kalo akk sedih.. atq pun sedih gak

Sunah Mohammad said...

@forever love

T_T

Izamir Ridzwan said...

jadi lah apapun, IR tetap singgah

Sunah Mohammad said...

@Izamir Ridzwan

terima kasih IR...huhuhu..

Miss Ran said...

last skali tu takmo eh...hehe

Sunah Mohammad said...

@Miss Ran

errr...hehehe..

z a k w a n said...

Apa pun yang terjadi Sunah Suka Sakura dot com tetap akan manjadi jiran saya sampai bila-bila. :)
i promise.

... said...

as salam.
semoga dipermudahkan urusan oleh-Nya..
ameen..
;)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.