Mereka Suka, Saya Gembira...

April 04, 2011


Bagi yang mengikuti perkembangan Game Survivor Sakura Budika sepanjang 12 jam semalam selepas nama peserta mengikut kumpulan diumumkan, tentu sama-sama rasa bahang game tu kan? Tapi...rasanya peserta lah yang paling membahang dan berkeringat. Hehehe...

seyes memang survivor betol la.. mana taknya.. nak tunggu penganjur Sunah Sakura dan Ady Budika nak release task yang pertama.. asyik duk klik refresh je kat blog dia.. punye la lambat.. huhhh!!! okey.. untuk Cabaran Imuniti 1.. kami kena berkenalan dengan ahli-ahli kumpulan.. cik pulau dalam kumpulan 2.. ni ahli kumpulan cik pulau..sambung kat SINI.

Penat...Terbengkalai sekejap kerja depan mata..hilang terus fokus dekat ABPBH..hahaha..tapi yang penting saya tahu Shaheizy Sam dapat bawa balik kereta dari Arena Of Star Genting Highland.. Tahniah Der..sambung SINI.

fuhh!!!
giler dahsyat segmen kak sunah dan abg ady soleh buat..
tapi memang best dan menarik!!
walaupon survivor dalam alam maya..
tapi peluhnya still sama macam berlari2 dalam alam realiti...sambung SINI.

Selepas penat lelah bertungkus lumus,
akhirnya.. huhuhuhu
Nanti kan kami malam esok,
untuk merebut juara SURVIVOR SAKURA BUDIKA!!!…
Syabas kepada mereka dan saya.....sambung SINI.

TAHNIAH kepada SAKURA BUDIKA menganjurkan game seumpama ini. Di sini sebenarnya kita nak lihat kesatuan hati para bloggers. Bagaimana cara nak komunikasi di maya... ? Nak siapkan tugasan. Bukan senang! Bikin PANAS betul. Tapi ada yang boleh COOL kan semula keadaan agar semua OK. sambung SINI.

Ni pulak komen yang tak menahan dari peserta kat entri Finalis Survivor Sakura Budika.


Malam ni, finalis akan bertarung sesama sendiri...kita nantikan ye...:)

You Might Also Like

17 Comments

  1. http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/terbaekkk.html

    mmg terbaekkkk lah!

    ReplyDelete
  2. hahahaha..lawak ayat ucapan keyrul tu mcm ABPBH smlm..haha

    ReplyDelete
  3. wahh bergabung ngan ady ye sunah.ciyok2 dik cumil

    ReplyDelete
  4. adeh..

    melepas!

    x tahu menahu langsung!

    ReplyDelete
  5. sesama sendiri??individu eh??

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada yang berjaya.. hehe..

    walauppon fida group 1st yg tersingkir. tp.. rase syok sgt join game ni. walaupon sekejap je fida join game ni.. tu pon fida dah kenal 4 org kwn baru n sempat berkenal2 dgn dorang. hehe. siap buat group tau kat fb! :)

    nanti2.. sunah silelah buat lg ye. :)


    kepada semua finalis. good luck okeh! hehe. :)

    ReplyDelete
  7. apa ni..apa ni..terasa ketinggalan..

    ReplyDelete
  8. @Ujang9897

    haishhh...kalo ceq wat survivor lisa heliza agak2 cepat tak ang join? hahahahahaha~

    ReplyDelete
  9. huhu, tak dapat join sebab internet prob..T_T

    ReplyDelete
  10. HIHI UCAPAN KEYRUL CAM MENAG ABPH JER

    ReplyDelete
  11. sedihnyerr !___!)

    http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/jangan-bersedih-sesungguhnya-allah.html

    ReplyDelete
  12. tak terkata sunah..snok penat..peluh smlm...sumpah pasni join time hari minggu je..hari lain bz=P

    ReplyDelete
  13. as salam..
    wah! game ni memang terbaik!

    ;)

    moga lebih banyak game2 yang mengeratkan silaturrahim antara blogger =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER:

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions are subject to change at anytime with or without notice.

For any inquiries, email: sunahsakura@gmail.com