BLOG ENCIK SUAMI

Monday, April 4, 2011

Mereka Suka, Saya Gembira...


Bagi yang mengikuti perkembangan Game Survivor Sakura Budika sepanjang 12 jam semalam selepas nama peserta mengikut kumpulan diumumkan, tentu sama-sama rasa bahang game tu kan? Tapi...rasanya peserta lah yang paling membahang dan berkeringat. Hehehe...

seyes memang survivor betol la.. mana taknya.. nak tunggu penganjur Sunah Sakura dan Ady Budika nak release task yang pertama.. asyik duk klik refresh je kat blog dia.. punye la lambat.. huhhh!!! okey.. untuk Cabaran Imuniti 1.. kami kena berkenalan dengan ahli-ahli kumpulan.. cik pulau dalam kumpulan 2.. ni ahli kumpulan cik pulau..sambung kat SINI.

Penat...Terbengkalai sekejap kerja depan mata..hilang terus fokus dekat ABPBH..hahaha..tapi yang penting saya tahu Shaheizy Sam dapat bawa balik kereta dari Arena Of Star Genting Highland.. Tahniah Der..sambung SINI.

fuhh!!!
giler dahsyat segmen kak sunah dan abg ady soleh buat..
tapi memang best dan menarik!!
walaupon survivor dalam alam maya..
tapi peluhnya still sama macam berlari2 dalam alam realiti...sambung SINI.

Selepas penat lelah bertungkus lumus,
akhirnya.. huhuhuhu
Nanti kan kami malam esok,
untuk merebut juara SURVIVOR SAKURA BUDIKA!!!…
Syabas kepada mereka dan saya.....sambung SINI.

TAHNIAH kepada SAKURA BUDIKA menganjurkan game seumpama ini. Di sini sebenarnya kita nak lihat kesatuan hati para bloggers. Bagaimana cara nak komunikasi di maya... ? Nak siapkan tugasan. Bukan senang! Bikin PANAS betul. Tapi ada yang boleh COOL kan semula keadaan agar semua OK. sambung SINI.

Ni pulak komen yang tak menahan dari peserta kat entri Finalis Survivor Sakura Budika.


Malam ni, finalis akan bertarung sesama sendiri...kita nantikan ye...:)



17 comments:

AdyBudika said...

norfa ada buat entri gak

Nisa' Pasir Gudang said...

http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/terbaekkk.html

mmg terbaekkkk lah!

qasehraihan said...

hahahaha..lawak ayat ucapan keyrul tu mcm ABPBH smlm..haha

Along Usop said...

oke.. along jeles... nguu =.=

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh bergabung ngan ady ye sunah.ciyok2 dik cumil

NadiRah said...

terbaik!!!
suka sangat!!

syuwai said...

adeh..

melepas!

x tahu menahu langsung!

c-tea said...

sesama sendiri??individu eh??

shafida said...

tahniah kepada yang berjaya.. hehe..

walauppon fida group 1st yg tersingkir. tp.. rase syok sgt join game ni. walaupon sekejap je fida join game ni.. tu pon fida dah kenal 4 org kwn baru n sempat berkenal2 dgn dorang. hehe. siap buat group tau kat fb! :)

nanti2.. sunah silelah buat lg ye. :)


kepada semua finalis. good luck okeh! hehe. :)

Ujang9897 said...

apa ni..apa ni..terasa ketinggalan..

Sunah Mohammad said...

@c-tea

ha'ah...individu..

Sunah Mohammad said...

@Ujang9897

haishhh...kalo ceq wat survivor lisa heliza agak2 cepat tak ang join? hahahahahaha~

Arpiiz said...

huhu, tak dapat join sebab internet prob..T_T

Isteri Yang Comel said...

HIHI UCAPAN KEYRUL CAM MENAG ABPH JER

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

sedihnyerr !___!)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/04/jangan-bersedih-sesungguhnya-allah.html

Miss Ran said...

tak terkata sunah..snok penat..peluh smlm...sumpah pasni join time hari minggu je..hari lain bz=P

... said...

as salam..
wah! game ni memang terbaik!

;)

moga lebih banyak game2 yang mengeratkan silaturrahim antara blogger =)

Novelog Miss Ran: Aku, Dia, dan Paparazzi

Kuntuman Sakura

Blog (167) Blog Review (110) Blogger (57) BM (17) Books (26) Cerpen (14) Cici (41) cinta (34) Dakwah (65) Eh Ustazah (42) gathering (8) iklan (24) Info Sihat (26) Jalan-jalan (47) lirik (22) Motivasi (52) muhasabah (34) Nukilan Jiwa (55) Palestine (21) perkahwinan (38) Puisi (45) Puisi Islamik (15) Ramadhan (21) Review Filem (3) Sakura (33) Tazkirah (87) Tutorial (27) WordlessWednesday (54)
Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang saya nukilkan di sini adalah dari saya sendiri, tidak melibatkan sesiapa kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya. Sebarang COPYPASTE dari laman Sunah Suka Sakura dot com adalah dibenarkan dengan syarat dikreditkan ke blog ini. Sama-sama menyebarkan perkara yang bermanfaat. Terima kasih.